FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali a anunțat astăzi o schimbare în primul „11” și o plecare de la FCSB: „Nu are cum să joace” » Prim verdict după Supercupă

FCSB a debutat în noul sezon cu o victorie convingătoare / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
FCSB a debutat în noul sezon cu o victorie convingătoare / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , , - Publicat vineri, 05 iulie 2024 11:46 / Actualizat vineri, 05 iulie 2024 17:54

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a lăudat în general prestația echipei lui din meciul cu Corvinul, scor 3-0, în Supercupa României.

Becali a fost impresionat de 5 jucători, Marius Ștefănescu (extremă dreapta), Baba Alhassan (mijlocaș central), Nana Antwi (fundaș dreapta), Alexandru Musi (extremă stânga) și Malcom Edjouma (mijlocaș central). Primii 3 au fost titulari, ceilalți au intrat la pauză.

Gigi Becali a anunțat o schimbare în primul 11 la FCSB și o plecare: „Baba îi ia locul lui Lixandru. Radaslavescu o să plece împrumut”

„Nu sunt fericit de Supercupă, sunt bucuros că am făcut o echipă cum mă așteptam! E chiar mai mult decât mă așteptam. Am văzut un Baba, un Nana, un Malcom peste ce erau ei înainte.

Baba îi ia locul lui Lixandru. Radaslavescu o să plece împrumut, nu are cum să joace în fața lui Musi și Tavi Popescu. Musi a fost o încântare”, a declarat patronul de la FCSB, într-o discuție cu jurnaliștii la palat.

Când l-am luat pe Baba știam că e bun, dar nici chiar așa. Nana e alt jucător decât era anul trecut, s-a adaptat. Malcom nu mai pierde mingile. Eu înclin să-l bag pe Baba titular

- Gigi Becali, patron FCSB

Becali, laude pentru Ștefănescu: „Nici marii fotbaliști nu au deprinderea lui. Ratările eu le consider goluri”

Becali l-a lăudat și pe Ștefănescu, care a marcat golul de 2-0 cu un șut plasat la colțul lung, din unghi, din interiorul careului.

„Ștefănescu e un fotbalist care are deprinderi cum nu văd la marii fotbaliști. Ei trag la poartă, dar foarte puțini bagă mingea în poarta.

Una e să tragi la nimereală, alta e să fixezi un metru pătrat și să dai acolo. Altul trăgea la poartă, putea da peste, în adversar. El a dat plasat. La ratări, e bine că a apărut acolo, eu le consider goluri”, a mai declarat Becali.

Citește și:

„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon
Euro 2024
„Ați reacționat împotriva pericolului Marine Le Pen” » Jucătorii Franței, avalanșă de reacții după surpriza din alegerile din Hexagon
Au găsit imaginile! Acuză că au fost furați în meciul cu Olanda de la Euro 2024: „Dovada clară”
Euro 2024
Au găsit imaginile! Acuză că au fost furați în meciul cu Olanda de la Euro 2024: „Dovada clară”
Adrian Petre a semnat și rămâne în România » Detaliile înțelegerii
Liga 2
Adrian Petre a semnat și rămâne în România » Detaliile înțelegerii

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”


Comentarii (47)
_Adrian_1
_Adrian_1  •  07 Iulie 2024, 11:46
Postat de muzzi1 pe 06 Iulie 2024, 17:20

nu inteleg de ce va certati, ca spuneti practic acelasi lucru amandoi! :D si tu si el spuneti ca el a zis ca Stanciu e o petarda care joaca numai pentru el! si atunci, pe anume va contraziceti?

Nefericitului i-au dat sa presteze pe un template cu atac la persoana, pe ideea ca as fi eu ipocrit :)) Bietul de el a crezut ca a gasit o crenguta de care sa se agate cand am scris (dupa ce a marcat Stanciu cu Ucraina) ca in sfarsit l-a pus un selectioner sa joace singurul lucru pe care il stie, ala pe care il juca si la Praga, sa vina cu sut pe mingea a doua in spatele unui varf bataios. In mintea lui asta insemna ca as fi dat-o la intors, ca m-as fi dezis brusc de criticile la adresa lui Stanciu. Problema fiind, evident, ca pe aceesi pagina, tot dupa ce Stanciu marcase, scriam si cum a aratat din nou ca joaca pentru el nu pentru echipa, cu referire la faza aia cand a sutat din corner, dupa ce venisera fundasii centrali in careul advers, cand noi conduceam si era vital sa nu fim surprinsi pe contra-atac etc. Pe scurt, un gigist pe 50 de eurocenti postarea s-a mai facut nitel de ras. Nimic nou cu alte cuvinte.

muzzi1
muzzi1  •  06 Iulie 2024, 20:54
Postat de FlashGordon pe 06 Iulie 2024, 18:26

si uefa spune ca noi suntem Steaua,cea din liga 1,si restul populatiei romaniei si a lumii(vezi maccabi). deci i-a pacalit pe toti sau esti tu doar prost? mai degraba a doua varianta.

randum, repetentule! mai taci, ca ne-am saturat de ineptiile tale! baga pe aia cu steaua din liga 1 si cu fc r nu e rapid! iti faci norma, mai iei niste maruntis de la ala care te plateste sa scrii tampenii pe aici!

freddy
freddy  •  06 Iulie 2024, 19:46
Postat de _Adrian_1 pe 06 Iulie 2024, 18:30

***, iar ti-au dat astia template de care sa te agati ca inecatul de un pai chiar si cand adevarul te plesneste din nou si din nou? Ma ***, cand eu l-am criticat pe Stanciu si DUPA CE A MARCAT fix din acelasi motiv pentru care il criticasem in ultimii ani, cum sa vii ma sa "canti" pe template-ul cu ipocrizia? N-ai si tu o farama de demnitate, o urma vaga de respect pentru propria persoana? Ai impresia ca a spune ca in sfarsit l-a pus un antrenor al Nationalei sa joace fix singurul rol care i se potriveste, cel pe care il juca si la Praga, inseamna a contrazice faptul ca omul nu e un 10, nu vede decat poarta etc? Ce cauti tu ma comentand despre fotbal? Ca n-ai o treaba cu sportul asta, du-te si fa 50 de eurocenti postarea "cantand" cu slava, pro-Israel si de unde mai sare maruntisul.

M am plictisit maxim de tâmpeniile pe care le arunci aici și pe care le negi sau recunoști în funcție de scor. *** Am terminat cu tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează