FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Hagi, scandal-monstru la interviu: „E INACCEPTABIL! Nu se poate așa ceva”

Gică Hagi/ foto: Raed Krishan (GSP) +25   FOTO
Gică Hagi/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 22:39 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 23:07

FCSB - Farul 1-1. Gică Hagi, managerul constănțenilor, a comentat remiza de pe Arena Națională. El s-a enervat teribil după deciziile de arbitraj.

Hagi a declarat că echipa lui trebuia să aibă un gol validat, anulat însă de VAR pentru ofsaid. Decizia celor din camera VAR pare greșită, liniile fiind trase incorect. În schimb, Hagi crede că penalty-u primit de Farul a fost corect acordat, deși toți experții spun contrariul, că Dawa nu l-a faultat pe Mihai Popescu.

Niciun derby fără scandal! Verdictul specialiștilor la faza care a decis FCSB - Farul, penalty-ul din prelungiri
FCSB - Farul 1-1
Niciun derby fără scandal! Verdictul specialiștilor la faza care a decis FCSB - Farul, penalty-ul din prelungiri

Reacția nervoasă a lui Gică Hagi după FCSB - Farul

Hagi a început calm interviul, apoi s-a enervat pe parcurs când a vorbit despre arbitraj.

„Pot fi multe de spus, dar până la urmă suntem fericiți. Am luat un punct cu un adversar care știe fotbal, o echipă care e deja în play-off, cu moral. Ei erau mai dezinvolți. Am jucat slab prima repriză, fără să facem ceva pe plan ofensiv. A doua repriză a fost bună, e important că am luat un punct, apoi ce s-a întâmplat a văzut toată lumea. 

Toată lumea țipă la televizor, și eu am văzut niște lucruri. Să nu îi dai penalty lui Louis, să îi dai galben, să fie suspendat. Să ai gol valabil. Al meu e în afara careului, Dawa e în careu. Cum poate să fie în fața lui, e incredibil. L-a atins, e penalty, s-a văzut clar, a văzut tot stadionul. Faza cealaltă nu s-a dat, nicio reluare la Louis. 

E vorba de interpretare, dar cred eu că trebuie să muncim în continuare, trebuie să avem puterea să ne luptăm cu toți. În prima repriză nu am făcut nimic, dar din minutul 55 am jucat bine și meritam cel puțin două goluri. Asta e, mergem cu un punct acasă. Fotbalul e greu, mergem înainte. Ce fază am văzut. Dacă ăla e ofsaid... E inacceptabil. 

Și nu voia să dea penalty la un penalty clar. S-a dus să analizeze. Nu am vorbit cu arbitrii, nu pot să le fac pe toate. Și pe Louis l-a călcat în careu și tot el a luat galben. La Grameni ce a fost? Ăla nu e penalty? Toți ai mei au simulat? Asta e, mergem înainte, trebuie să ne luptăm. Zic și eu la TV, cum zice toată lumea, mai ales că sunt 3 faze. Nu una, 3!

Știam că FCSB e în formă, joacă de plăcere, le iese jocul cum vor ei. Dar am revenit în repriza a doua”, a declarat Hagi, la Orange Sport.

VIDEO. FCSB - Farul. Galeria bucureștenilor i-a cântat „La mulți ani” lui Gică Hagi. „Regele” a împlinit azi 59 de ani

Citește și:

Golul Farului din derby-ul cu FCSB, anulat după 7 minute de analiză în camera VAR » Liniile trasate încurcă și mai tare faza
FCSB - Farul
Golul Farului din derby-ul cu FCSB, anulat după 7 minute de analiză în camera VAR » Liniile trasate încurcă și mai tare faza
Gigi Becali n-a mai rezistat » L-a scos la pauză în FCSB - Farul și l-a introdus pe Florinel Coman
FCSB - FARUL
Gigi Becali n-a mai rezistat » L-a scos la pauză în FCSB - Farul și l-a introdus pe Florinel Coman

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (70)
concret.
concret.  •  07 Februarie 2024, 01:37
Postat de Dobermannul pe 06 Februarie 2024, 12:18

Exact 11m la o săritură la cap. Dar nu asta e problema. Problema e ca am asistat la o demonstrație în direct la in ce hal a ajuns fotbalul romanesc. Arbitrii care asculta de antrenorii care tipa la ei de pe margine și își schimba deciziile ca sa nu-i supere. E capodopera a dezastrului în care ne aflam.

Asta a inteles creierasul tau minuscul din meciul respectiv. Nu ca s-a anulat efectiv degeaba un gol perfect valabil unei echipe, ca alta sa fie automat avantajata. Si de unde pana unde daca se valida golul Farului, automat scenariul ca mai aveau bercenarii timp sa castige? Dar Farul nu avea timp sa castige? Rau e sa fii gigist si atat de in.cul.7.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Silver1953
Silver1953  •  06 Februarie 2024, 14:07

*** s-au speriat cand au gresit (la golul anulat pentru ofside) si au dat un penalty care nu a existat ! In rest , simulari de doi lei ( de aia marii fotbaliatori ai *** se intorc IMEDIAT ce sunt transferati) ! Si *** ca nu l-au ajutat arbitrii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  06 Februarie 2024, 13:59

Gol valabil, așa ceva numai în România vezi. Se pare că toate jocurile sunt făcute pt FCSB as anul asta.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează