FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo au găsit un nou vinovat pentru situația din club: „El a făcut datoriile mari, nu Cortacero!”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 07:12 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 09:14

Croatul Ante Puljic, fundașul lui Dinamo, a vorbit despre situația tensionată de la club și despre datoriile acumulate de „câini”, care ar putea provoca falimentul echipei lui Jerry Gane.

Fundașul croat de 33 de ani a spus că a fost încântat la începutul proiectului spaniol de la Dinamo, dar acum se teme de ce e mai rău. În plus, Puljic consideră că și Ionuț Negoiță are o parte din vină pentru situația creată.

Ante Puljic, căpitan Dinamo: „Totul se prăbușește!”

„E o problemă, o problemă mare. Pentru că, aşa cum ştie toată lumea, Negoiţă este cel care a făcut datorii mari. Când a venit Pablo au apărut probleme şi mai mari, contracte mai mari. 

Să fiu sincer, când a venit a adus jucători buni, a făcut echipă bună! A venit Mister Contra și totul părea foarte profesionist. Dar după 3 luni vezi cum totul se prăbuşeşte! Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred. Nu mă aşteptam la asta”, a spus croatul Ante Puljic pentru as.ro.

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre Hermannstadt – Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Situație penibilă la Dinamo! Pablo Cortacero i-a „țepuit” pe suporterii din DDB în cazul lui Aleix Garcia: „Vrei să îngropi clubul!”

Continuă tensiunile la Dinamo! Ce nu vor să mai facă șefii spanioli din cauza fanilor

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (11)
cornelcc
cornelcc  •  12 Ianuarie 2021, 13:51

Neputinta a cautat vreo cateva luni o firma in faliment, cu conducatori dispusi sa se bage in troaca lui. Contuzero o sa falimenteze dinamo, adica isi va face treaba pentru care a fost angajat. Va castiga niste bani, nu prea multi, dar cei interesati de falimentarea echipei vor fi “nepatati”. Tacerea lui neputinta e suspecta, dar atata timp cat ddb/pch ii fac jocul, el tace si face.dedebeii nu pricep ca platile care le fac catre fotbalisti, drept salarii, nu pot salva nimic, atata timp cat datoriile sunt imense. Doar il fac pe neputinta fericit.

elgabri
elgabri  •  12 Ianuarie 2021, 13:16
Postat de alb.albastru pe 12 Ianuarie 2021, 09:29

Rene Hinojo nu dă niciun pas înapoi și o vrea pe Dinamo în faliment. „Nu mă grăbesc. Am ce mânca!”„Aștept cât e nevoie, mă plătiți când puteți… Nu mă grăbesc, am ce mânca… Puteți să-mi dati și 2000 de euro pe lună tot restul vieții, că nu mă supăr… Oricum, îmi voi recupera banii de la Dinamo, mai devreme sau mai târziu… Nu am de ce să negociez!”, ar fi spus Rene Hinojo, atunci când membrii din programul „DDB” au încercat să negocieze cu el. 537 mii euro! HAHAHAHA baiat de treaba!

Asta e adus special de Mister Contra pt ca nu l placea pe Straton!!

557359368547447
Florin Alexandru  •  12 Ianuarie 2021, 12:20

Pai sa se prabuseasca odata ca tine de prea mult timp. Sa SCAPAM de hoti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează