FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali, sfat în conflictul dintre Adrian Mititelu și fiul lui: „Așa mi-a făcut mie tata: «Ia, bă, ciomagul din cui»”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 11:21 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 11:33

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, crede că Adrian Mititelu ar trebui să îi dea clubul FCU Craiova fiului său, Adrian Mititelu Jr., pentru a stinge conflictul născut între cei doi.

Adrian Mititelu are probleme mare cu fiul său, care a fost 10 ore în comă, internat la Spitalul Floreasca. Mai mult, cu câteva săptămâni în urmă, între cei doi a izbucnit și un conflict legat de felul în care este patronată echipa FCU Craiova. Alb-albaștrii se luptă la retrogradare, acolo unde ocupă ultimul loc, la egalitate de puncte, 18, cu FC Botoșani.

Cât de gravă e accidentarea lui Vlad Chiricheș: „Păcat! Îmi pare rău pentru el”
FCSB
Cât de gravă e accidentarea lui Vlad Chiricheș: „Păcat! Îmi pare rău pentru el”

Gigi Becali: „Să vă spun cum mi-a făcut mie tata. Mi-a spus: Ia ciomagul”

„Când a fost conflictul dintre ei, când a făcut gălăgie atunci, am vorbit cu el și i-am spus: «Bă, e băiatul tău, nu te certa cu el. E tânăr, e băiatul tău, ia-l și dă-i echipa lui. Spune-i: dacă nu știu eu să fac, ia și fă tu!».

Mi-a adus aminte de cum am pățit eu cu tatăl meu. Eu eram vagabond, voiam numai bani, să cheltui eu bani, prin anii '80. Atunci, tata a spus: «Bine, bă, dacă tu vrei așa, ia toiagul». Așa se dădea atunci, luai toiagul bătrânilor. Am stat eu vreo 2-3 zile cu oile la păscut, la muls, dar când am văzut munca, nu îmi mai convenea, că nu mai aveam timpul liber. Acu aveam banii, că erau bani mulți, dar nu mai aveam timpul liber! Și când am văzut așa, am zis: «Bă tată, ia ciomagul înapoi, fă cum știi tu, că e bine!».

Exact așa l-am sfătuit și pe Mititelu. Să-i spună băiatului: «Ia tu echipa, că eu nu am știut mai mult, fă-o tu». Exact cum mi-a făcut mie tata.

Nu știu ce o să se întâmple la retrogradare, doar Dumnezeu știe. Nu știu ce și cum, trebuie să cadă cineva. Botoșaniul spune că se salvează, Dinamo la fel. Dar două trebuie să cadă, nu știm care vor fi alea”.

Un jucător de la FCU Craiova, propus în direct la FCSB: „E printre cei mai compleți din campionat”

Iosif Rotariu crede că William Baeten, mijlocașul celor de la FCU Craiova, nu este de nivelul liderului FCSB, dar îi propune lui Gigi Becali un alt nume de la olteni: Juan Bauza.

Baeten nu este o soluție pentru FCSB. Nu ar întări echipa. De la FCU Craiova aș vedea un singur jucător care ar întări FCSB: Bauza. El e singurul de la FCU Craiova care ar aduce un plus pentru roș-albaștri.Bauza ar face față la FCSB și pe alte poziții, nu doar în centru. Are calități fizice foarte bune: tehnică, viteză. Ar face față și în poziția de inter, și în partea stângă. E un jucător destul de complet, printre cei mai compleți din Superliga
- Iosif Rotariu, la GSP Live

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024. A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată FCSB cu 2-1!”

„Nici dacă mi-ar da 50 de milioane de euro nu m-aș duce în Qatar” » Cea mai dură reacție după anunțul plecării lui Florinel Coman de la FCSB

EXCLUSIV Trauma care-l urmărește și azi pe triplul campion cu FCSB: „Tânjesc după meciul ăla!” + Verdict despre șansele roș-albaștrilor la grupele UCL

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
brentford
brentford  •  23 Aprilie 2024, 11:51

Pai si juniorul ce sa mulga? Buneasa de Urlati?

_Van_Basten
_Van_Basten  •  23 Aprilie 2024, 11:32

Sfaturi de viata de la oieri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează