FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - POLI IAȘI 2-4

VIDEO Leo Grozavu a sărit ca ars în timpul amicalului cu FCU Craiova: „Băi Achime, băi bătăușule!”

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 20:47 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 23:39

Vlad Achim, mijlocașul lui FCU Craiova, a fost apostrofat de antrenorul lui Poli Iași, Leo Grozavu, după o reacție à la Zinedine Zidane în finala CM 2006.

FCU Craiova a pierdut duminică, 2-4, amicalul cu Poli Iași disputat la Buftea. Precipitarea și nervii și-au făcut însă apariția în tabăra olteană încă din debutul partidei.

VIDEO. Vlad Achim l-a atacat pe Cătălin Itu, iar Grozavu a sărit ca ars de pe margine

La scorul de 0-0, în minutul 28, a avut loc chiar un incident la care banca de rezerve a ieșenilor a „explodat”. Undeva la mijlocul terenului, Vlad Achim a fost deposedat de Cătălin Itu.

Iar când mijlocașul ieșean a încercat să-l consoleze, Achim i-a răspuns în stil Zinedine Zidane în finala cu Italia de la CM 2006, când l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi.

Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Tottenham pe Old Trafford, la 2-2 cu Manchester United » Cum s-a descurcat românul
MANCHESTER UNITED - TOTTENHAM 2-2
Radu Drăgușin a debutat oficial pentru Tottenham pe Old Trafford, la 2-2 cu Manchester United » Cum s-a descurcat românul

Leo Grozavu către Vlad Achim: „Stai, băi, cuminte, joacă fotbal!”

Nu e clar dacă l-a atins, dar a fost de ajuns pentru ca antrenorul lui Poli, Leo Grozavu, să sară ca ars. „Hei, hei, hei! Băi Achime! Băi bătăușule! Stai, băi, cuminte, joacă fotbal!”, i-a strigat de la margine tehnicianul moldovean.

Incidentul a rămas unul izolat, iar ieșenii s-au „răzbunat” cu o victorie clară, chiar mai lejeră decât o arată scorul final, 4-2. La final, antrenorul Giovanni Costantino a tras concluziile.

Giovanni Costantino: „Nu sunt îngrijorat”

„Suntem OK doar cu meciul ăsta amical, cel cu CSKA a fost anulat. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai bine! Dar este o pauză foarte scurtă, așa că e în regulă. Dacă am fi câștigat cu 3-0 nu era motiv de bucurie. Nu sunt îngrijorat, am încercat mai mulți jucători care nu au evoluat foarte mult sau deloc.

În repriza a doua am introdus mai mulți jucători care nu au prins foarte multe minute. Am împărțit acest meci în două părți, pe reprize. În a doua am jucat cu 10 jucători și s-a terminat 2-1. Prima repriză nu a fost cea mai reușită, pierzând cu 0-3. Cred că multora dintre jucători le-a fost frică să nu se accidenteze, din acest motiv prestația lor nu a fost una foarte bună.

Echipa va arăta total diferit față de luna decembrie. Meciul cu Rapid e unul dificil, amicalele nu se pot compara cu partidele din Liga 1. După primele două partide putem stabili dacă avem șanse sau nu de a intra în play-off”, a declarat tehnicianul oltean la finalul partidei.

Mai puteți citi:

Încă două refuzuri! Pe Alexandru Ișfan nu-l vrea nimeni

Dennis Man a dat-o în bară, Mihăilă șters. Liderul Seriei B evită înfrângerea printr-un autogol!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (55)
nea_marin
nea_marin  •  18 Ianuarie 2024, 16:08
Postat de terra.nova pe 18 Ianuarie 2024, 15:37

LOL ce prost hilar spuneai ca l-am platit acum ca eu sunt unul care spune ca am facut milioane din scheme pump and dump :)) logica e grea pentru tine dar deh esti clonat deci ce sa iti cer

Milionar :)))) si Tu nu ai Bani de bilet :)))) ce amarat ponosit! Buahahhahaha

terra.nova
terra.nova  •  18 Ianuarie 2024, 15:46
Postat de nea_marin pe 18 Ianuarie 2024, 12:08

Video call nu are rost ca soar nu sunt woke ca tine! De 3 ani te invit la meciuri, fie in Craiova fie la Londra! De 3 ani esti paduche Fara o letcaie in cont! :))))))

Video call nu are rost ca doar.stii ca tremuri in garsoniera aia inchiriata :)) e clar de ce te ascunzi

terra.nova
terra.nova  •  18 Ianuarie 2024, 15:37
Postat de nea_marin pe 18 Ianuarie 2024, 12:09

Mai suceste clonele si intra cu Paunescu aka *** din Giulesti! Ce impostor falit ramai Title! :)))))

LOL ce prost hilar spuneai ca l-am platit acum ca eu sunt unul care spune ca am facut milioane din scheme pump and dump :)) logica e grea pentru tine dar deh esti clonat deci ce sa iti cer

Vezi toate comentariile (55)
Comentează