FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica anunță ce urmează pentru FCSB: „Marți vom definitiva situația a doi jucători. Dar pot fi și trei” + Probleme cu transferul lui Siyabonga Ngezana

Articol de , - Publicat luni, 19 iunie 2023 13:21 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 16:54

Mihai Stoica a fost la conferința de prezentare a lui Alexandru Băluță (29 de ani) și a dat detalii despre ce urmează pentru FCSB. Acesta a anunțat și că sunt probleme cu legitimarea fundașului sud-african Siyabonga Ngezana.

Managerul roș-albaștrilor a anunțat că Gigi Becali mai pregătește două sau trei transferuri, care ar putea fi oficializate în scurt timp.

„Avem pe listă doar jucători străini. Mai sunt doi fotbaliști. Și sunt foarte mici șanse să fie chiar trei. Probabil că marți se va definitive situația a doi jucători care pot face parte din lotul nostru în ediția de campionat care urmează să înceapă. Cam asta va fi tot. Dar v-am zis, pot fi și trei”, a declarat Mihai Stoica.

FCSB l-a prezentat azi Alexandru Băluță:  „Nu m-am simțit dorit la Craiova! Nu a existat niciun echilibru între oferte”
FCSB
FCSB l-a prezentat azi Alexandru Băluță: „Nu m-am simțit dorit la Craiova! Nu a existat niciun echilibru între oferte”

Probleme pentru FCSB cu Siyabonga Ngezana

FCSB a ajuns la un acord cu Kaizer Chiefs pentru legitimarea fundașului sud-african Siyabonga Ngezana (25 de ani), dar nu-l poate încă înregistra.

„Problema noastră e cum îl aducem mai repede pe Siyabonga Ngezana. Sunt ceva probleme cu formalitățile. Feedback-ul primit azi nu e bun deloc. Sperăm să găsim sprijin și din partea autorităților

E un caz special. E vorba de un jucător. În mai puțin de o lună începe sezonul și trebuie ca măcar să își cunoască noii colegi. Eu nu am vorbit cu el. Ce să vorbesc cu el? Despre cazierul judiciar? Se ocupă alții”, a adăugat MM Stoica. 

  • Până la transferul lui Siyabonga Ngezana, FCSB avea doar doi stoperi în lot, pe Joyskim Dawa și Denis Haruț. Gigi Becali a renunțat la finele sezonului precedent la alți doi fundași centrali, Iulian Cristea și estonianul Joonas Tamm. 
  • În sezonul 2022/2023, Ngezana a jucat 19 meciuri în campionat pentru Kaizer Chiefs, în care a înscris două goluri și a fost primit 5 cartonașe galbene.
  • Ngezana măsoară 1,88 metri. În ultima vreme, Gigi Becali s-a concentrat pe transferul unor stoperi impunători, dar Mihai Stoica susține că latifundiarul și-a schimbat strategia: „Gigi a zis acum că-l interesează să pornească construcția de la fundași”.
  • Siyabonga este evaluat de publicația de specialitate Transfermarkt la 750.000 de euro. Aceeași cotă de piață o are Joyskim Dawa, cu care ar putea face pereche în centrul apărării. 

Citește și: 

Mihai Stoica se ia din nou de CSA Steaua: „Ar fi foarte grav dacă se întâmpla asta, pentru că sunt salariații MApN”

Revenire după 2 ani la FCSB: „Este bine. În sfârșit este bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează