FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Motivul pentru care Fabbrini nu va merge niciodată la FCSB » Ofertă pentru cel mai în formă jucător din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 20:16

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, anunță că Fabbrini ar putea pleca în vară, însă nu la CFR sau FCSB, care l-au mai dorit, ci în străinătate. Recunoaște că a avut o ofertă în iarnă, de la arabi, însă a refuzat să-l dea. 

„Am avut ofertă pentru el în iarnă de la arabi și dacă n-aș mai fi avut șanse la play-off eu l-aș fi dat. Dar așa am ales să-l păstrăm pentru că iată, putem intra în play-off. 

Nu știu dacă pleacă la FCSB. Dacă va continua să joace tot așa, sau poate să fie și mai bun, ar putea pleca în străinătate. În principiu, în România n-ar mai vrea să rămână.

El e un tip mai complicat, dacă nu joacă se cam supără, deci nu e OK să meargă la FCSB. Dacă se ia patronul de el, a plecat. Lui îi place la Botoșani, pentru că are libertate”, a zis Valeriu Iftime la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Dinamo a luat țeapa anului! Cum a dat cu piciorul aducerii lui Fabbrini și Ongenda pentru a-l lua pe Delorge, dat afară deja de la echipă

Citește și:

Cum va juca Edi Iordănescu împotriva Ucrainei! Singurul semn de întrebare din primul „11” + Ce dilemă are adversara
Euro 2024
Cum va juca Edi Iordănescu împotriva Ucrainei! Singurul semn de întrebare din primul „11” + Ce dilemă are adversara
Salariul uluitor pe care îl cere Garita pentru a semna cu FCSB » Ce reacție a avut Gigi Becali când a auzit
Superliga
Salariul uluitor pe care îl cere Garita pentru a semna cu FCSB » Ce reacție a avut Gigi Becali când a auzit
Acuzații GRAVE la Craiova: „L-am dat afară pentru că bănuim că a influențat anumiți jucători să nu-și apere corect șansele” + Replica acuzatului
Liga 2
Acuzații GRAVE la Craiova: „L-am dat afară pentru că bănuim că a influențat anumiți jucători să nu-și apere corect șansele” + Replica acuzatului

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (12)
digei
digei  •  19 Februarie 2019, 23:06
Postat de gerularupeimana pe 19 Februarie 2019, 22:00

A zis Fabrini ca nu vrea la fcsb? Nu, o spune Iftime, doar doar il ambitioneaza pe sponsorul principal Becali sa faca o oferta. Fabrini are salariu 2500 de euro pe luna, de ce nu s-ar duce la fcsb pentru un salariu de 5 ori mai mare, ca e dinamovist de mic? Daca are valoare de ce sa-i fie frica ca nu joaca la fcsb, pai cum sa faci fata in strainatate daca nu poti sa te impui la fcsb, e mai usor in strainatate sau cum?

La FCSB te ingropi, te duci sperand ca vei pleca mai sus dar te blocheaza Becali. Alibec ce a patit? Bizonul la fel. Au pierdut ocazii cu care nu se vor mai intalni. FCSB a ajuns de la acea oportunitate cauitata de toti, o fundatura de care cei cu creier se feresc.

bridges
bridges  •  19 Februarie 2019, 21:27

Asta inseamna un fotbalist care e constient de valoarea lui, care vine din fotbalul mare. Nu admite ca ar putea fi umilit de unul ca Becali sau unul ca MM. C va fi blocat si impiedicat sa plece afara cand i-ar fi lui bine si trebuie sa astepte sa capete bunavointa maretului conducator sa-i dea drumul. E un tip la o varsta, matur, isi cunoaste interesul, nu se bucura la 5000 in plus pe termen scurt sa piarda contracte consistente pe mai departe. Lui Becali ii tin smecheriile cu din astia de aici, din provincie, copii imaturi, pacaliti de impresari, de vrajelile lui Becali care-i primeste la Palat, "sa le ia ochii"... Au semnat si au intrat in plasa de paianjen, cine stie cand vor scapa.

ray51
ray51  •  19 Februarie 2019, 21:18

De ce ar trebui s-ajunga la FCSB? Oameni buni v-ati obisnuit cu cate UN model si atat. Da' nu mai sunt echipe? Si-apoi acolo unde e acum ii prieste. De ce ar pleca la o alta echipa din Romania? Si ce a aratat atat de mult pana acum? Lasati omul sa joace...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează