FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-3

MM Stoica, prima reacție după Craiova - FCSB: „Chiar nu am înțeles nimic”

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ al liderului FCSB +33   FOTO
Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ al liderului FCSB

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 20:35 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 21:41

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ al liderului FCSB, a dezvăluit că roș-albaștrii nu au înțeles nimic din tactica antrenorului Ivaylo Petev, la momentul în care au intrat în posesia echipei de start a CSU Craiova pentru derby-ul de duminică pierdut de olteni cu un rușinos 0-3.

Mărturisirea lui Mihai Stoica nu este deloc un compliment pentru tehnicianul bulgar al oltenilor. Stoica a recunoscut că atunci când s-a uitat la rezerve a crezut că, de fapt, sunt titularii de la CSU Craiova.

Interes uriaș pentru biletele la EURO » Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”
bilete euro 2024
Interes uriaș pentru biletele la EURO » Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”

Ivaylo Petev a „surprins-o” pe FCSB cum nu și-ar fi dorit

În plus, oficialul roș-albaștrilor a precizat și că se aștepta ca FCSB să își învingă rivala, pe CSU Craiova, când a văzut echipa de start trimisă pe teren de către Ivaylo Petev.

„Când am văzut foaia de joc, m-am uitat la rezerve şi am crezut că sunt titularii. Mă aşteptam să nu fie Screciu şi Ivan, dar tot nu puteam să-i aşezăm sub nicio formă. Ne-am adunat toţi, dar nu ne ieşea nimic, nu puteam să-i aşezăm în teren.

Acum foarte mulţi ani, am mers la Craiova, am încercat să-i surprindem pe cei de la Electroputere, să jucăm fără atacant. Ne-am dus în Valea Roşie, Sorin Cârţu era antrenor la Electroputere, noi ne-am dus să-i surprindem, dar i-am surprins atât de tare de ne-au dat cinci.

Chiar mă gândeam că poate ne surprind (n.r.- jucătorii Universităţii Craiova) şi ei cum i-am surprins noi pe cei de la Electroputere. Chiar n-am înţeles nimic, abia pe la încălzire am început să-mi dau seama. A fost puţin complicat pentru ei, dar tot au avut o ocazie imensă prin Mitriţă, după o pasă excelentă a lui Bancu, care e senzaţional pe atac.

Au jucat 4-4-2, cu un romb la mijloc cu Creţu, Căpăţînă, Bancu şi Mitriţă. Au fost folosiţi nişte jucători pe nişte posturi cu care nu erau obişnuiţi”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

CSU Craiova – FCSB, un 0-3 fără drept de apel

FCSB a zdrobit-o pe Universitatea Craiova, în deplasare, scor 3-0, și păstrează un avans confortabil în fruntea Superligii.

FCSB defilează în lupta spre primul titlu din 2015 încoace, a învins din fugă, duminică seară, o Craiovă debusolată, care nu doar că a ieșit din cursa pentru câștigarea campionatului, dar își periclitează poziția din play-off. Olaru și Coman la butoane, Târnovanu top între buturi, Băluță s-a răzbunat pentru toate injuriile și ironiile la revenirea ca dușman pe „Oblemenco”.

Doar FCSB o mai poate învinge pe FCSB în acest moment în lupta pentru titlu! Este dictonul îmbrățișat de jucătorii lui Gigi Becali, este adevărul crud și pentru adversarii acestei echipe.

Duminică seară, pe „Ion Oblemenco", a părut că este o chestie legată de timp până când roș-albaștrii își vor impune jocul. Universitatea Craiova are condiții și suporteri de top, însă restul e de umplutură. Scorul de 3-0 în favoarea FCSB a venit logic, repetitiv.

Golurile derby-ului au fost marcate pentru liderul Ligii 1 de către Darius Olaru (minutul 45+8 din penalty), Florinel Coman (minutul 50) și David Miculescu (minutul 53).

VIDEO Emil Săndoi, reacție la cald după CSU Craiova - FCSB: „FCSB a meritat victoria” + „Nu am înțeles de ce Craiova a jucat fără vârf”

Citește și:

Dragomir dezvăluie oferta uriașă primită de Victor Pițurcă: un milion de euro! Decizia fostului selecționer
Oportunitate
Dragomir dezvăluie oferta uriașă primită de Victor Pițurcă: un milion de euro! Decizia fostului selecționer
Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”
FCSB
Cum a scos Gigi Becali un alt jucător din primul „11”: „L-a costat, nu mai joacă titular acum. Așa făcea și Compagno”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
brera30
brera30  •  30 Ianuarie 2024, 12:51
Postat de ionescugeorge77 pe 29 Ianuarie 2024, 21:54

...trebuie sa intelegi ca Rapid este favorita sa castige campionatul ...noi vrem sa va batem in play off ...in europa sunteti de plans ...

Cam greu anul aceasta. Fcsb, are un "suporter" declarat. Se numeste Ciolacu. Anul aceasta trebuie sa castige campionatul fcsb. Echipa "regelui" vad ca este impinsa spre podium si ea. Trebuie sa intelegem: 1. anul acesta sunt alegeri. Multi politicieni isi fac campanie de anul trecut, 2. In vara, avem capionatul european. Gigi, trebuie sa iasa campion. Promoveaza jucatori la nationala si iese campion. Le creste cota jucatorilor....lucrurile sunt simple; 3. Sa nu avem vreo surpriza din partea "regelui" , sa nu ajunga campion, din nou.

balderis
balderis  •  30 Ianuarie 2024, 09:48

„Un mit al muzicii uşoare româneşti” - O legendă vie și vișinie a României, o artistă cu totul specială, Margareta Pâslaru! ,, — Sunteţi cu Steaua ? — A, nu ... Cu Rapidul ! ” in „Dialog“ sportiv cu Margareta Pislaru, Nușa Nămăieșteanu, in ,, Sportul Popular”, 22 mai 1965, anul 20, nr.4669

paolo13
paolo13  •  30 Ianuarie 2024, 05:16
Postat de ionescugeorge77 pe 29 Ianuarie 2024, 21:54

...trebuie sa intelegi ca Rapid este favorita sa castige campionatul ...noi vrem sa va batem in play off ...in europa sunteti de plans ...

ABBA...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează