FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Mihai Stoica n-a rămas dator: „Cam glumeț, am văzut că m-a tutuit! Să își vadă de «Masa tăcerii»”

Mihai Stoica (58 de ani) i-a răspuns tăios lui Marcel Romanescu (47 de ani), primarul municipiului Târgu Jiu. Oficialul ironizase vicecampioana înaintea partidei cu FCU Craiova, din prima rundă a sezonului 2023/2024. +44   FOTO
Mihai Stoica (58 de ani) i-a răspuns tăios lui Marcel Romanescu (47 de ani), primarul municipiului Târgu Jiu. Oficialul ironizase vicecampioana înaintea partidei cu FCU Craiova, din prima rundă a sezonului 2023/2024.

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 08:30 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 09:07

Mihai Stoica (58 de ani) i-a răspuns tăios lui Marcel Romanescu (47 de ani), primarul municipiului Târgu Jiu. Edilul ironizase vicecampioana înaintea partidei cu FCU Craiova, din prima rundă a sezonului 2023/2024.

  • FCU Craiova - FCSB se joacă duminică, 16 iulie, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport

FCU Craiova - FCSB se va juca pe arena din Târgu Jiu. Suprafața de joc arată prost cu o săptămână înaintea partidei, iar acest lucru a dus la un schimb de replici între Mihai Stoica și Marcel Romanescu. 

Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații
SUPERCUPA
Șoc pe piața media: n-au prelungit contractul pentru drepturile TV și nu mai transmit Supercupa și alte două competiții! » Ce alternativă au abonații

MM s-a plâns de calitatea gazonului, edilul i-a replicat ironic: „Nu de asta va pierde FCSB”. Oficialul celor de la FCSB i-a răspuns. 

Mihai Stoica: „Cam glumeț domnul primar”

„Am văzut că e foarte glumeț domnul primar, nu l-am cunoscut până acum. Am văzut că m-a tutuit, m-am uitat, credeam că e mai în vârstă. E cu 10 ani mai mic decât mine, nu știu de ce își permite. 

Probabil așa sunt politicienii, nu sunt mare fan al clasei politice. Mai ales al oficialităților locale, astea foarte țâfnoase. 

Îmi spune să îmi văd de fotbal, că de 7 ani... eu prin anii 2000 mi-am văzut de fotbal. Când decideam eu totul, echipa asta ajungea prin semifinale de Cupa UEFA, câștiga campionate. 

Aș putea să fiu și eu malițios, să îi spun să își vadă de Masa Tăcerii. Dar am devenit mai înțelegător.

A zis că a fost fake filmarea cu gazonul... arată înfiorător, să dea Dumnezeu să fie o minune, iar terenul să fie excepțional. Dar să nu vină și să îl vopsească în verde”, a comentat Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

  • „Masa tăcerii” este o sculptură monumentală a lui Constantin Brâncuși, amplasată în Grădina publică a municipiului Târgu Jiu.

Probleme cu gazonul de la Târgu Jiu

Gazonul are în continuare probleme, fiind tare și uscat. S-au făcut însămânțări, dar sunt șanse mici ca iarba să ajungă să fie în condiții optime la ora meciului.

+40 FOTO

Gazonul s-a deteriorat din cauza evenimentelor care au avut loc acolo la începutul lunii. Stadionul a găzduit serbările școlare de final de an, dar și diverse concerte organizate de primărie.

Bursa transferurilor la FCSB: 

  • Antrenor: Elias Charalambous (confirmat)
  • Veniri: Siyabonga Ngezana (Kaizer Chiefs), Alexandru Băluță (Academia Pușkaș), Damjan Djokovic (Al Raed)
  • Reveniri: Valentin Gheorghe (Ümraniyespor), Ovidiu Perianu (Chindia), Alexandru Musi (Poli Iași), Ovidiu Horșia (U Cluj)
  • Plecări: Iulian Cristea (Rapid), Răzvan Oaidă (Rapid), Sorin Șerban (Poli Iași), Ovidiu Perianu (U Cluj), Billel Omrani (liber), Joonas Tamm (liber), Boban Nikolov (liber), Deian Sorescu (Rakow), Mario Geantă (CS Tunari), Alexandru Musi (Petrolul), Ovidiu Horșia (liber)

VIDEO. Așa arată un antrenament FCSB filmat cu drona în Olanda! Video spectaculos realizat de la 50 de metri de sol

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica e cu ochii pe rivala Rapid: „I-aș pune doar o întrebare lui Șumudică înainte de a semna!”

Dinamo a pierdut procesul la FIFA! Varianta la care „câinii” trebuie să apeleze de urgență + când e data limită

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
vasile_69
vasile_69  •  09 Iulie 2023, 10:50

MM cand mai castigati si voi un trofeu ? Ca la caterinca nu va intrece nimeni ! Ca sa nu mai spun ca ati inceput sa va obisnuiti sa incasati 5 goluri pe meci si va laudati ca voi sunteti Steaua ! Rusine !

vasile_69
vasile_69  •  09 Iulie 2023, 10:50

MM cand mai castigati si voi un trofeu ? Ca la caterinca nu va intrece nimeni ! Ca sa nu mai spun ca ati inceput sa va obisnuiti sa incasati 5 goluri pe meci si va laudati ca voi sunteti Steaua ! Rusine !

contrabas3
contrabas3  •  09 Iulie 2023, 10:21

Da’ cine te crezi tu, bă Meme? Ceva *** pe la Versailles, ca să ți se adreseze lumea cu “vous”?! Lol! —— Asta cu “tutuitul” mi se pare extrem de stupidă. Aici la noi se spune “you” și la președinte, și la cerșetor, și la tânăr, și la bătrân - și asta fără să fie cineva needucat sau “rude”. (“Mister President , YOU said… etcetera”). Asta cu apelativul la persoana a doua plural vine de la franțuji și e de-a dreptul hilară. —— Îmi amintește de Gabi Enache și de ceea ce a spus el la un interviu când i s-a adresat fata de la televiziune la persoana a 2-a plural. La care Enache puțin iritat a răspuns: cum adică “sunteți”? Cu cine vorbești? Suntem mai mulți? (ceva de genul ăsta). Lol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează