FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Giovanni Becali îl aduce pe Gigi cu picioarele pe pământ: „Sunt perspective, dar nu ce visează el” » Care poate fi prețul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu // FOTO: Imago
Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 09:25 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 09:37

Agentul Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Octavian Popescu (19 ani) și despre șansele ca extrema de la FCSB să plece pe 50 de milioane de euro, așa cum vrea Gigi Becali.

Vărul patronului de la FCSB spune că este greu să obțină suma dorită de acesta, dar crede că Gigi și-ar putea vinde jucătorul favorit și pe o sumă mai mică, plus procente dintr-un viitor transfer.

Următoarea adversară a FCSB-ului, „provocată” în direct: „Aveți așteptări sau mergeți acolo și vă speriați?” » Cum au răspuns oficialii
FCSB - FC ARGEȘ
Următoarea adversară a FCSB-ului, „provocată” în direct: „Aveți așteptări sau mergeți acolo și vă speriați?” » Cum au răspuns oficialii

Giovanni Becali explică pe ce sumă ar putea pleca Octavian Popescu

„De vândut, mai greu. Vorbesc de FCSB. Vrea bani mulți. Eu, dacă aș fi Gigi, l-aș da pe Olaru pe 10-15 milioane, plus procente dintr-un viitor. Dar dacă azi îi spun lui Gigi de o ofertă pe Olaru, vrea 20-25.Când vede câți bani circulă, zice că vrea să fie și el pe acolo. Sunt perspective, dar nu cele pe care le visează el.

Pe Tavi Popescu poate lua 25-30 de milioane de euro.  Dacă aș da un jucător ca el sau ca Ianis Stoica, îl dau pe 18-20 milioane și cer 15% dintr-un viitor transfer. Mai pun clauză de 2 milioane dacă joacă 10 meciuri în primul an și încă 5 milioane dacă joacă 20 de meciuri în al doilea an și tot așa. Ajung la 50 de milioane cu tot cu bonusuri.

Dar Gigi are altă filozofie. Dar dacă îi dă unul 35 de milioane cash, uită de aia 50. Dacă îi dă unul 25 de milioane și procente, se apropie de ce vrea el. Pe 20 de milioane nu-l dă. Nu cred. Eu mă zbat. Când am o ofertă i-o prezint. El se gândește, vorbește cu MM Stoica... Vara asta nu știu dacă pot aduce ofertă de 20 de milioane. Poate vara viitoare. Poate după ce se va împlini, poate va juca în cupele europene în sezonul viitor. L-ar ajuta și dacă joacă la națională în mod constant.

Pe Moruțan, cu o lună înainte de transfer, a cerut 10 milioane. După 3 săptămâni, îmi zice «Ia 4-5 milioane, cât poți». Gigi a luat 12 milioane pe Man, ce să facă? Să ia 20 de pe Popescu?”, a spus Giovanni Becali la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Dacă el dădea pe Coman pe 8 milioane la Sporting și 15% dintr-un viitor transfer, poate ajunge la 14-15 milioane. Sau dacă îl dădea la Colorado, care-i dădea 1 milion de dolari contract lui Coman și lui Gigi îi dădea 8,5 milioane de dolari pe 50%. Cine știe ce se întâmpla 
– Giovanni Becali

VIDEO Totul despre FCSB – FC Argeș

Citește și: 

Penultima etapă din Liga 1 poate fi un simulacru! » Există varianta ca FCSB și CFR să aibă două pseudoadversare

Sfat inedit pentru Octavian Popescu: „Ronaldo are până și un sexolog”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
legio.sud
legio.sud  •  01 Mai 2022, 16:02

Bă giooovanel asta sa *** , unde mai găsește el fraieri sa arunce banii așa / gloabe !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  01 Mai 2022, 15:38

*** aștia de la GSP te mint la ochi!L-am auzit cu urechile mele pe Giovani când a zis„Pe Man a luat...11 milioane”!Iar ei ne zic ca 12 milioane!Puah!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

matserban
matserban  •  01 Mai 2022, 13:29
Postat de matserban pe 01 Mai 2022, 13:27

Deci ce tepe a luat....oferta reala conformata de impresar de 10 milioane de la arabi pe Morutan, a luat doar vreo 5 de la Galata. 8 milioane de la americani pe 50% din Coman, putea sa ia bani multi la o revânzare sau macar 9 milioane de la Sporting Lisabona. Vreo 15 milioane pierdute aiurea. Plus cel putin 5 milioane pierdute din cupele europene ca daca atunci cand a luat 10 milioane pe Dennis Man investea macar 1-2 milioane si aduce 3-4 jucatori, mai ales pe extrema, de unde pleca Man, termina pe locul 1. A stat pe 1 tot campionatul dar a terminat in play-off fara Morutan si cu 3 juniori din cei 4 oameni titulari de atac: Istrate, Nita si Octavian Popescu, care era nimeni atunci. Cum sa iei campionatul? Ii aduceai de atunci pe Vali Gheorghe sau Sorescu sau Alex Dobre cu o farama din banii pe Man si terminai pe 1, ceea ce insemna 99% participare cel putin in Conference League, de vreo 5 milioane profit. In total a pierdut aiurea vreo 20 de milioane de luat lejer.

*"fara Man" am vrut sa zic acolo, nu "fata Morutan"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează