FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mihai Rotaru a răbufnit înainte de Universitatea Craiova - U Cluj: „Nu e normal”

U Cluj - CSU Craiova/ foto Imago Images
U Cluj - CSU Craiova/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2024 22:12 / Actualizat joi, 23 mai 2024 23:03

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a prefațat barajul cu U Cluj, pentru un loc în preliminariile Conference League. Meciul are loc duminică, de la ora 20:00.

Rotaru a criticat sistemul competițional, mai exact faptul că o echipă de play-out joacă în baraj pentru preliminariile Conference League. U Cluj a terminat pe locul 10 în Liga 1, apoi a dat un prim baraj cu Oțelul, locul 8, câștigat cu 2-0. După victoria cu gălățenii, elevii lui Sabău s-au calificat în finala barajului.

Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Universitatea Craiova, adversara ardelenilor, a terminat sezonul de Superliga pe locul 3, sub campioana FCSB și sub CFR Cluj, locul 2.

Mihai Rotaru, înainte de Craiova - U Cluj: „Nu e corect, nu e normal”

„E un meci pe care abia îl aștept. Avem nevoie de râuri, ramuri, absolut orice. Ne jucăm tot sezonul. Nu e corect, nu e normal să jucăm acest baraj. Este un meci în care ne dăm măsura valorii. Contăm pe suporteri, să își susțină echipa. Craiovei îi stă bine în Europa.

Nu vreau să mă gândesc la arbitraj. Nu e în puterea obișnuinței la noi să ne ajute arbitrajul. Am avut doar un meci, cu Sepsi, dar, în rest, suntem pe minus. Dacă facem simbioza suporteri-jucători, vom merge în Europa.

Am fost aproape cu Beer Sheva (n.r. - în 2022, Craiova a fost eliminată la penalty-uri în play-off-ul Conference League), ghinionul ne-a făcut să nu mergem în grupe. Eram cu un picior în grupe, aveam 1-0 în minutul 105. Vrem să respirăm aerul european.

Noi trebuie să dăm 5 tururi europene, cu U Cluj e primul”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Modul de a fi al lui Costel impune echilibru. Eu cred că m-am mulat după comportamentul lui. El și-a asumat locul doi când a venit. Poate alții spuneau că nu cunosc echipa. El și-a asumat, cu toate că nu am terminat pe doi. Rămâne indiferent de rezultatul de la baraj

- Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

VIDEO. Toate informațiile înainte de Universitatea Craiova - U Cluj, barajul pentru Conference League

Citește și:

Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro
Superliga
FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu o ținută inedită » Cine a lipsit din lotul campioanei în afară de cei 4 care sunt convocați la Euro

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (13)
kuba
kuba  •  25 Mai 2024, 13:20

De'ale lui Mike ANRP

Realist
Realist  •  24 Mai 2024, 15:00

Sistemul e similar cu cele din Belgia, Austria și Olanda. Ba chiar în Olanda echipa de pe locul 12 poate accede în cupele europene și aia nu ***. Sistemul acesta a fost sugerat pentru a creste interesul pentru campionat, că fotbal, sa fim serioși, nu prea avem. Și datorită acestui sistem cluburile încasează niste sume mai mari decât merita din drepturile TV. Cu-i nu-i convine, să dea din bani înapoi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10iul73
10iul73  •  24 Mai 2024, 09:19
Postat de remarque pe 23 Mai 2024, 22:54

exista un aspect moral al problemei si aici s-ar putea ca Rotaru sa aiba dreptate, dar U Cluj nu a influentat si nu este cauza acestui sistem competitional. Este insa josnic ca un "patron" de echipa infiintata la ordin politic si promovata direct in liga a II-a fara nici un merit sportiv, sa isi exprime naduful, dezacordul, oprobiul privind aspectele morale legate de modul de a accede in cupele europene in superliga. Esti mai bun, ai prima sansa, joaca, nu te mai vaicari! Rotarule, ai uitat cand ii reprosai lui Petrescu ca se vaicareste? Crezi ca la o adica, U nu este in stare sa ia bataie de la Laci si de la Lokomotivi?

Cine a zis ca este UNIV CLUJ de vina?? Restul comentariului tau este total aiurea.Din cate vad o "arzi" cu politicul...eu numesc pe cei ca tine frustrati politici...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează