FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

Ilie Dumitrescu are un nou favorit la FCSB: „A intrat foarte bine în ultimele meciuri, poate să facă diferența! Dar îi recomand asta”

David Miculescu, în dreapta // foto: Cristi Preda, GSP
David Miculescu, în dreapta // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 10:06 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 22:22

David Miculescu a convins în ultimele apariții la FCSB, iar Ilie Dumitrescu crede că ar putea suplini sâmbătă, contra Farului, absența lui Florinel Coman: „Trebuie doar să lase la o parte comfortul”.

  • Meciul FCSB - Farul este programat sâmbătă seară, de la 20:30, și va liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous nu va putea conta pe Florinel Coman, sâmbătă seară, și este de așteptat să mizeze în atac pe David Miculescu. Jucătorul adus de roș-albaștri în august 2022, de la UTA Arad, a convins în ultimele apariții, iar etapa trecută, contra lui Sepsi (2-2), a înscris un gol!

Ultrașii lui Dinamo au explicat motivul pentru care n-au intrat pe stadion la meciul cu Voluntari: „Conducerea clubului a reușit ceea ce Jandarmeria n-a putut”
DINAMO
Ultrașii lui Dinamo au explicat motivul pentru care n-au intrat pe stadion la meciul cu Voluntari: „Conducerea clubului a reușit ceea ce Jandarmeria n-a putut”

Ilie Dumitrescu: „David Miculescu trebuie să-și asume mai mult”

Fostul internațional Ilie Dumitrescu este convins de calitățile lui Miculescu, dar a ținut să-i dea câteva sfaturi înaintea meciului cu Farul, partidă în urma căreia, dacă nu pierde, FCSB își va adjudeca titlul.

"Miculescu mi-a plăcut în ultimele meciuri în care a intrat. Îi recomand să-și asume mai mult, pentru că are calitate. Este un jucător care poate să facă diferența.Trebuie să-și asume mai mult, să îmbrace tricoul ăla pe care-l are și să lase puțin din confortul acela... Doar să fie acolo... să fie un jucător util.

Trebuie să facă diferența, pentru că are toate calitățile. Dacă se uită la emisiune, dacă nu..., mă rog”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de Digisport.

Mihai Stoica îl apreciază foarte mult pe David Miculescu

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, este fan Miculescu. „O spun de câte ori am ocazia. Miculescu este un jucător foarte bun. Mulţi îl subapreciază, dar el când intră se bate cu adversarii, câştigă dueluri aeriene.

Are un stâng... Vă spun că n-ai vrea să fii portar când trage Miculescu. Dă foarte tare. Nu există jucător în România care să lovească aşa tare mingea. Am foarte mare încredere în el”, l-a lăudat Stoica la OrangeSport.

Cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt.de, David Miculescu (22 de ani) a îmbrăcat de 37 de ori tricoul FCSB-ului în acest sezon. Bilanț: cinci goluri și o pasă decisivă.

VIDEO. MATCHPREVIEW FCSB - Farul

Ați mai putea citi:

Decizia-surpriză luată de jucătorii liderului FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Eforturile lor doar noi le știm!”

Helmut Duckadam a criticat CSA Steaua pentru revenirea lui Adrian Popa: „Îl aduci pentru ce? Să-mi explice cineva!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
username_2
username_2  •  27 Aprilie 2024, 12:04

credeam că noul favorit al expertului mister nea Ilie e Radaslavescu, cea mai bună achiziție a lui nea Giginho...altfel e bine, dați-i înainte cu comfortul, coana Chirița e gesepistă și s-a romglezit

Vezi toate comentariile (1)
Comentează