FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, replică tăioasă pentru Mircea Rednic: „Cel mai strâmb caracter, vreau să văd cum va aduce bani pentru Dinamo”

Ionuț Negoiță, fost patron Dinamo
Ionuț Negoiță, fost patron Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021 16:20 / Actualizat duminica, 05 septembrie 2021 16:31

S-a reaprins flama războiului între Mircea Rednic și Ionuț Negoiță! „Puriul”, ultimul antrenor care a cucerit titlul alături de Dinamo, în 2007, nu a uitat nici după doi ani cum s-a încheiat ultimul mandat al său în Ștefan cel Mare și a lansat un atac furibund la adresa fostului patron.

S-a întâmplat cu ocazia decernării titlului de cetățean de onoare al orașului Hunedoara, sâmbătă. Rednic a avut o reacție dură la adresa lui Negoiță, cu care a colaborat în două mandate. „Văd un țăran parvenit care a venit ca un mare salvator, se mai așază și la masa credală să-și recupereze banii, că nu a luat destul în perioada în care a fost mare conducător. 

Din surse sigure vă spun că s-au vândut jucători pentru peste 10 milioane de euro, iar el nu a investit”, a „tunat” Rednic într-o reacție pentru TelekomSport.

Ionuț Negoiță îi răspunde dur lui Mircea Rednic: „Cel mai strâmb caracter”

Ionuț Negoiță a ținut să-i ofere o replică la fel de vehementă fostului antrenor al „câinilor”.

„În cazul în care cetățeanul de onoare și orășean veritabil al marelui oraș Huneadoara Rednic, zis «Strâmbul», nu are amnezie… I-aș aduce aminte că i-am făcut ofertă, public, de câteva ori să-i dau clubul Dinamo gratis, ca să facă și el profit, cum sugerează că am făcut eu. Însă a refuzat! 

Aș vrea să văd acum, cum se implică să aducă bani la Dinamo să susțină clubul, nu cu împrumut. Rednic e cel mai strâmb caracter pe care l-am întâlnit în fotbal”, a declarat Negoiță pentru GSP.ro.

Toată lumea vine cu sfaturi, toți promit... Și Hunedoara, și Dinamo au nevoie de bani. Îi văd pe nea Mircea, pe Lupescu, cum vorbesc. Fără supărare, nu, tată, cum am împrumutat eu clubul, haideți să ne adunăm 5-6, poate 10 inși, să stabilim o sumă, de 200.000, 300.000... se poate!

- Mircea Rednic, ex-antrenor Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gabi Torje nu știe dacă poate față în derby-ul cu FCSB: „Decât să fii în teren şi să încurci, mai bine stai pe margine”

Farul, victorie de prestigiu cu Galatasaray » Hagi și-a învins echipa unde a scris istorie + Moruțan, titular

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (22)
blackknight
blackknight  •  06 Septembrie 2021, 14:56

asta e romania... jegoita a distrus clubu asta... l-a dat (probabil intentionat) pe mana spaniolilot ca sa-l falimenteze si i-a bagat in carca si datorii catre firmele lui.... si acu tot el cu gura mare... bravo ma.... scarba ordinara!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  06 Septembrie 2021, 11:43

"Dadea clubul gratis". Ce texte de prost gust are acest negoita! Clubul chiar daca era gratis ce cheltuieli venea dupa ce luai clubul uita sa spuna. Cate datorii avea de platit cumparatorul nici negoita nu mai stia.

reddogsv.
reddogsv.  •  05 Septembrie 2021, 21:15
Postat de bodystyle74 pe 05 Septembrie 2021, 18:13

Negoita a luat Dinamo pentru terenul din Stefan cel Mare.Badea&Borcea incercase mai inainte sa puna mana pe stadion insa Negoita a crezut ca poate prin influenta politica exercitata cu ajutorul primrului de la 3.Cum sa fii patron si sa nu bagi nici un ban?Unde s-a mai vazut performanta cu jucatori liberi?

Poti face și cu liberi de contract , dar ideea era ca Negoita după ce ca nu bagă bani in transferuri , se Zgârcea și la salariu, dacă rămâneau jucătorii din mandatu lui rednic va zic sigur ca Dinamo lua un titlu. Așa dacă nici salarii nu dai și vinzi pe oricine pentru orice suma clar nu faci performanța in vecii vecilor

Vezi toate comentariile (22)
Comentează