FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Mutu nu-i mai recunoaște pe fanii din PCH: "Nu știu dacă erau din galeria noastră cei care au intrat pe teren"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 21:00

Adi Mutu, managerul lui Dinamo, a oferit o declarație cel puțin bizară în această seară, când a fost întrebat ce părere are despre suporterii care au pătruns pe teren la derby-ul pierdut cu FCSB, scor 1-2.

Oficialul "câinilor" susține că cei care au intrat pe gazon nu sunt suporteri dinamoviști, deși în mai multe imagini se poate observa clar că unul dintre aceștia era chiar Elias Bucurică, liderul PCH, care avea la gât o eșarfă cu Dinamo.

"Nu știu dacă erau din galeria noastră cei care au intrat pe teren. Și oricum, n-am fost noi organizatorii meciului. Dacă erau mai mulți stewarzi, probabil nu se întâmpla acest lucru", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

Citește și: Pedepse drastice pentru fanii care au intrat pe stadion la FCSB - Dinamo! Cine e "muntele" de care trăgeau 4 stewarzi

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (12)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  04 Aprilie 2017, 10:13

Stati, ca acum apare crotalie, daca i-or da drumul, si va explica el ca Mutu are dreptate, ca a vazut el emblema becalifera tatuata pe cel mai principal coregraf coborat pe teren. Hei, hei!

929371553813840
Robin Gene  •  04 Aprilie 2017, 05:06

Nu mai ai loc de huligani.Politia nu mai exista.Avem tehnologie performanta.Camere video.Filmati ,identificati si sa plateasca la greu.Avem nevoie de buget.Nu sunt de acord nici vu coregrafiile.In Anglia stau oamenii pe scaun si se uita la meci.La.noi intr cu banere,petarde?fumigene,etc..Cand sunt chemati in Piata Victoriei o fac lata si acolo.....Acesta este terorismul modern.Traiasca Justitia,Politia...Alta intrebare!!??.

vasy86le
vasy86le  •  04 Aprilie 2017, 00:37

Nu e ok ce au facut acei suporteri, dar stewarzii ce pazeau? ma uitam la galeria lui Dinamo , erau toti intr-un sector si erau vreo 10 stewarzi in fata galeriei, cum naiba au trecut suporterii pe langa ei?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează