FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Mihai Stoica nu renunță la Ghencea » Planul pus la cale: „Să vedem dacă își permit”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, spune că nu va renunța la arena din Ghencea și că vor fi făcute cereri și pentru următoarele partide de pe teren propriu. +15   FOTO
Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, spune că nu va renunța la arena din Ghencea și că vor fi făcute cereri și pentru următoarele partide de pe teren propriu.

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 21:28 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 21:28

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, spune că nu va renunța la arena din Ghencea și că vor fi făcute cereri și pentru următoarele partide de pe teren propriu. 

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Mihai Stoica a fost revoltat de clauzele introduse de CSA Steaua în contract și crede că întreaga telenovelă ar putea căpăta conotații penale. 

Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga
FCSB
Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga

Mihai Stoica, după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea: „Vom face cereri non-stop”

„Am fost sigur la început, când a trimis Ministrul ordinul. Apoi, după prima zi de negocieri, când cei ce acolo și-au bătut joc de oamenii noștri, i-am zis lui Vali că nu se joacă. El și Gigi credeau...

Ei au cerut imposibilul! O poliță de asigurare pe care nimeni nu o poate emite. În schimb, spunându-ne că în urma discuțiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la aceste sume. Le-am cerut să zică numele asiguratorilor. Au zis că nu pot oferi asemenea date.

Trece acest meci, considerat cu grad mare de risc. Urmează cel cu CFR, apoi cel cu Poli Iași. Noi vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva își permite să piardă o sumă importantă la bugetul statului și dacă nu cumva e penal.

Gigi are un dosar cu toată coresponența, cu toate detaliile. Va susține mâine o conferință de presă și va prezenta totul. Veți vedea mâine cât de mult se poate minți la nivel de comandant de club. Bănuiesc că va fi penal până la urmă”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica, supărat pe LPF și pe Dinamo 

FCSB a dorit ca meciul cu Dinamo să fie reprogramat, dar s-a lovit de refuzul adversarilor și al Ligii. Mihai Stoica a răbufnit la adresa lor. 

Având în vedere toate tergiversările și faptul că pe Arc chiar vor fi probleme de organizare, am vrut amânarea. Sunt puține legitimații de acces care vor putea fi emise, 6.000 și ceva de spectatori. Pe Arena Națională doar Dinamo ar fi avut 8.000 de spectatori. Acum vor avea 361 de spectatori. Dinamo n-a vrut să amâne...

Eu de ce m-am zbătut pentru amânare? Respect suporterii noștri, dar și pe cei de la Dinamo. Era normal să se desfășoare pe un stadion cu 30-40.000 de spectatori. Vom juca cu cea mai mică audiență din istorie. Pentru că nu a vrut Dinamo și nu a vrut LPF
- Mihai Stoica, la Orange Sport

FOTO. Val de ironii după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea! Cele mai tari imagini

+11 FOTO

VIDEO. Ilie Dumitrescu comentează situația privind stadionul din „Ghencea”: „Indiferent unde se va juca FCSB - Dinamo, va fi un meci important, de referință”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (142)
ED_BAD
ED_BAD  •  20 Iulie 2023, 20:35
Postat de Cristialex pe 20 Iulie 2023, 09:59

***

In loc sa te bucuri ca te bag in seama si te consolez acum, in vremuri grele, cand Talpan s-a pus cu cocosul pe voi, tu vorbesti urat, mancate-ar cainii de prost ce esti! Lasa ca va face Gigi teren la Berceni in curand si o sa aveti casa.. Zic ca va face teren ca nu da ala atatia bani pentru un stadion, ca sa intre prosti ca tine si sa nu inteleaga nimic din ce ved. Oricum, nu aveti fata de stadion, v-ati invatat sa ranjiti prin gard la stadioanele altora... Acum iesi!

Mihai111
Mihai111  •  20 Iulie 2023, 18:36

De cand raspunde Primul Ministru la ordinele unui condamnat penal? E normal? Asta este prioritatea Primului Ministru? Unde joaca un penal un meci de fotbal? Asta e problema noastra in Romania? Moare lumea in spitale, cad scolile in capul copiilor, nu avem autostrazi, batranii sunt ucisi in institutii ale statului, si Primul Ministru tine partea unui interlop? E mare rusine! De aceea nu intram in Schengen, fiindca nu meritam!!

forumeer
forumeer  •  20 Iulie 2023, 16:26

Smiorc, smiorc, Mihaita! Luati cu servetele, gigistelor, plangeti cu decenta, va faceti si mai tare de ras (daca e posibil) :)) !

Vezi toate comentariile (142)
Comentează