FOTBAL  »  Superliga  »  CSIKSZEREDA - DINAMO

EXCLUSIV Întăriri pentru Kopic înaintea meciului decisiv: pe cine ar putea miza la Miercurea Ciuc

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo
Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 24 mai 2024 09:33 / Actualizat vineri, 24 mai 2024 09:49

Darko Velkovski, 28 de ani, se pregătește la Săftica, rămâne de văzut dacă Zeljko Kopic se va baza pe el la returul cu Csikszereda. Edgar Ie este și el la antrenamente, doar că el n-a mai jucat de pe 1 aprilie, cu Petrolul (1-1), când a bifat 11 minute

Dinamo pregătește ultimele detalii înaintea plecării spre Miercurea Ciuc, pentru returul de luni cu Csikszereda (2-0). Jucătorii lui Zeljko Kopic nu vor fi singuri în Transilvania. Dacă pe arenă vor avea bilete doar 125 de fani, în afara stadionului se estimează că vor fi mii și mii de "câini".

Prima mutare pregătită de Oțelul în mercato: „Am avut o discuție cu Mister Dorinel, o să iau în calcul”
OȚELUL GALAȚI
Prima mutare pregătită de Oțelul în mercato: „Am avut o discuție cu Mister Dorinel, o să iau în calcul”

Cei din PCH au anunțat încă de ieri că s-a aprobat deplasarea suporterilor în mod organizat lângă stadionul din Miercurea Ciuc, o urbe cu aproximativ 35.000 de locuitori, după recensământul din 2021. Ultrașii afirmă că vor fi în jur de 10.000 de dinamoviști! Este clar că vor fi peste 5.000 de fani, același număr, impresionant, ca în mai 2017, la Cluj Napoca, ultima oară când Dinamo a fost pe locul 1, după 3-0 cu CFR, într-un sezon în care formația lui Cosmin Contra încheia pe a treia treaptă a podiumului.

Darko Velkovski și Edgar Ie se antrenează la Săftica

La Săftica se fac ultimele retușuri pentru partida decisivă în perspectiva continuării în Liga 1. Zeljko Kopic are o singură dilemă în vederea meciului, dacă să continue cu o linie de patru apărători (Moura - Patriche - Homawoo - Amzăr) sau să joace cu trei fundași (Homawoo - Patriche - R. Grigore). Cu patru fundași a câștigat ultimele două meciuri, vitale, cu UTA (2-0) și cu Csikszereda (2-0), cu trei în linia defensivă a jucat în cea mai mare parte a mandatului său.

Croatul primește și întăriri. Dacă situația lui Patriche este clară, el revenind după suspendare, alți doi jucători, ambii din apărare, Velkovski și Edgar Ie, se antrenează cu echipa la Săftica. "Vom vedea dacă vor face parte din lot, se simt mai bine", a replicat Kopic pentru GSP.ro, atunci când a fost chestionat în privința celor doi fundași.

Sunt șanse mai mare ca internaționalul nord-macedonean să prindă lotul ce va face deplasarea la Miercurea Ciuc și să fie pe banca de rezerve.

16meciuri și un gol a adunat Velkovski pentru Dinamo

5meciuri a strâns Edgar Ie pentru Dinamo, patru în finalul sezonului regulat, unul în play-out

Darko Velkovski era pe lista Rapidului, dar a sosit Neil Lennon. Ce va face nord-macedoneanul?

În ceea ce-l privește pe Darko Velkovski, 28 de ani, el era pe lista rapidiștilor până la sosirea lui Neil Lennon în Grant. Rămâne de văzut dacă tehnicianul nord-irlandez va fi și el interesat de Velkovski. Darko este un jucător adus pe "filiera Kopic", în sensul că antrenorul dinamovist l-a convins să vină să îmbrace tricoul alb-roșu.

Zeljko a fost foarte diplomat când a fost întrebat despre subiectul continuității la Dinamo - "hai să vorbim strict despre acest meci!" -, concentrându-se pe partida decisivă de luni. Velkovski are contract cu "câinii" până la vară, după care extinderea depinde de continuarea sau nu a formației în Liga 1.

Rămâne de văzut și care vor fi planurile jucătorului, dar și ale roș-albilor, vizavi de forța financiară de susținere a salariilor pentru ediția 2024/2025.

49de selecții și 3 goluri a adunat Velkovski pentru naționala Macedoniei de Nord

1,5milioane de euro este cota lui Velkovski conform transfermarkt

Citește și:

Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (6)
allez.les.rouges
allez.les.rouges  •  24 Mai 2024, 16:58
Postat de Barna pe 24 Mai 2024, 12:12

De ce s-ar deplasa 5000 de oameni dacă n-au loc pe acel stadion de 1000 de spectatori?

Ca să înțelegi trebuie sa ții cu Dinamo! Daca agreezi alte clone sau adunături caraghioase nu o să înțelegi vreodată! ..... Te vei întreba cu ochii măriți de ce s-ar deplasa 5000 de oameni dacă n-au loc pe acel stadion de 1000 de spectatori?

RockerDinamo
RockerDinamo  •  24 Mai 2024, 15:22
Postat de CN72 pe 24 Mai 2024, 11:54

Eu i-as tine si pe Milanov si Bani. Pe Bani ca rezerva a lui Milanov. In rest total de acord.

Tinand cont strict de ultimele.meciuri, in cazul amandurora , ar parea o optiune, insa, sincer, Milanov va fi in permanta schimbat, pentru ca nu poate juca mai mult de 60 min. In cazul acesta, sa-l tii ca titular, cu 15-18k euro / luna chiar nu cred ca Dinamo poate si ar trebui sa-si permita asa ceva ... si, sincer, la banii astia, chiar cred ca poti aduce unul mult mai tanar si cel putin la fel de bun! Bani, din pacate, nu e jucator de MamaLiga 1, mai ales de play-off, dupa parerea mea. Poate fi o silutie doar la Liga 2, dar, ma rog, asa il vad eu.

Barna
Barna  •  24 Mai 2024, 12:14
Postat de RockerDinamo pe 24 Mai 2024, 09:55

Velkovski e praf si, oricum, mi se pare aiurea sa-l pastrezi pentru campionatul urmator (A NU SE UITA GAFELE NEFORTATE FACUTE MECI DE MECI, PLUS CA TOATE PUNCTELE PIERDUTE AU FOST CU EL SI PATRICHE IN APARARE ... IAR SALARIUL ESTE IMENS, DINCOLO DE FAPTUL CA E EXTREM DE SLAB!!!). DE ALTFEL, Edgar mi-a lasat o impresie MAI buna, tinand cont ca a fost introdus inca de la bun inceput, fara nici macar o perioada de acomodare .. si s-a comportat mult mai bine decat toti fundasii centrali, de departe! Pe Edgar l-as pastra si pentru anul urmator. De fapt, singurii care ar merita sa ramana la Dinamo (o tot spun de dinaintea play-out-ului) ar fi Golubovici, Edgar Ie, Gnahore, Pavicici si Politic. RESTUL SUNT EXTREM DE SLABI (Velkovski, Moura, Bordusanu, Gregorio, Bani, Milanov - in special pentru ca nu poate juca mai mult de 60 min si, deci, nu e o optiune pentru primul 11, asa ca nu merita tinut doar pentru a fi rezerva), ba chiar DEZASTRUOSI (Abdallah, Amzar, Iglesias, N Rosu etc) ... Sincer, doar cei 5 mentionati mai sus ar fi jucatori de tinut, mai ales daca vrei sa ataci play-off-ul!!!

Degeaba scăpăm de retrogradare dacă la anul vom juca cu același lot de divizia C!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează