FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - UTA 2-3

VIDEO Giovanni Costantino, discurs furibund după eșecul cu UTA: „Pot să vină Guardiola și Mourinho, oricine!” + discuție cu Mititelu după meci: „Era nervos. Cum să fie?”

Giovanni Costantino / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova1948
Giovanni Costantino / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova1948

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 17:50 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 20:14

Giovanni Costantino, tehnicianul lui FCU Craiova, era extrem de supărat la finalul partidei cu UTA, pierdute de olteni cu 2-3. Italianul s-a plâns de arbitraj, dar nu și-a menajat nici propria echipă pentru pasivitatea de care a dat dovadă în unele momente.

„Azi ne-am dorit să câștigăm. Ca să câștigăm, trebuie să schimbăm unele lucruri. Dacă nu câștigăm duelurile, este imposibil. Pot să vină Guardiola, Mourinho, oricine... Dacă nu câștigăm duelurile, nu facem nimic!

În ofensivă arătăm bine. Oricine a putut vedea ce am făcut. În atac, suntem foarte buni, dar în defensivă... Dacă vrem ca echipa să aibă un sezon bun, trebuie să nu mai primim multe goluri. Trebuie să lucrăm mai mult”, a declarat Giovanni Costantino. 

Giovanni Costantino, nemulțumit de arbitraj: „Trebuie să judecăm cu aceeași măsură!”

Tehnicianul aflat la al doilea meci pe banca lui FCU a vorbit apoi despre arbitraj. Consideră că penalty-ul din care UTA a egalat la unu a fost acordat mult prea ușor și că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty pe final: 

Despre penalty? Chiar a fost penalty primul? A fost penalty? Dar atunci, la Blănuță, a fost penalty în ultimul minut sau nu? Noi am dominat meciul din primul minut până în ultimul. Am făcut o greșeală înainte de contraatac, dar nu a fost niciodată penalty.

La Blănuță a fost penalty în ultimul minut! Trebuie să judecăm cu aceeași măsură. Primul penalty a fost, dar la noi nu a fost. Putem să vorbim mult despre greșelile noastre. Penalty-ul a schimbat total meciul. Nu sunt arbitru, dar a fost penalty la Blănuță. Toată lumea a văzut”, a „tunat” Giovanni Costantino. 

Giovanni Costantino: „Adrian Mititelu este nervos. Cum să fie?”

Giovanni Costantino a mai dezvăluit că, imediat după meci, a discutat cu patronul Adrian Mititelu, care nu era deloc încântat de rezultatul partidei 

„Adrian Mititelu este nervos. Cum să fie? Este președinte și este nervos că am pierdut. Cum poate să fie un președinte? Este nervos. 

Și eu sunt nervos. Jucătorii sunt nervoși. Acel penalty de la 1-0 a schimbat totul. Am luat un fundaș din apărare și l-am dus în atac, am făcut pressing, dar tot am pierdut. Trebuie să lucrăm la greșelile noastre. Dar oricine a văzut că am dominat. 

Trebuie să câștigăm duelurile. (...) Nu vreau să vorbesc despre arbitri, dar și la Iași a fost la fel, și acum la fel. Două astfel de situații sunt o dovadă. Nu vreau să facă echipa ceva în privința asta. Vreau ca noi să luăm deciziile corecte în aceste situații”, a spus antrenorul lui FCU Craiova. 

VIDEO. Giovanni Costantino, conferință după meciul cu UTA: „Și arbitrajul a jucat un rol”

Citește și alte știri de actualitate: 

Rednic a trezit-o pe „Bătrâna Doamnă” » UTA a câștigat în Bănie și a trecut peste FCU Craiova
FCU Craiova - UTA
Rednic a trezit-o pe „Bătrâna Doamnă” » UTA a câștigat în Bănie și a trecut peste FCU Craiova
Rednic, după victoria spectaculoasă din Bănie: „Mă doare capul. Am ratat din nou pentru că am fost egoiști”
UTA
Rednic, după victoria spectaculoasă din Bănie: „Mă doare capul. Am ratat din nou pentru că am fost egoiști”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
imgb
imgb  •  30 Octombrie 2023, 02:33

Un papagal ca Iordanescu !...

10iul73
10iul73  •  29 Octombrie 2023, 21:09
Postat de GionVaiani pe 29 Octombrie 2023, 19:20

"Imediat după fluierul final (meciul de azi cu UTA) al arbitrului Marian Barbu, Adrian Mititelu Jr. a fugit din tribună direct la vestiare şi a creat un scandal uriaş. Fiul patronului echipei i-a înjurat pe arbitrii partidei şi l-a ameninţat în special pe central."

A fost muscat, de mic.. De câinele ***.. Un prostovan..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10iul73
10iul73  •  29 Octombrie 2023, 21:08

Maine, poimâine... Te schimba, stai tranchila.. Ești nepregătit pt oastea regelui Ajica, puterea lui divina îl va duce către succes, mai aveți voi, pătimașii, 2000-3009 de ani pana acolo... Forță unica... Au fost ei George și Kuba dați afară dar tu..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close