FOTBAL  »  Superliga  »  TRATATIVE

„Rămâi și în sezonul viitor?” » Cel mai dorit antrenor din Superliga dezvăluie negocieri „la sânge”: „Nu pot să te aștept pe tine”

Foto: Imago Images
Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 10:04 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 10:35

Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a vorbit despre viitorul lui pe banca sibienilor. Din 2021 la club, Măldărășanu a oferit câteva indicii despre ceea ce va urma în cariera lui.

Tehnicianul i-a promovat pe sibieni în urmă cu două sezoane în Superliga și a fost la un pas de a prinde play-off-ul în ambele ediții. Măldărășanu a explicat faptul că le-a propus unor jucători importanți. prelungirea contractelor, însă nu a primit deocamdată un răspuns din partea lor.

Prima reacție de la FCSB, după ce a putut să facă Louis Munteanu cu Sepsi: „Nu ai voie!”
REACȚIE
Prima reacție de la FCSB, după ce a putut să facă Louis Munteanu cu Sepsi: „Nu ai voie!”

Condiția pusă de Măldărășanu pentru a rămâne la Sibiu: „Asta a fost baza noastră”

Una dintre condițiile puse de Măldărășanu pentru a rămâne la Sibiu depinde de păstrarea lotului actual în mare parte. El a anunțat faptul că a discutat cu doi jucători despre prelungirea înțelegerilor, însă nu a primit deocamdată un răspuns din partea lor.

„Mi-am prelungit doi ani contractul, mai am un an, dar se poate întâmpla orice. Eu mă simt bine, toată lumea își va dori mai mult anul următor, vor fi schimbări, iar dacă ele vor fi unele mari, atunci trebuie să o iei de la capăt.

Pentru că baza noastră a fost omogenitatea. În momentul în care schimbi foarte mult, din diferite motive, pleacă jucători, atunci trebuie să aduci jucătorii mai bine cotați, cu salarii mai mari. Omogenitatea s-a văzut.

În fotbal poate apărea un conflict, să vreau să rămân și să nu mai vrea clubul sau invers, nu știi ce apare pe parcurs. Eu le-am zis băieților că vreau să continuăm așa. Am încercat să-i conving și pe „Buti” (n.r. Butean) și pe Sota să semneze. Deocamdată nu e un răspuns negativ din partea lor, însă și ei așteaptă. Pentru mine e un pic dificil pentru că nici nu putem să stăm la nesfârșit.

Poate să îți apară o variantă, o soluție, pe care să o iei deja de acum. Și nu pot să te aștept pe tine. Tu stai aici până la vară și la vară poate îmi zici: «Noroc, la revedere, am plecat».

Ei atât timp cât sunt aici vor da 100% până în ultimul minut dacă merită să joace. A tot apărut că nu va intra Sota sau altcineva, dar dacă merită să joace eu îl bag. Dacă clubul vrea să ia o decizie e treaba lui. Merită să joace, joacă”, a explicat Măldărășanu, în cadrul podcast-ului lui Pope.

Japonezul Sota Mino (29 de ani) este un om esențial la mijloc pentru sibieni, pentru care a bifat 27 de meciuri în acest sezon. Joacă din 2021 la Sibiu, când a venit de la Metaloglobus.

Ajuns la Hermannstadt în vara lui 2022, Mihai Butean (27 de ani) e titularul postului de fundaș dreapta și a strâns 30 de apariții în acest sezon/

În prezent, Hermannstadt este pe locul 10 în Superliga, cu 23 de puncte, cu 6 mai mult decât Poli Iași, ocupanta primului loc de baraj. Pentru sibieni urmează duelul cu U Cluj, de pe teren propriu, în etapa #3 din play-out.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”
FCSB
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”
Dioszegi nu a mai rezistat și a „erupt”: „Să fie suspendat 10 luni! Aproape că l-a mângâiat pe domnul Hagi”
SEPSI - FARUL
Dioszegi nu a mai rezistat și a „erupt”: „Să fie suspendat 10 luni! Aproape că l-a mângâiat pe domnul Hagi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
gigimarga2
gigimarga2  •  07 Aprilie 2024, 08:11

Momentan rezultatele si maniera sunt in favoarea sa . Sa l vedem in continuare

Buze.dulci.rau
Buze.dulci.rau  •  06 Aprilie 2024, 12:56

Măldărășanu cel mai dorit!?...Hmmm,....vreți sa-i creșteți cota artificial??...Sa vina la Dinamo si sa-l facă praf feșnic, VAR-ul si Radu Petrescu sa vadă cum e!!....Asa, pe vorbeeee, e ușor!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează