FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTADT

EXCLUSIV Marius Măldărășanu nu se mișcă, iar „tunurile” s-au mutat pe jucători la Hermannstadt

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 13:25 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 14:36

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu, și-a arătat disponibilitatea de a renunța, după 7 meciuri la rând fără victorie. Însă conducerea clubului nu ia în calcul despărțirea și arată cu degetul spre jucători.

Foarte dezamăgit după 0-1 cu U Cluj, al 7-lea meci la rând fără victorie în campionat, Marius Măldărășanu și-a arătat disponibilitatea de a pleca de la Hermannstadt, dacă asta ar fi în beneficiul echipei. 

Soția lui Kobe Bryant a câștigat definitiv procesul cu poliția din Los Angeles » Va primi despăgubiri de aproape 30 de milioane de dolari!
PROCES
Soția lui Kobe Bryant a câștigat definitiv procesul cu poliția din Los Angeles » Va primi despăgubiri de aproape 30 de milioane de dolari!

Nu se pune problema ca Măldărășanu să plece de la Hermannstadt

„Am stat și m-am gândit. Am inițiat și o discuție cu conducerea, pentru că până la urmă trebuie să schimbi ceva. Acum, nu știm ce, vedem. Nu vreau să vorbesc la cald. La cald poți lua decizii pe care să le regreți mai târziu. E clar că ceva trebuie să se schimbe, că se schimbă antrenorul, că se schimbă atitudinea jucătorilor...", a spus antrenorul sibienilor, ieri, la finele confruntării în care jucătorii săi au avut un gol anulat și un penalty ratat.

Din informațiile Gazetei, în ședința care a urmat, conducătorii clubului au decis să meargă mai departe pe mâna lui Marius Măldărășanu. Nici măcar problema unui ultimatum nu se pune, în acest moment. Aceștia sunt convinși că tehnicianul ploieștean poate redresa situația și arată cu degetul mai degrabă către jucători. Săptămâna trecută, acestora li s-au plătit și ultimele restanțe, respectiv primele de promovare și chiriile la apartamente, toată lumea e cu contractele la zi, astfel că pretențiile sunt altele.

„Culmea e că toamna trecută, când încă mai erau probleme cu banii, jucau bine și făceam puncte în clasament. Acum, când sunt cu contractele la zi, nu reușesc să mai dea gol nici de la 11 metri", a fost una dintre remarcile făcute în ședința amintită.

 În fața camerelor de luat vederi, Măldărășanu comentase și el: „Băieții trebuie să înțeleagă că, deși punctele se vor înjumătăți la sfârșitul sezonului regulat, deja este prea mult. Totul trebuie să vină în primul rând de la ei. Nu îmi explic de ce jucăm abia după ce primim gol și nu jucăm de la început așa, mai ales că jucăm acasă. Nu am ce să le reproșez din punct de vedere al atitudinii, dar diferența o face încrederea, care nu există la momentul acesta".

2 remize și 5 eșecuriau înregistrat sibienii în ultimele 7 etape. N-au mai câștigat din 20 decembrie, de la un 1-0 cu CFR, la Cluj

Citește și alte știri despre Hermannstadt: 

Gabi Iancu a auzit presupusa discuție dintre Colțescu și Kovacs » Cuvintele l-au șocat pe reporter: „Stai puțin! E halucinantă explicația”

Ultimul eșec poate aduce un șoc în Liga 1: „Nu se mai poate! Trebuie schimbat ceva, poate antrenorul. Am inițiat o discuție”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
Moshu
Moshu  •  01 Martie 2023, 14:42
Postat de Vlaicu17 pe 01 Martie 2023, 14:01

Daca au primit toate restanțele, jucătorii de la Hermanstadt ar trebui să-și revină și să joace că înainte. Antrenorul ar trebui să-i motiveze la fiecare meci că să-și dea seama că nu se mai poate așa.

Dar eu nu inteleg unde-i problema cu ultimul meci !? A*** De ce se face atita caz la Sibiu ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vlaicu17
Vlaicu17  •  01 Martie 2023, 14:01

Daca au primit toate restanțele, jucătorii de la Hermanstadt ar trebui să-și revină și să joace că înainte. Antrenorul ar trebui să-i motiveze la fiecare meci că să-și dea seama că nu se mai poate așa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează