FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, despre interesul FCSB-ului pentru Marius Ștefănescu: „Problema e simplă”

Marius Ștefănescu
Marius Ștefănescu

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 07:09 / Actualizat joi, 10 august 2023 11:35

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre interesul vicecampioanei pentru Marius Ștefănescu (24 de ani), extrema stângă a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Dorit cu insistență de Rapid, dar vrut și de Gigi Becali la FCSB, Marius Ștefănescu este unul dintre jucătorii cei mai curtați din Superliga la momentul actual. Mihai Stoica crede însă că e greu că Ștefănescu să plece de la Sepsi la FCSB, dat fiind faptul că și ardelenii sunt angrenați în cupele europene, iar jucătorul nu poate evolua pentru două echipe diferite în Conference League în același sezon. 

Variantă incredibilă anunțată de MM Stoica » Unde s-ar putea disputa derby-ul FCSB - Universitatea Craiova
FCSB - CSU CRAIOVA
Variantă incredibilă anunțată de MM Stoica » Unde s-ar putea disputa derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Stoica, despre posibila venire a lui Marius Ștefănescu la FCSB: „Problema e simplă”

„Problema e simplă. Trebuie să ai negocieri cu coproprietarii, discuţii cu fiecare în parte. Ce e frumos e că Sepsi nu vrea să-şi bată joc de Viitorul Cluj (n.r. - clubul de unde l-a luat pe Ștefănescu), de Mihai Georgescu (n.r. - proprietarul Viitorului Cluj), că s-au făcut recent şi se pot face anumite lucruri. Ei au alt model, chiar îmi place.

Nu pot vorbi despre Ştefănescu şi despre preţul lui, că nu e corect. E jucătorul lui Sepsi. A fost o discuţie, s-a oprit acolo şi gata.

Sepsi e angrenată în Conference League, e clar că nu pleacă ek de acolo. S-o luăm logic. Dacă-l cumpărăm acum, dacă-l luăm noi acum, nu are drept de joc în cupele europene.

La noi e clar. Avem un lot foarte bun cred eu, cel puţin de la numărul 6 în sus, avem dubluri. S-ar putea să fim prea mulţi, dacă nu ne calificăm în grupe”, a precizat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi: „Gigi Becali m-a sunat pentru Marius Ștefănescu. Oferă mai mult decât Șucu”

Înainte de returul de la Sfântu Gheorghe împotriva bulgarilor de la CSKA Sofia, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că a fost sunat de Gigi Becali, care i-a făcut acestuia o ofertă pentru Ștefănescu. Potrivit lui Dioszegi, propunerea venită dinspre FCSB este superioară celei venite de la Rapid. 

„Am vorbit cu domnul Șucu despre Ștefănescu și avem niște oferte. Chiar avem ofertă și de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi (n.r. - 3 august) m-a sunat Gigi Becali pentru el. Dar, pentru noi, Ștefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puțin mai mult decât domnul Șucu.

Nu vreau acum să fac concurență între ei. Am mai spus, vrem ca Ștefănescu să joace la noi cel puțin până în iarnă. Să vedem care vor fi evoluțiile lui, evoluțiile echipei.

Momentan, noi suntem în Conference League și trebuie să ne concentrăm prima dată la ce trebuie să facem aici, dar și în campionat. După aceea, avem timp berechet să discutăm despre plecări și veniri de jucători”, a declarat Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi - CSKA Sofia.

VIDEO. Match Preview Sepsi - Aktobe

Citește și: 

Mutare de urgență la Rapid după gafele lui Horațiu Moldovan! Conducerea a confirmat negocierile

Ovidiu Burcă trece în revistă toate subiectele fierbinți de la Dinamo: „Nu-l putem înregistra! Dar n-are rost să arăt cu degetul”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează