FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionuț Luțu a reacționat în premieră după ce Gigi Becali l-a pus să strângă mizeria făcută de patron: ce a urmat cu adevărat la sediul LPF

Ionuț Luțu // Foto: Captură TV TElekom Sport +4   FOTO
Ionuț Luțu // Foto: Captură TV TElekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 13:14 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:38

Ionuț Luțu (45 de ani) a vorbit despre episodul petrecut în fața sediului LPF, când Gigi Becali l-a pus să strângă de pe jos hârtiile rupte de patronul FCSB.

Fostul mijlocaș, care acum lucrează pentru Gigi Becali, a spus că nu s-a supărat și nici nu s-a simțit umilit de cerința omului de afaceri.

„Am citit că aş fi fost umilit de domnul Becali, după ce mi-a spus să iau acele hârtii de pe jos. Vreau să vă spun că nu e aşa! Cine nu-l cunoaşte pe şefu' nu are de unde să ştie cum e dânsul. A făcut doar o glumă. 

Eu sunt angajatul domnului Becali de 10 ani și mă simt excelent alături de dumnealui. Fac absolut ce-mi cere pentru că sunt la serviciu. Repet, nu se pune problema unei umilințe. Domnul Becali e un suflet mare şi, aşa cum spuneam, dacă nu-l cunoşti nu ai cum să ştii cum e”, a declarat Ionuț Luțu pentru TV Telekom Sport.

Băi, Luțule, vino aici și fă curățenie! O să ne dea amendă, vine DNA-ul și ne dă amendă că de ce am făcut mizerie în față ... Da, ne dă amendă
- Gigi Becali, patron FCSB

După ce i-a cerut Becali să strângă hârtiile, Luțu a vorbit cu un angajat al LPF, care a venit și le-a adunat.

2 milioane $ evaporați în afaceri cu lustre și tiruri! Cum a ajuns Ionuț Luțu în faliment: „Dădusem 12.000 $ doar amenzi de circulație în Coreea, să vă explic de ce”

CV Ionuț Luțu:

  • Mijlocaş ofensiv, înalt de 1,68 metri
  • A jucat la: FC Naţional, U Craiova, Galatasaray, Steaua, Samsung Blue Wings (Coreea de Sud), Rapid, Apollon Limassol (Cipru), Kairat Alma Ata, Zhetysu Taldykorgan  (ambele din Kazahstan), Pandurii Tîrgu Jiu, Jiul Petroşani, Drobeta Turnu Severin, ALRO Slatina.
  • A participat cu "naţionala" U21 a României la CE 1998. La "naţionala" mare a prins doar un meci, în 1999: România-Estonia (2-0).
  • A câştigat Cupa României cu Steaua, în 1999, şi Supercupa cu Rapid, în 2003.

63 de goluria marcat Luţu în cele 263 de meciuri jucate în prima divizie din România

VIDEO Gigi Becali a rupt contractul de drepturi TV și l-a pus pe Ionuț Luțu să curețe: „Ne ia DNA-ul după"

Citește mai multe știri despre FCSB:

Anamaria Prodan explică de ce l-a pierdut Gigi Becali pe jucătorul care a ajuns la CFR Cluj: „A vorbit cu oameni din club”

A plecat de la FCSB și acum acuză: „Unii au linie roșie cu patronul! Becali ia din autoritatea antrenorului”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  18 August 2020, 08:33

toti oameni din Romania care au job sunt *** in opinia unor putori *** care mai degraba fura decat sa munceasca ! Respect Lutu ! Si putorile sau oameni falsi care il fac pe omu asta *** si nici macar nu il cunosc pe acest om decat din ziare la tv si cam atat ! foarte penibili sunteti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  18 August 2020, 06:31
Postat de 88gore88 pe 18 August 2020, 01:30

Ce sa zica si Lutu acuma?Mai rau s-a facut de ras incercand sa explice ca nu e sclav.Dar ce pantofiori de mort are Gigel...

Treci la loc in cotet!

88gore88
88gore88  •  18 August 2020, 01:30

Ce sa zica si Lutu acuma?Mai rau s-a facut de ras incercand sa explice ca nu e sclav.Dar ce pantofiori de mort are Gigel...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează