FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Giovanni Becali dezvăluie dedesubturile transferului lui Man: „Cei de la Parma credeau că joc la cacealma” » Ce spune despre implicarea avută de Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 10:42 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 11:12

Giovanni Becali a vorbit despre transferul lui Dennis Man (22 de ani), de la FCSB la Parma, și despre scandalul creat de Anamaria Prodan, fostul impresar al extremei.

Fostul agent a dezvăluit cum au decurs negocierile dintre Parma și FCSB pentru transferul lui Man și care a fost implicarea lui în tranzacție.

„Eu nu vreau să vorbesc... Știu că cei de la Parma m-au contactat pe mine, m-a sunat directorul sportiv, apoi vicepreședintele. Când lucrurile s-au blocat, m-a sunat chiar președintele. Eu aveam procură pe două luni, potrivit căreia pot să-l vând pe 12 milioane de euro, plus două sau trei milioane ca bonusuri.

Procura era valabilă până pe 15 ianuarie și expirase. Era 20 ianuarie sau ceva așa. Cei de la Parma nu știau ce să facă, dacă să-l ia sau nu. Credeau că joc la cacealma cu prețul de 15 milioane. În acel timp, s-a creat o altă celulă, cu un fost jucător de la Parma, care e adjunctul directorului sportiv. Nu e important, el nu poate decide. Și s-a trimis către FCSB o ofertă de 10 milioane de euro. E posibil să fie prin Anamaria, nu știu.

Gigi m-a sunat și mi-a zis «Băi Giovanni, am primit ofertă de 10 milioane. Zi-le că nu-l dau decât pe 15!». Le-am transmis asta și le-am zis să nu mă mai deranjeze decât atunci când se pun de acord.

Pe la miezul nopții, m-a sunat americanul, patronul Parmei. A zis «Lasă-mă să mă conving că asta e oferta, să vorbesc cu Becali». I-am zis că nu vorbește așa bine engleză, dar îl are pe «Michael» (n.r- Mihai Stoica) cu el. La 1 noaptea m-a sunat Gigi și mi-a zis «Ne-am pus de acord. Jucătorul merge cu tine». Asta a fost tot.

Speculațiile nu sunt problema mea. Jucătorul nu putea fi obligat. Dacă nu îi convenea, nu semna. În oferta de 10 milioane era trecut și salariul jucătorului. Dar el are acum un salariu cu 40-50% mai mare decât acea ofertă”, a spus Giovanni Becali la „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Victor Becali dă ultimele detalii despre Dennis Man

Citește mai multe știri despre FCSB: 

A aflat de la televizor că nu va mai juca la FCSB: „Eram conștient de asta, după spusele patronului”

EXCLUSIV Noi detalii despre protestul semnat de Gigi Becali: „Pierd bani din cauza lor!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (14)
siriussirius
siriussirius  •  06 Martie 2021, 19:10

Da , chiar ca ii interesant,nu interesant,senzational as putea spune,cum au decurs lucrurile,pina in momentul in care a aparut giovani,ca o boare ca un arhanghel pe cal negru,ca un mafiot cu ochelari negri de nevazator,cu geaca neagra ce sa mai analizam ,cind lau vazut italienii au strigat evrika iata izbavitorul iata mafiotul,glorioase,respectabile si onorabile nume pentru ei,a batut din palme a rezolvat problema !!!...ce inseamna sa fii mafiot !!! Sa ne mindrim cu....mafia !!!asa ca giovani locul mafiei ii dupa gratii nu afara or esti mafiot ori nu !giovani se lauda ???!!!ca este !

ali.bec
ali.bec  •  06 Martie 2021, 14:40
Postat de mioriticul pe 06 Martie 2021, 14:34

Catonu-i la poarta palatului.

Midnight-Maical from the cardboard box

mioriticul
mioriticul  •  06 Martie 2021, 14:34
Postat de duster4 pe 06 Martie 2021, 12:14

Maicăl la miezul noptii era la jiji? Ciudati rau astia.

Catonu-i la poarta palatului.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează