FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Gică Hagi s-a invitat în direct la o emisiune: „Vin pentru tine, ești unul dintre idolii mei”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 19:22 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 23:11

Gică Hagi (55 de ani) a analizat din nou prestațiile naționalei în meciurile cu Islanda (1-2) și Norvegia (0-4), iar la finalul discuției s-a invitat în direct la emisiune.

Patronul Viitorului a avut o intervenție la emisiunea „Fotbal European”, de la Digi Sport, iar la final i-a spus moderatorului Andrei Niculescu că vrea să fie invitat în studio, alături de Ilie Dumitrescu, fostul său coleg din Generația de Aur, și de fostul internațional Ionel Dănciulescu, despre care a spus că este unul dintre idolii lui.

Gică Hagi: „Eu am vrut să-i spun lui Andrei despre Rangers și ce club mare e. Nu am mai vorbit cu tine de atât de mult timp și voiam să vorbesc, să mă inviți la emisiune”
Ilie Dumitrescu: „Mister, săptămâna viitoare, la meciul de Champions League, te vom ține puțin până la 1 noaptea. Ăsta e fotbalul”
Gică Hagi: „O să am o deosebită plăcere să vin. Mai ales cu tine și cu Andrei. Și cu Dănciulescu, care e unul dintre idolii mei”.

VIDEO Mircea Rădulescu, întrebare directă pentru Gică Hagi: „Cum apreciezi viitorul?”

Citește mai multe știri despre Gică Hagi:

Vorbește Gică Hagi. Cine-l ascultă?! „Mă sperii când mă uit la ultimii 4 ani. M-am săturat!” + întrebare pentru Rădoi: „Atât nu înțeleg din ce a făcut”

„Da, Gică Hagi, știu că poate suna crud...". Ștucan are curajul de a-l înfrunta pe Hagi, după ce acesta l-a criticat pe Rădoi + cauzele nevăzute ale dezastrului

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (43)
polistul68
polistul68  •  13 Octombrie 2020, 10:08
Postat de Paco Raceanu pe 13 Octombrie 2020, 00:35

Omule, fa ti un bine si nu te mai exprima in public, ca te faci de ras. Hagi a fost un fotbalist urias in lume, iar pt romani un zeu. Cei mai mari fotbalisti din istoria fotbalului il privesc pe Hagi ca pe unul dintre ei (folosestele netul si pt cultura sportiva, nu doar pt gagicareala). Hagi este unul dintre cei 20 de fotbalisti din toate timpurile care au jucat le primele 2 echipe din lume, Real M si Barca. A jucat 2 ani la Real, 63 de meciuri si 20 de goluri, purtand tricoul cu nr 10 printre mari vedete ale clubului si lumii. La Barca a jucat 35 de meciuri si are 9 goluri. Cifre f bune, mai ales pt un mijlocas. A jucat in 2 camp mondiale si europene, luandu i fata in clasamente marelui Maradona. A fost ales in echipa lumii -all star team (primii 11 fotbalisti ai lumii in 94). Apoi cu o echipa mediocra, Galata, a castigat Cupa Uefa si Supercupa Europei in fata lui Real M. Este ales in clasamentul primilor 100 fotbalisti din istoria fotbalului mondial. Etc. Etc. Daca despre un asemenea fotbalist si profesionist, care a obtinut astfel de rezultate maxime pt conditia lui (roman, natie fara rezultate notabile in fotbalul international) in profesia sa, poti sa vorbesti asa depreciativ, inseamna ca esti fie incult sadea in domeniul sport, fie nu ai proprietatea afirmatiilor. Oricum, esti irational si penibil.

Clar il venerezi pe "rege"...Barca si Real joaca in medie, cam 50 de meciuri pe an...daca a jucat 50 la Real si 60 la Barca...ti se pare ca a fost titular de drept ? Apo, expresia, A JUCAT IN ...asta insemna ca putea sa joace si 5 min, nu ? Ce au castigat Real si Barca cu el in echipa ? O cupa si o spercupa ? Asta insemna :ani ratati" pt aceste cluburi...Spui ca Galata era o echipa mediocra...A fost cea mai buna generatie a Turciei..si majoritatea jucau la Galata Plus Gh POpescu, plus Tafarel, plus...a fost cea mai buna echipa a Galatei si din istoria nationalei Turciei...da, e cel mai cunoscut, are merite inconstestabile, a fost un super-jucator..dar de aici si pana a-l pune in randul zeilor, e drum lung...

remarque
remarque  •  13 Octombrie 2020, 09:45

Se vede din avion ca Giga vrea sa redevina selectioner. Si tot din avion se vede ca e un razboi intre el si Burleanu. Si intre cele doua tabere. Cumnatii la conducerea fotbalului romanesc. Bietul Radoi e victima colaterala. Chiar sunt emotionante orgoliul ranit si decenta acestuia. El crede sau credea ca e pe bune.

calinescu_
calinescu_  •  13 Octombrie 2020, 09:10

Pacat ca devine un personaj jalnic ..!!! Ai fost unul din cei mai mari fotbalisti ai Romaniei , ai grija de imaginea ta , ca oricum ianis nu a fost , nu este si nu va fi niciodata fotbalist ...!!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează