FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A fost om de bază în Liga 1 sezonul trecut, acum e jucătorul lui Dinamo: „Mâine sunt la reunire!” » Poate juca pe 5 posturi + promisiunea făcută lui Burcă

Geani Crețu, în stânga, e pregătit pentru revenirea la Dinamo după împrumutul la Pitești / Sursă foto: Imago Images
Geani Crețu, în stânga, e pregătit pentru revenirea la Dinamo după împrumutul la Pitești / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 13:31 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 14:11

Cu transferurile încă blocate, Dinamo se reunește pe 15 iunie cu același lot cu care a obținut promovarea în prima ligă. Deocamdată, singurele noutăți sunt reprezentate de jucătorii reveniți după împrumuturi, cum e cazul mijlocașului Geani Crețu, cedat sezonul trecut la FC Argeș.

Chiar dacă interdicția la transferuri încă persistă, situație pe care conducerea speră s-o rezolve în cel mai scurt timp posibil, Ovidiu Burcă îi va avea la dispoziție la reunirea de joi pe fundașul central Ricardo Grigore (24 de ani) și mijlocașul lateral Geani Crețu (23 de ani). Ultimul, revenit chiar de la echipa pe care Dinamo a învins-o la baraj, abia așteaptă reintegrarea în „haită”.

Mâine o să fiu la reunire! În primul rând, sunt foarte fericit că m-am întors acasă! 

Vreau să mă antrenez cât de bine pot în perioada de pregătire pentru a-mi ajuta echipa să termine pe un loc cât mai bun în clasament și-mi doresc ca Dinamo să redevină o echipă de primele locuri în România”, a mărturisit Geani Crețu, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Legenda clubului spune unde trebuie să schimbe Dinamo pentru a nu suferi în Liga 1: „E obligatoriu”
DINAMO
Legenda clubului spune unde trebuie să schimbe Dinamo pentru a nu suferi în Liga 1: „E obligatoriu”

Geani Crețu a fost om de bază la FC Argeș

Geani Crețu a fost împrumutat pe durata ultimului sezon la FC Argeș, adversara de la baraj a dinamoviștilor, unde n-a evoluat deloc pentru a nu fi expus. Fotbalist polivalent, el a fost avantajat de regula U21 de la nivelul primei divizii. Astfel, Geani a fost unul dintre puținii fotbaliști U21 ai piteștenilor și a fost rulat constant de către argeșeni pe durata campionatului recent încheiat. 

A adunat 21 de meciuri la Pitești, a reușit un assist și a evoluat în medie 55 de minute în ediția precedentă în partidele alb-violeților. Crețu a fost integralsit în 6 partide și a strâns 12 meciuri în care a evolaut cel puțin o oră pentru piteșteni.

În ciuda faptului că nu a fost scutit de critici de-a lungul timpului, Geani este polivalent: joacă cinci posturi! Fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, aripă dreapta, mijlocaș central și mijlocaș stânga.

Jucătorul de 23 de ani, născut în ianuarie 2000, a avut nevoie de 42 de partide pentru a marca primul său gol la Dinamo. S-a întâmplat în ediția 2021-2022, când a înscris în duelul din play-out cu FC Botoșani, scor 3-2.

VIDEO Conducerea roș-albilor anunță: „O să vedeți cum arată Dinamo în 3 ani!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV „Altfel, le va fi foarte greu” » Legenda clubului știe unde trebuie să schimbe Dinamo pentru a nu suferi în Liga 1: „E obligatoriu!”

Căpitanul lui Dinamo pune presiune pe șefi: „Nu știm nimic. Mai avem nevoie de jucători”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (20)
creeperno534
creeperno534  •  14 Iunie 2023, 22:38

E bun pentru echipa secunda

calinescu_
calinescu_  •  14 Iunie 2023, 20:35

Geani cretu e de Liga a III a !

mr90
mr90  •  14 Iunie 2023, 20:10
Postat de magic4ever pe 14 Iunie 2023, 15:46

Din moment ce am promovat si o sa vina mai multi bani din drepturile TV,de la sponsori,din bani de bilete si conducerea spune ca sunt sanse mari sa vina si alti investitori si sa iesim din insolventa si ca se va mari bugetul de salarii pentru liga 1,cred ca ar veni la Dinamo pentru un contract ok...sa nu uitam ca Dinamo este cea mai titrata echipa care joaca in liga 1!

"Dinamo este cea mai titrata echipa" ??? Inca esti mahmur dupa chef ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează