FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Gigi SF sau ofertă-bombă? "MM mi-a zis că ne dau 14 milioane de euro pe el. Voi nu o să credeți, dar o să vă arăt"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 20:03

Gigi Becali a dezvăluit azi că MM Stoica l-a anunțat că există o ofertă de 14 milioane pentru un fotbalist al FCSB-ului. Deși n-a vrut să-i spună numele, patronul FCSB s-a dat de gol și a oferit indicii că ar fi vorba despre Dennis Man (19 ani).

"MM mi-a dat o veste bună.  E o chestiune de bani. A fost o întrebare. ’Domne, jucătorul ăla cât costă?’. Le-a zis Meme că are clauză de 100 de milioane. ’Domne, nu ne înţelegem la 14-15 milioane?’. Voi nu o să credeți, dar o să vă arăt. Mâine, dacă vreau, vând un jucător pe 14-15 milioane. Am ofertă, ce, vă mint?! Dacă spun că am, am. 

Însă nici nu discut sub 25 de milioane, nu sunt tâmpit. Despre Man și Coman discut peste doi ani. La Tănase negociez, chiar dacă el e cel mai bun de la Steaua. E bun fotbalist, dar nu e genial ca Man și Coman. La ei doi mă interesez în fiecare zi ce fac. Doar așa pot lua 100 de milioane", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Patronul FCSB n-a vrut să dezvăluie numele fotbalistului, însă la întrebările insistente ale moderatorului Radu Naum s-a dat de gol cum că despre Dennis Man ar fi vorba. 

"Eu lui Man i-am mărit salariul pentru că nu îmi convenea clauza de reziliere. Avea 50 de milioane, acum are 100 de milioane și câștigă 12.000 de euro", a spus Becali, adăugând că nu vrea să dea un jucător cu o clauză de 100 de milioane de euro pentru doar 14 la schimb. 

1.200.000 €este cota pe transfermarkt a lui Dennis Man. Fotbalistul a adunat 30 de meciuri în acest an în toate competițiile, a marcat de 8 ori și a oferit 8 pase decisive

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (109)
balauru48
balauru48  •  10 Ianuarie 2018, 03:21
Postat de rakanishu pe 09 Ianuarie 2018, 22:04

Nimic nou pe jesepe, aceeasi hateri si in 2018, *** cu ale lui clone ( hitman si etc ), tibilache iq negativ, poison ***, catalynn pensionaru de pe langa arena nationala.... Hai la multi ani baieti !

Lui iosif,valahul,randoom,milne,jalabert,etc nu le urezi la multi ani? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  10 Ianuarie 2018, 03:18
Postat de onduku pe 10 Ianuarie 2018, 00:20

Dar nu e vorba de Man, ala are clauza mai mica. E vorba de Florinel Coman. Si ce afacere face daca da un jucator tanar pe suma aia, cand el insusi a platit 3.5 milioane pe Coman? A platit 2.5 si a mai dat inca 1 milion in iarna asta pentru procente.

Nu e afacere, e teapa! Teapa marca inregistrata fcsb!

craiovenis
craiovenis  •  09 Ianuarie 2018, 22:48

Au venit extraterestrii la FCSB? Cine dracului va mai crede puscariasilor?

Vezi toate comentariile (109)
Comentează