FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Susține că poate salva Dinamo » Detalii în direct: „Am 3-4 prieteni gata să cumpere clubul”. Ce ar trebui să facă Negoiță

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2021 11:51 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 12:20

Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a susținut în direct la GSP LIVE că poate ajuta la redresarea clubului.

Tehnicianul de 55 de ani susține că are prieteni care sunt interesați să cumpere Dinamo, dar doar în situația în care clubul scapă de datoriile pe care le are în acest moment.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Negoiță să spună «Șterg datoria!»”

„Care sunt datoriile lui Dinamo? Mai mult de 5 milioane. Dacă se șterg aceste datorii sau dacă Negoiță spune «A fost managementul meu, mi-l asum. A fost o greșeală. Ca să salvez acest club, șterg datoria. Vă dau clubul la zero!»... Să vină cineva să plătească aceste 5 milioane e greu. Un om de afaceri potent trebuie să miroasă business-ul. La Dinamo nu miroase business-ul acum.

Am eu trei oameni de afaceri care ar prelua clubul. Chiar patru. Sunt din România. Sunt oameni de afaceri, au imobiliare, fabrici. Eu i-aș convinge să bage bani. Dinamo pe zero este o echipă care, cu salarii mici și gospodărită foarte bine și cu un buget foarte clar, poate face performanță”, a declarat Ionuț Chirilă în direct la GSP Live. 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Chirilă vs Ilie Dumitrescu: „El e primul vinovat” » Cine a greșit la gol: demonstrație live în studioul GSP

Două transferuri de urgență la Dinamo: „Vreau să fie gata să intre cu FCSB în Cupă”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (27)
147259629210475
Valentin Onea  •  05 Februarie 2021, 06:32

Pai , de ce nu i-ai adus ma anul trecut, asta vara ?..................asa poate erai si tu anutrenor la Dinamo pentru o saptamana-doua !

creeperno290
creeperno290  •  04 Februarie 2021, 22:46

3 tepari

viata_de_caine
viata_de_caine  •  04 Februarie 2021, 19:52

Chirila acelasi om care zicea ca la sunat Guardiola sa-l intrebe ce tactica sa foloseasca la un meci ?? Asta e ca Victoras Iacob, care era convins ca el va fii urmatoru antrenor de la Barcelona, dupa Luis Enrique in 2018 :)))) Saracu chirila.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează