FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

OFICIAL Primul transfer oficial de la Dinamo » „Câinii” au adus un jucător cu 10 selecții în naționala țării sale

Hakim Abdallah, prezentat la Dinamo. 
Foto: Facebook
Hakim Abdallah, prezentat la Dinamo. Foto: Facebook

Articol de , - Publicat marti, 27 iunie 2023 14:16 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 15:40

Dinamo a realizat primul transfer al verii! „Câinii roșii” l-au adus pe Hakim Abdallah (25 de ani), atacant care a evoluat la Virton, formație care la finalul sezonului trecut a retrogradat din liga a doua în liga a treia belgiană.

Becali, dezlănțuit: „Am venit ca să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Am vrut să văd trădătorii” + Ironie la adresa lui Dinamo: „Nu m-a dezamăgit, că ăia de acolo sunt sclavi oricum”
FCSB
Becali, dezlănțuit: „Am venit ca să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Am vrut să văd trădătorii” + Ironie la adresa lui Dinamo: „Nu m-a dezamăgit, că ăia de acolo sunt sclavi oricum”

Hakim Abdallah, noul jucător al lui Dinamo 

Este primul transfer pe care Dinamo îl realizează în această vară. Dinamoviștii speră ca, de la 1 iulie, interdicția la transferuri impusă de FIFA, pentru restanțele financiare către mai mulți foști jucători, să fie ridicată. Iar atacantul malgaș este mutare pe care Dinamo o realizează în această fereastră de mercato. 

OFICIAL. HAKIM ABDALLAH, LA DINAMO!
Clubul Dinamo 1948 București, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunțe noul jucător, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!
Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecții la naționala Madagascarului. El a fost selecționat inclusiv la Naționalele Under-19 și Under-16 ale Franței.
Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală și se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă.
Bine ai venit la DINAMO, Hakim!

-comunicat Dinamo

Crescut de Stade Brest și Stoke City, Hakim Abdallah a mai jucat în carieră la US Avranches (Franța), CP El Ejido (Spania), Nantes B (Franța), Hesperange (Luxemburg), Lierse (Belgia) și Virton. 

În sezonul recent încheiat, Hakim Abdallah a jucat 31 de meciuri pentru Virton, în campionat și Cupa Belgiei, și a marcat 5 goluri. A mai pasat decisiv în două rânduri. 

Poate face achiziții Dinamo deși are interdicție la transferuri?

„Câinii” au oficializat transferul lui Hakim Abdallah deși interdicția la transferuri e încă în vigoare. De ce și-a asumat Dinamo acest risc? Clubul are la dispoziție 15 zile pentru a reuși să scape de embargoul pus la transferuri. În caz contrar, jucătorul abia transferat nu poate rămâne în Ștefan cel Mare.

În acest sens, Dinamo așteaptă vești importante de la avocatul Jorge Ibarrola, care pledează cauza„câinilor” la FIFA, sperându-se în ridicarea interdicției la transferuri. Dinamo a apelat la un avocat cu ștaif în aceste spețe, Jorge Ibarrola, care susține cauza „câinilor”, iar zilele viitoare speră ca forul internațional să dea câștig de cauză bucureștenilor.

Bursa transferurilor la Dinamo

  • Antrenor: Ovidiu Burcă (confirmat)
  • Veniri: Hakim Abdallah (Virton, Belgia)
  • Reveniri: Ricardo Grigore (Petrolul), Geani Crețu (FC Argeș)
  • Plecări: Alin Șerban (liber), Alin Demici (Rapid)

VIDEO. Dinamo s-a distrat în primul amical din această vară, 10-2 cu Muscelul Câmpulung: golul lui Alin Șerban din penalty

Citește și: 

Dan Șucu reacționează, după ce Becali l-a numit sclav » Patronul de la Rapid i-a dat replica omologului de la FCSB

Postul TV care transmite turul Farul - Sheriff Tiraspol, primul duel al lui Hagi din preliminariile UCL + ziua și ora meciului

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
vio9o301960
vio9o301960  •  03 August 2023, 15:59

La felul cum joaca in momentul asta, *** ar trebui sa aduca bani de acasa ca sa joace la Dinamo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  27 Iunie 2023, 22:41

Golgheterul Superligii

elgabri
elgabri  •  27 Iunie 2023, 16:31
Postat de gazistu pe 27 Iunie 2023, 15:58

un fel de GNOHERE

Vizonul ;))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează