FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 1-2

VIDEO Gică Popescu n-a avut milă de FCSB: „Cu tot respectul, dar jumătate din rezultat i se datorează lui”

Gică Popescu, președintele liderului Farul, crede că rezultatul este unul norocos și i se datorează în mare măsură lui Ștefan Târnovanu. +28   FOTO
Gică Popescu, președintele liderului Farul, crede că rezultatul este unul norocos și i se datorează în mare măsură lui Ștefan Târnovanu.

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 23:35 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 23:37

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 6 a play-off-ului SuperLigii. Gică Popescu, președintele liderului Farul, crede că rezultatul este unul norocos și i se datorează în mare măsură lui Ștefan Târnovanu. 

FCSB a șutat prima dată pe poartă în minutul 44, chiar la golul marcat de Andrea Compagno. În partea secundă, oltenii au presat, dar s-au lovit de intervențiile portarului Ștefan Târnovanu. Gică Popescu a criticat jocul prestat de vicecampioană.

CSU Craiova - FCSB. Ivan s-a făcut de râs la penalty-ul controversat dictat de Kovacs: „A lovit mingea în cap! N-am mai văzut așa ceva”
CSU Craiova - FCSB 1-2
CSU Craiova - FCSB. Ivan s-a făcut de râs la penalty-ul controversat dictat de Kovacs: „A lovit mingea în cap! N-am mai văzut așa ceva”

Gică Popescu, după CS Universitatea Craiova - FCSB: „Rezultatul se datorează jumătate portarului”

„Meciul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, mă așteptam la altceva, la mai multe faze de poartă. În prima repriză au fost două faze, bara lui Markovic. Singurul șut pe poartă a fost tot al lui Markovic.

FCSB a fost pur și simplu inexistentă. A fost prima dată când a ajuns la poartă, atunci a marcat. FCSB a dat dovadă de mult pragmatism și de noroc în această seară.

Rezultatul se datorează jumătate portarului Târnovanu. Cu tot respectul pentru FCSB, a făcut un meci foarte slab, dar l-a câștigat”, a spus Gică Popescu la Prima Sport. 

Gică Popescu simte presiunea celor de la FCSB. Cu 4 etape rămase de disputat, bucureștenii s-au apropiat la 3 puncte de liderul Farul. 

VIDEO. Ivan s-a făcut de râs la cea mai încinsă fază din Universitatea Craiova - FCSB

VIDEO CU GOLUL. Andrea Compagno, reușită de „9” veritabil pentru 0-1 în Universitatea Craiova - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Mutu a analizat-o pe CFR și afirmă: „E favorita numărul 1 la titlu” + Cum crede că îl poate învinge pe Dan Petrescu

Reacția lui Elias Charalambous când a văzut că Marius Șumudică a luat tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Cred că e mai bun ce am eu, nu?”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (57)
dandana
dandana  •  02 Mai 2023, 15:58

Eu totspun ca este echipă de mijloc cu vesele false ca Bairam, Markovici și alți. Ce au intrat în locul lor au fost cu 19 clase peste. Dar asta este politica lui Rotaru și Neagoe sa facă jucători la vânzare. Ii doare undeva că suporteri suferă. Nu prindeți voi europene anul asta. Un sezon dezastru din toate punctele de vedere. Nu aduci mijlocași de valoare, un bătrânel care să-i tragă după el. Craiova se va zbate în mizerie, mai ales cu Neagoe. Și Ivan mi se pare prea slab anul acesta. Sa ratezi în acest fel este chiar jenant. Dar ce sa faci! Ei se distrează după meciuri

Adrian87g
Adrian87g  •  01 Mai 2023, 19:49

Păi cand joci cu o echipa ce singurul ei obiectiv e sa iti rupă picioare nu mai poti sa joci tu fotbal si joci cu frică

tororosso
tororosso  •  01 Mai 2023, 19:31

” Gică Popescu, președintele liderului Farul, crede că rezultatul este unul norocos ” ...urlă ciuda în el dar nu zice cât de ” norocoși ” sunt ei . Dacă 75 % din meciurile jucate și câștigate (se știe cum ) la ei norocul a fost de fapt o dedicație oferită din partea federației și a clanul ocrotitor ,și cu au o valoare cu zeci de ”perle” în echipă cum susține cumnatul rege , le este teamă că FCSB-ul este la 3 puncte de malul mări ?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează