FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FARUL 4-0

Gheorghe Hagi, lecție de fair-play după ce Farul a fost umilită la Sibiu: „Am fost depăşiţi total” + Îşi ameninţă jucătorii: „Vom face o evaluare”

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 21:54 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 22:09

Gheorghe Hagi (57 de ani), antrenorul Farului Constanța, a oferit o adevărată lecție de fair-play, după ce echipa pe care o conduce a fost pur și simplu umilită de Hermannstadt, în runda cu numărul 20 din Superliga. 

„Regele” a ținut să îi felicite pe fotbaliștii echipei gazdă. De asemenea, tehnicianul dobrogenilor a ținut să precizeze că în iarnă vor fi luate măsuri la echipa dobrogeană. 

Strigătul de disperare al lui Pepe, după ce visul de Mondial al Portugaliei s-a frânt: „Inadmisibil! Să-i dea deja trofeul Argentinei!”
MAROC - PORTUGALIA 1-0
Strigătul de disperare al lui Pepe, după ce visul de Mondial al Portugaliei s-a frânt: „Inadmisibil! Să-i dea deja trofeul Argentinei!”

Gheorghe Hagi: „Am fost depășiți total de adversar”

„Nu a funcționat nimic în această seară. Din păcate, în viață mai sunt și momente de genul acesta. Am fost depășiţi total de adversar, din toate punctele de vedere. 

Am încercat să motivez jucătorii, să îi aduc cu picioarele pe pământ. Probabil e prea mult ceea ce am făcut. Vom vedea, vom face o evaluare începând de mâine. Avem de reflectat, de gândit. Am făcut lucruri extraodinare până acum. Vom vedea ce va fi de mâine încolo.

Felicit echipa gazdă. A făcut un meci perfect. Știam că este o echipă disciplinată, că trebuie să îi desfacem. Am discutat asta, dar când ești lent și previzibil e imposibil să depășești. De la mijloc în sus trebuie să fii iute, să schimbi vitezele. 

Ar fi bine să tăcem în acest moment. Mă îngrijorează ce am văzut azi la meci. Cu siguranță că voi lua măsuri în iarnă. Trebuie să facem o evaluare acută, ca la doctor”, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul partidei de la Sibiu. 

VIDEO. Torțe și lumini. Cum a arătat ceremonia de inaugurare a stadionului din Sibiu

Citește și:

Este oficial! Flavius Stoican este noul antrenor al lui FC Botoșani

FCSB schimbă strategia » Ce decizie au luat roș-albaștrii

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (14)
legio.sud
legio.sud  •  11 Decembrie 2022, 10:55
Postat de luker pe 10 Decembrie 2022, 23:39

Nu il mai laudati pe habauc atat. Nu are nevoie. Nu e fair play. Stati sa vedeti cand se vor injumatatii punctele. O sa sara pe toti si toate.

A câștigat cel puțin 2 - 3 meciuri cu mult noroc ( cu fcu , mioveni , Chindia ) și încă cel puțin 3 cu mică ciupeala a arbitrilor , dar nu prea mai merge s-au trezit ceilalți și îl așteaptă meciuri “ complicate , el știe că are echipa de MAX locul 4 .

dorelus
dorelus  •  11 Decembrie 2022, 07:08

Auzi,, își amenință jucătorii,, vom face o evaluare, ba ***, evaluare ar trebui să se facă la fiecare echipă după fiecare meci, unde-i amenințarea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dorelus
dorelus  •  11 Decembrie 2022, 07:05

***? Auzi tu să recunoști că nu ai jucat bine după 0-4 este,, lecție de fair-play,,. Lecția de fair-play a dat-o,, profesorul năsuc rosu,, când la certat pe un copil de mingi pentru că a dat-o repede la un adversar, aia a fost lecție de fair-play jurnalustule de paie... Cum faceți tot scoateți ceva pozitiv în fiecare zi despre,, producătorul de fotbal numărul unu al epocii de aur,,. După 8-0 la 0-4 sau nu ai echipă sau nu ești antrenor, amândouă variantele spun multe. O zi frumoasa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează