FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi bagă jucătorii lui Sepsi în ședință după a 5-a înfrângere consecutivă în Superliga: „Deja e foarte dureros. Să vedem ce spun și cei care au fost pe teren”

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a arătat din nou dezamăgit de forma slabă arătată de formația covăsneană în Superliga.
Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a arătat din nou dezamăgit de forma slabă arătată de formația covăsneană în Superliga.

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 18:17 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 18:18

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, s-a arătat din nou dezamăgit de forma slabă arătată de formația covăsneană în Superliga. 

Ardelenii au pierdut luni seară pe terenul lui U Cluj, scor 0-1, și au ajuns la 5 înfrângeri consecutive înregistrate în campionat. 

Poate Rotariu s-o ajute pe FCSB? Când a fost ultimul lui an bun
FCSB
Poate Rotariu s-o ajute pe FCSB? Când a fost ultimul lui an bun

Finanțatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, spune că elevii lui Liviu Ciobotariu (52 de ani) nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor conducerii și că jucătorii vor fi băgați în ședință de oficialii clubului. 

Laszlo Dioszegi, dezamăgit după înfrângerea suferită de Sepsi pe terenul lui U Cluj: „Deja e foarte dureros”

„Prea multe n-am ce să spun, fiindcă de ceea ce m-am temut s-a adeverit. Din păcate, iarăși trebuie să discutăm despre o înfrângere. Nu ne-am ridicat la pretențiile noastre. Echipa nu s-a ridicat la pretențiile noastre și iată că am ajuns la o serie de cinci înfrângeri.

Deja e foarte dureros. Până în momentul de față, sincer, nimeni n-are nicio explicație. Nici măcar eu nu știu ce să spun. Din păcate, după meciul de la Bodo/Glimt (n.r. -2-3, în play-off-ul Conference League), parcă stelele s-au aliniat împotriva noastră. 

Trebuie să mai stăm o dată, poimâine (n.r. - joi), la discuție să vedem ce spun și cei care au jucat efectiv pe teren”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform iamsport. 

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi: „Trebuie să ne trezim. Un loc 7-8 tot trebuie să prindem”

Finanțatorul lui Sepsi a mai afirmat că are încredere în jucătorii echipei pe care o conduce și speră ca formația din Sfântu Gheorghe să termine sezonul regular pe unul dintre locurile 7 sau 8. 

„Nu se poate să meargă așa departe prea mult timp, pentru că imediat ne batem la retrogradare. Trebuie să ne trezim. 

Eu, totuși, încă mai cred că, dacă jucătorii se trezesc din somn, putem să mai apucăm puncte și să revenim acolo unde ne e locul, chiar dacă, încet, încet n-avem ce discuta despre play-off. 

Dar măcar un loc șapte-opt, neapărat trebuie să prindem”, a mai precizat Laszlo Dioszegi, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Ce om din fotbal a admirat Laszlo Dioszegi și ce personalități a cunoscut datorită sportului rege: „Încă e timp...”

Citește și: 

Cât costă să ai un tricou al lui Dinamo dedicat lui Cătălin Hîldan » Comparație cu alte cluburi din Liga 1

„Țeapa” anului în Superliga? » A venit ca un superstar, s-a „rupt” și a jucat doar 42 de minute

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
Ghedum
Ghedum  •  11 Octombrie 2023, 02:14

Ce fericit erai alături de stăpânul tău Orban Victor! Acum ești supărat, față de bro.scoi? Fekete, mekete....

Gerson
Gerson  •  10 Octombrie 2023, 19:31

De fapt 4 meciuri....căci cel cu zecesebeul a fost omenie....,oricum cu Ciubotariu in frunte nu veți avea victorii multe! Căutați un antrenor străin dacă vreți performanță....autohtonii vin dintr-un fotbal bolnav, corupt, puchinos, mincinos....

mihaly37
mihaly37  •  10 Octombrie 2023, 19:16

Ar trebui sa te intereseze romanii care joaca la Sepsi , dezinteresatule de fotbal !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează