FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

OFICIAL A 13-a mutare a verii la Oțelul » A ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu fotbalistul crescut la academia lui AS Monaco

Oțelul Galați l-a transferat pe Jonathan Cisse. 
Foto: Instagram @ john6et
Oțelul Galați l-a transferat pe Jonathan Cisse. Foto: Instagram @ john6et

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 14:25 / Actualizat joi, 17 august 2023 14:54

Oțelul Galați a oficializat, în această dimineață, transferul fundașului central ivorian Jonathan Cisse (26 de ani), fotbalist legitimat ultima oară la Hapoel Hadera, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 12 în prima ligă israeliană. 

Trupa antrenată de Dorinel Munteanu (55 de ani) a realizat al 13-lea transfer al verii. Echipa moldoveană l-a transferat pe Jonathan Cisse, stoper din Coasta de Fildeș care a jucat ultima oară la Hapoel Hadera, locul 12 în prima ligă israeliană în sezonul trecut. 

Edjouma, prezentat oficial de Bari: „Achiziționat de la FC Steaua București. Malcom este biancorosso!”
ITALIA
Edjouma, prezentat oficial de Bari: „Achiziționat de la FC Steaua București. Malcom este biancorosso!”

Jonathan Cisse, noul fundaș central al Oțelului Galați 

Jonathan Cisse și-a făcut junioratul în Franța, la academia celor de la AS Monaco. A bifat 45 de meciuri și a marcat de două ori în tricoul echipei U21 a trupei de pe Coasta de Azur.

 În iulie 2019, Jonathan Cisse ajungea în Israel, la Hapoel Hadera. În tricoul israelienilor, Jonathan Cisse a jucat 109 meciuri, a punctat de 6 ori și a dat o pasă de gol. 

Un fost component al reprezentativei olimpice a Coastei de Fildeș, jucător care a făcut parte și din celebrul club AS Monaco, a semnat un contract cu SC Oțelul Galați și este noul fundaș central al roș-alb-albaștrilor.

Jonathan Cissé, un fotbalist cu mare potențial al statului african Coasa de Fildeș, a devenit oțelar, el semnând un contract în acest sens, după ce a petrecut ultimii 4 ani în campionatul de elită al Israelului, Premier League, la Hapoel Hadera. Cissé, 26 de ani și 1.95 metri înălțime, joacă pe postul de fundaș central, având dreptul ca picior de bază, și a bifat la formația israeliană 106 partide, reușind să marcheze 6 goluri.

În perioada 2016-2019, Jonathan a fost component al lui AS Monaco, jucând pentru echipa secundă a monegascilor: a prins 45 de partide și a înscris 2 goluri. El a făcut parte și din echipa U23 a Coastei de Fildeș, iar într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă, atunci când a fost aproape de a se întoarce în Franța, la RC Lens, a afirmat că își dorește să ajungă titular în prima reprezentativă a „Elefanților”.

Ne bucurăm să-l avem printre noi și îi urăm succes. Bun venit, Jonathan!

-comunicat Oțelul Galați 

Bursa transferurilor la Oțelul Galați. Jonathan Cisse, a 13-a mutare făcută de moldoveni 

  • Antrenor: Dorinel Munteanu (confirmat)
  • Veniri: Daniel Celea (Chindia), Relu Stoian (Gloria Buzău), Ștefan Bodișteanu (Farul), Alexandru Pop (Unirea Dej), Aurelian Păun (U Cluj), Ariel Lopez Varela (Gloria Buzău), Milen Zhelev (Arda Kardzhali), Pablo Gaitan (Gloria Buzău), Joao Serrao (Paredes, Portugalia), Samuel Teles (Feirense, Portugalia), Frederic Maciel (Torreense, Portugalia), Dragan Lovric (Ararat-Armenia), Jonathan Cisse (Hapoel Hadera, Israel)
  • Reveniri: Denis Cireș (Braniștea), Cosmin Mereuță (Sporting Liești), Gabriel Ursu (Braniștea)
  • Plecări: Cristian Ciobanu (liber), Antonio Cruceru (liber), Rareș Pop (liber), Andreas Chirițoiu (FCSB II), Gabriel Nedelea (Academia Hagi), Laurențiu Maxim (Viitorul Cluj), Rareș Scocâlcă (U Cluj), Daniel Celea (liber), Răzvan Gorovei (liber)

VIDEO. Golul marcat de Rareș Pop în Oțelul Galați - UTA Arad

Citește și: 

UTA a anunțat înlocuitorul lui Postolachi & Keșeru » Rednic încurcase borcanele

Dinamo va avea un nou acționar: „Nu ne vom Preda niciodată!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează