FOTBAL  »  Superliga  »  LIBERI DE CONTRACT

Îl mai țineți minte pe superatacantul Lacina Traore? Unde e acum + ce s-a întâmplat și cu Jo Santos, brazilianul dorit cu insistență de CS U Craiova

FOTO: Guliver/GettyImages +5   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 17:56

Perioada de transferuri este abia la început. Cluburile care nu doresc să scoată foarte mulți bani din buzunar pentru achiziții sunt cu ochii pe jucătorii liberi de contract. Printre ei se numără nume extrem de interesante. Cinci vă sunt prezentate mai jos.

1. Jo Santos, liber să revină în Liga 1

Mijlocașul brazilian Jo Santos (27 de ani) și-a încheiat contractul cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol. Jo a fost împrumutat sezonul precedent la Poli Iași, unde a impresionat, marcând 5 goluri și pasând decisiv în alte 3 rânduri.

Sezonul trecut a intrat în vizorul marilor formații din Liga 1. CS U Craiova a recunoscut că l-a ofertat oficial (detalii AICI). 

500.000 €este cota lui Jo Santos în acest moment

2. Lacina Traore, golgeterul din Liga 1

Ivorianul Lacina Traore (28 de ani) este liber de contract după despărțirea de AS Monaco. Fotbalistul cedat de CFR Cluj în 2011 la Kuban, în schimbul sumei de 6 milioane de euro, a fost sub cotnract cu formația din Principat din 2014. În fiecare sezon a fost cedat. Printre cluburile la care a evoluat se numără Everton, ȚSKA Moscova, Sporting Gijon sau Amiens.

14 goluriîn 44 de meciuri a marcat Traore în Liga 1 pentru CFR Cluj

2.500.000 €este cota lui Traore în acest moment

3. Florentin Pogba, fratele lui Paul

Florentin Pogba (28 de ani) s-a despărțit de turcii de la Genclerbirligi și este în acest moment liber de contract. Fratele mai mare al lui Paul Pogba evoluează pe postul de fundaș central, iar de-a lungul carierei a îmbrăcat tricourile lui Sedan sau Saint Etienne. Florentin are și 20 de prezențe în prima reprezentativă a statului Guinea, deși în perioada junioratului a jucat pentru reprezentativele Franței.

1.500.000 €este cota lui Florentin Pogba

4. Giuseppe Rossi, talentul irosit al italiei

Italianul Giuseppe Rossi (31 de ani), unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști din ultimul deceniu, a încheiat colaborarea cu Genoa, formația lui Andrei Radu. Rossi a fost considerat unul dintre marile talente ale fotbalului italian, dar accidentările i-au pus piedici. Rossi are 29 de partide și 7 goluri în prima reprezentativă a Italiei. De-a lungul carierei a evoluat pentru Parma, Manchester United, Newcastle, Villareal, Fiorentina, Levante, Celta Vigo și Genoa.

1.000.000 €este cota lui Rossi conform transfermarkt.de

5. John Obi Mikel, jucător cu 59 de meciuri în Ligă

Nigerianul John Obi Mikel (31 de ani) este cel mai valoros jucător liber de contract. Fotbalistul care a evoluat 11 sezoane pentru Chelsea și-a încheiat pe 3 ianuarie contractul cu Tianjin Teda. Obi Mikel are 59 de partide jucate în carieră în Liga Campionilor și 249 în Premier League.

3.500.000 €este cota lui Obi Mikel în acest moment

Vezi și: 

Ibrahima Tandia: "La FCSB voi putea să-mi arăt clasa în ochii lumii"

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
c0munist
c0munist  •  05 Ianuarie 2019, 19:54

jo santos ar fi o ciorba reincalzita.. nu e mai bun de nimic

baruch
baruch  •  05 Ianuarie 2019, 19:09

pogba-fratele e o gluma, mikel e inaccesibil, traore era deja consumat la monaco, jo santos e cam singurul interesant de pe lista. dar nu stiu de ce, la o echipa ceva mai ambitioasa (gen cluj, steaua, craiova, chiar si dinamo) nu-l vad sa rupa fasul. poate din nou la iasi, gaz, botosani, d-astea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează