FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 0-1

Discurs dur al lui Ciobotariu după eșecul cu FC Botoșani: „Nu putem trăi din amintiri, nu ne așteaptă nimeni cu covorul roșu!”

Liviu Ciobotariu / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Liviu Ciobotariu / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 23:23 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 23:28

Imediat după FC Voluntari - FC Botoșani 0-1, Liviu Ciobotariu, tehnicianul ilfovenilor, le-a transmis un mesaj categoric jucătorilor săi, pe care îi atenționează că ar trebui să dea cât mai repede uitării rezultatele din sezonul trecut. 

„Obiectivul nostru este acela de a ne menține în prima ligă, realist vorbind. Nu putem trăi din amintiri, nu se va da nimeni la o parte în fața noastră. Nu ne va așterne nimeni un covor roșu cu petale de flori, nimeni nu ne va spune: «Voi sunteți FC Voluntari, ați terminat pe locul 4 și ați jucat finala Cupei, ne dăm la o parte». Nu vrem să avem emoții cu barajul, vrem să terminăm pe un loc liniștitor. Dacă se poate să repetăm performanța de anul trecut, ar fi bine, dar trebuie să rămânem realiști”, a spus Liviu Ciobotariu, la Digi Sport. 

Am sesizat o nemulțumire în discurul lui”, a comentat Gabi Balint, aflat în studioul emisiunii „Fotbal Club”. Antrenorul iflovenilor ar fi fost deranjat de faptul că ilfovenii n-au reușit să-l convingă pe Gabi Tamaș să continue la FC Voluntari, mai ales că tehnicianul îl considera un jucător exponențial pentru planurile sale. 

După play-off, FC Voluntari își propune evitarea retrogradării

Cu Liviu Ciobotariu pe bancă, ilfovenii s-au transformat, iar trupa Voluntariului a surprins pe toată lumea! A prins primele șase echipe pentru prima dată în istoria clubului și nu a făcut deloc act de prezență în play-off-ul trecut al Ligii 1. A încurcat FCSB-ul în bătălia cu CFR și a trimis titlul în Gruia

Ciobotariu a rămas la Voluntari, chiar dacă i-a plecat liderul, experimentatul Gabi Tamaș. În noul sezon, obiectivul trasat de conducerea clubului e salvarea de la retrogradare, așa cum a fost de când lumea în Ilfov

VIDEO Vladimir Cohn despre funcția de președinte la FC Voluntari: „Am făcut-o din prietenie pentru Pandele”

Citește și alte știri din Liga 1:

FOTO Lovitură pentru ultrașii FCSB » Au muncit degeaba la scenografie!

VIDEO Start perfect pentru Teja la Botoșani » Succes la limită cu FC Voluntari

Citește și:

Slovacia - România, decisiv pentru optimile EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Nationala
Slovacia - România, decisiv pentru optimile EURO 2024 » Cum arată primul „11” pregătit de Edi Iordănescu
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Euro 2024
Prăpăd în Munchen, suporterii Serbiei s-au bătut cu poliția! Imagini șocante
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!
Nationala
Veste URIAȘĂ pentru Dennis Man, cu 24 de ore înainte de Slovacia - România!

Vești de coșmar pentru România » Vom întâlni în „optimi” un monstru, dacă terminăm grupa pe locul doi sau 3! + doar locul 1 ne scoate în față un adversar accesibil

De ce erau belgienii transpirați leoarcă deși erau doar 16 grade. Explicația e neașteptată


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  24 Iulie 2022, 11:16

In loc de„discurs dur”Ciobi ar fi facut mai bine sa-l mute pe Ricardinho din aparare-vazând oricine ca inca nu e conectat la joc și da pase...la adversar!Ca extrema dreapta l-ar fi suplinit pe Ion Gheorghe-plecat la Sepsi- iar alde Nemec și Armaș ar fi avut centrari in careul advers!

babinu
babinu  •  24 Iulie 2022, 04:23

Haidi bre nea Ciobi, trebuia sa le dai niste jar d-ala de-au mancat baetii la meciul cu Steaua, bateati la scor de maidan.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează