FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Declarația care l-a făcut pe MM Stoica să răbufnească în direct: „Ceva mai ușor de demontat nu există”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2023 14:44 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 16:46

După declarațiile date de Anghel Iordănescu, Mihai Stoica a venit cu o replică dură.

Managerul general de la FCSB a văzut declarațiile date de fostul selecționer, privind postul de antrenor, și a ținut să apere decizia luată de Gigi Becali, de a miza pe Mihai Pintilii, deși acesta nu are licență și carnet de antrenor.

În plus, MM Stoica a criticat și Școala de Antrenori, care l-a reclamat pe Mihai Pintilii la Comisia de Disciplină, acesta fiind suspendat pentru 4 etape.

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”
SURVIVOR
Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”

Mihai Stoica a reacționat după declarațiile lui Anghel Iordănescu

„Ceva mai ușor de demontat nu există. Dacă aceste întrebări i se puneau lui Iordănescu sau oricărei alte persoane înainte de meciul cu UTA? Echipa asta avea 7 victorii în deplasare, inclusiv la Cluj, cu CFR. Atunci avea lider în teren, avea antrenor. 

Cum să spui chestiile astea? Că nu-i normal... Așa e. Nu e normal. Trebuie să ai un antrenor care să dețină licență și care are are dreptul să stea pe bancă. Asta e situația ideală. Dar situația noastră e de așa natură

William Still e antrenorul fără licență al singurei echipe din Top 5 campionate din Europa, care are 18 rezultate pozitive consecutive. La 30 de ani a preluat Reims și nu a pierdut niciun meci în cariera lui fără licență. Echipa plătește 27.000 de euro pentru fiecare meci pe care el îl conduce de pe bancă. Să mă scutească cei care nu cunosc asta. Noi ne cunoaștem meserie și noi documentăm. 

Bine, noi suntem mult peste Franța în fotbalul continental și mondial. Păi, Franța nici măcar nu a câștigat ultimul Campionat Mondial. 

Cred că ar trebui ca regulile să nu se schimbe în timpul competiției. Ai plecat cu ele de la început, mergi cu ele până la final. Le schimbi după aceea. Nu permite selecționerului să antreneze fără carnet și licență, ca după aceea să spui că nu au voie antrenorii. În fine...

Ideea asta cu carnetul i-a venit acestei minți luminate, Burchel. Epuizând motive de genul «Mor jucătorii dacă nu ai antrenor cu licență PRO», a zis «Nu au carnete». Nici alții nu au avut carnete și au fost selecționeri”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Ce a spus Anghel Iordănescu 

Eu cred că FCSB are antrenor. Din ce știu eu, FCSB are antrenor. Are un antrenor din lojă și unul din fotoliu. Asta e cea mai mare problemă pe FCSB care o are în momentul de față. Cred că dacă FCSB avea un antrenor stabil pe bancă, un antrenor puternic, era pe primul loc în momentul de față. Și cred că avea câteva puncte distanță de locul 2.

- Anghel Iorănescu

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și:

Leo Strizu, devastator: „Ce vrea să facă MM Stoica la FCSB făcea și Fane Spoitoru prin pușcărie!” » Totul despre umilințele trăite la echipă

Edjouma traversează cel mai bun moment al carierei: „Nici colegii mei nu înţeleg cum marchez aşa mult”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  08 Martie 2023, 19:40

Mă uit la Meme și îl văd om matur, cu experienta dobandita peste tot, inclusiv in penitenciar. Cand a ajuns la Fcsb sau Zecesebe cum i se spune acum, semăna cu un staroste de nuntă, om bun la toate (până să apară Mache). E clar ca Strizu pe atunci era unul dintre decidenti, e clar ca l-a adus pe barba lui, iar Meme acum ce face? Nu doar ca îi dă cu șutul în dos, dar il si umileste in public! Noua politica Zcsb!

flo990
flo990  •  08 Martie 2023, 18:17

Sunt destul de sigur ca la Reims nu suna patronul (sau ***) la pauza sa faca schimbari. Sau sa tina cel mai in forma jucator pe banca, ca inca mai spera la milioanele pe Mbappe Coman sau alte perle. Dar astea sunt detalii nesemnificative.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aliluia
Aliluia  •  08 Martie 2023, 17:15

“ Cum să spui chestiile astea? Că nu-i normal... Așa e. Nu e normal. Trebuie să ai un antrenor care să dețină licență și care are are dreptul să stea pe bancă. Asta e situația ideală. Dar situația noastră e de așa natură. “. Auzi ma nea caisa, adica cine sunteti voi sa vi se faca voua favoruri? Adica este normal sa fie cum zice regulamentul, dar pt ca voi sunteti incapabili, tupeisti, smardoi cu porniri de sefi de sclavi si mai presus de regulamente vreti decizii preferentiale? Cine sunteti ma voi ? Situatia voastra este de asa natura? Pai cine dracu a creat ma situatia asta, nu voi? Cine ma conduce clubul asta dupa propriile reguli, luand la misto antrenori, jucatori? Cine instaureaza ma legea supunerii si a slugarniciei , nu voi? Cine ameninta ma jucatorii si se comporta cu ei ca si cu o pereche de chiloti buni de aruncat, nu voi? Cine se cred ma cei mai tari din parcare si meseriasi in ale fotbalului dar de 7 ani va uitati la altii cum ridica trofee, nu voi? Ce performante aveti ma voi? Ce mare echipa ma sunteti voi care fentati bunul simt , respectul si umanul? Va spun eu cine sunteti: un nimeni ma, asta sunteti! Nimeni!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează