FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali, dezlănțuit: „Am venit ca să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Am vrut să văd trădătorii” + Ironie la adresa lui Dinamo: „Nu m-a dezamăgit, că ăia de acolo sunt sclavi oricum”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat marti, 27 iunie 2023 13:01 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 17:22

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre alegerile făcute de mai multe cluburi din Superliga, care au votat „împotriva” demersului acestuia de a regândi regulamentul Ligii 1, dar și de a scoate regula U21. Numai 6 aliați a avut FCSB, 7 cluburi au votat contra ideii propuse de roș-albaștri, în timp ce Farul și Sepsi sunt cele două echipe care s-au abținut. 

Latifundiarul din Pipera a spus că a vrut să vadă ce echipe din prima ligă are de partea lui și ce formații sunt împotrivă. Patronul FCSB a luat fiecare club la rând în parte, numindu-l fie „stăpân”, dacă a votat „pentru”, sau „sclav”, dacă a optat împotrivă. 

Demersul lui Becali nu a dat roade » Patronul FCSB a luat foc: „Cine nu a semnat e sclav” + Derapaj la adresa lui Șucu
ADUNARE GENERALĂ
Demersul lui Becali nu a dat roade » Patronul FCSB a luat foc: „Cine nu a semnat e sclav” + Derapaj la adresa lui Șucu

VIDEO. Gigi Becali, după ce mai multe cluburi din Superliga au votat împotriva demersului făcut de el: „Burleanu l-a învins pe Becali”

„Am venit ca să văd cu ochii mei ce se întâmplă. Eram la pușcărie când ei au votat să joace locul 3 cu locul 7 și regula U21. Au făcut ce au vrut, nu i-a deranjat nimeni. Am vrut să văd cu cine sunt în asociere. Am vrut să văd stăpânii și cine sunt sclavii. Și am vrut să văd trădătorii. 

Acum am văzut. Ce am vrut nu am putut să realizez. Burleanu l-a învins pe Becali! Nu se pot rezolva problemele astea, pentru că am supus la vot. Prima dată au venit cu o hârtie cum că ei propun și le-am zis să treacă înștiințare.

Noi nu le propunem ceva ăstora de la FRF, noi îi dăm ordin lui Burleanu! Am schimbat hârtia și le-am zis că se supune la vot cu da sau nu.

Au zis că se duc nu știu unde să semneze. Le-am zis: «Nu, bă, în față aici semnăm. Să vedem care sunt trădătorii și care sunt sclavii»”, a declarat Gigi Becali, la ieșirea din sediul LPF.

Gigi Becali: „Am văzut sclavii și trădătorii”

„Am văzut sclavii. FC Steaua este stăpân. Nu trebuie să îi explici cuiva că dacă ai jucători tineri poți să-i bagi sau să nu-i bagi. CS Universitatea Craiova e stăpân, FC Voluntari se abține, deci e și sclav și trădător. Cine e stăpân acolo e trădător și sclav, ca să audă la televizor cine e acolo șef! 

CFR Cluj e stăpân. FC Botoșani e stăpân. Oțelul Galați e trădător și sclav. Dinamo București e sclav, Iacob Vlad e sclav, că el așa zice, că au jucători U21 buni și le place să fie obligați să-i bage în teren. Omului îi place să fie sclav! Te duc pe plantație, îți dau sapa în mână și sapi până își zic eu să te oprești. 

Craiova lui Mititelu e stăpân. Le-am și zis ăstora: «Sclavilor, mai bine plec cu Mititelu de 1.000 de ori la război decât cu voi» Petrolul e sclav, Hermannstadt e stăpân. UTA e sclav, îi place să fie obligat. U Cluj e sclav. Politehnica Iași e stăpân. 

FC Rapid e sclav. Nenea Șucu e sclav! El se dă patron de mobilă, se dă deștept pe la TV, că el vorbește în funcție de nu știu ce regulamante, dar el vrea să fie sclav. Doi s-au abținut, Iașko și încă unul. Dacă mai aveam două voturi aveam majoritatea”, a mai spus Becali.

Gigi Becali: „Dinamo nu m-a dezamăgit, că ăia sunt sclavi oricum”

Întrebat fiind ce echipe l-au dezamăgit în urma votului, Becali a răspuns: „Cel mai mult m-a dezamăgit Rapidul, că e sclav, la fel ca Șucu. Nu cred că votau așa fără ordin de la Șucu. 

Voluntari m-a dezamăgit. Nu-l credeam în stare pe finul meu, Pandele, să fie sclav. E posibil ca Bălănescu să-l fi întrebat. 

Dinamo nu m-a dezamăgit, că ăia de acolo sunt sclavi oricum. Ei nici nu au stăpân, au un d-ăsta ca Iacob”, a mai punctat Gigi Becali. 

Gigi Becali: „Trebuie să ne supunem, chiar dacă eu sunt stăpân, nu sclav”

Chestionat în legătură cu ce are de gând să facă după ce demersul acestuia a reușit, Becali a precizat: „Trebuie să ne supunem, nu avem ce face, chiar dacă eu sunt stăpân, nu sclav. Eu când am intrat în fotbal nu era sclavie. Tu vrei să pui sclavie din mers? 

Mai putem face plângeri la Parchet pentru acuzații de sclavie. Burleanu e stăpân de sclavi: Șucu, Iacob, ăștia”.

Citește și: 

Fostul fotbalist din Liga 1 șochează! Antrenorul i-a cerut ȘPAGĂ pentru a-l titulariza: „Mi-a spus: «Îmi dai atâta», iar eu i-am zis «OK!»”

Politehnica Iași transferă de la rivala Botoșani! 32 de jucători în cantonament pentru Leo Grozavu

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (58)
900cris
900cris  •  28 Iunie 2023, 11:16

se vede crestinul becali cu cruce la gat care pentru un banut te injunghie apoi ca un bun crestin iti spune si rugaciunea la capatai . vrem fotbal in liga I si la echipa nationala iar in europa sa nu ne mai facem de ras cu echipe de pescari sau alti profesionisti ,acest personaj sinistru trebuie sa dispara cu tot cu echipa clona pe care o pastoreste

creeperno534
creeperno534  •  27 Iunie 2023, 22:51

Asa vorbeste un crestin?

Inimadeleu1
Inimadeleu1  •  27 Iunie 2023, 18:57

Mulțumim,nea gigele că ne-ai spus și nouă cum e cu ,,cumetriile,, în liga 1

Vezi toate comentariile (58)
Comentează