FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Întrebarea pentru Gică Hagi a declanșat un monolog-manifest: „Nu multora, numără! Am băgat 30 și ceva de milioane!”

Gică Hagi // foto: Imago Images
Gică Hagi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 14:44 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 15:01

Gică Hagi (59 de ani) a fost autorul unui monolog-manifest, după ce un reporter l-a întrebat despre jucătorii promovați de antrenorul-finanțator al Farului și ajunși la echipele naționale.

După 0-1 cu U Cluj pe Cluj Arena, Gică Hagi a stat 30 de minute în sala de conferințe. Antrenorul-finanțator al Farului a fost autorul unui monolog-manifest, declanșat de una dintre întrebările pe care i le-au adresat reporterii.

„Cum vă simțiți că ați contribuit la creșterea multora dintre cei care...”, a întrebat jurnalistul înainte ca Hagi să intervină.

Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!
ITALIA
Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!

Întrebarea pentru Gică Hagi a declanșat un monolog-manifest

„Nu multora, 20! 20! Nu multora, numără! 20 care sunt în circuit (n.r. - al naționalelor). Nu știu ce credeți voi, vă las să spuneți. Eu, ce am făcut, e mult rău. Mult de tot. Mult! Cine a băgat în copii? Cine a investit în copii? Spuneți-mi!

Cine a produs cei mai mulți copii în ultimii 14 ani la loturile naționale? Cine a băgat 10 milioane în bază sportivă? 10 milioane în bază sportivă? Cine a ținut bugetul la Academia Hagi, 1 milion pe an? Că de-aia se cheamă Hagi. Un milion pe an, ori 14, încă 14 milioane. Cu cele 10. Dar nu-s 10, sunt 20, că avem și teren de fotbal privat, pe care se joacă cupe europene. Și ăla costă.

Păi sunt vreo 30 de milioane, 30 și ceva. Că am văzut prin ziar că vorbiți cum toți pierd banii. Adică pierd banii că nu au luat bani de bani de la stat. Eu nu am luat niciunul. Doar am băgat, am băgat, și am mai scos când mi-a mers bine, dacă mi-a mers”, a afirmat Hagi în prima fază.

Gică Hagi: „Toți banii pe care i-am făcut i-am băgat în copii”

La câteva minute distanță, acționar majoritar de la Farul Constanța a revenit:

„Noi chiar am făcut treabă bună, chiar am investit în tineri. Am făcut singura bază sportivă după '90 nou-nouță, modernă, la nivelul celor mai bune cluburi din Europa. Cele mai mari! O zic cei care vin de afară și văd.

Bani băgați de mine, ai mei! Tot ce am făcut eu în viață am băgat în copii și cred că am făcut bine. Măcar i-am ajutat pe unii cât am putut. Cât oi putea ajut, fac. Sunt fericit și mândru de ce am făcut până acum”.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Tot din Superligă:

Coșmarul care o bântuie și acum pe Dinamo: „Jucătorii plângeau în vestiar. Vorbeam recent cu Borcea despre asta...”
DINAMO
Coșmarul care o bântuie și acum pe Dinamo: „Jucătorii plângeau în vestiar. Vorbeam recent cu Borcea despre asta...”
Galeria FCSB-ului, reacție dură după ce a aflat câte bilete primește la derby-ul cu Rapid: „Cacealma! O fac pentru bani”
FCSB
Galeria FCSB-ului, reacție dură după ce a aflat câte bilete primește la derby-ul cu Rapid: „Cacealma! O fac pentru bani”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
George111
George111  •  01 Martie 2024, 00:37

Nea Tiriac si nea Mircea ati auzit?

Alex_alex51
Alex_alex51  •  29 Februarie 2024, 18:20

Ia-ți un club , și demonstreaz-o practic , toaria e demențială ( dar e o ficțiune in creierul tau). Sa te vedem la treabă .! Te rog salveaza-ne fotbalul :))). Nu ne lasă un gust amar cum au făcut ăștia 20 de ani .

S0s0
S0s0  •  29 Februarie 2024, 17:45

Apropo de cerșitul de la stat, văd în altă parte că Gică Popescu se plângă că nu a primit de pomană de la Federație bilete la Euro. Chiar nu își permit să își cumpere? Ok, era un gest frumos să li se ofere, dar, dacă nu se întâmplă, asta nu înseamnă că îți ridici poalele în cap și faci scandal, băi băiatule!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează