FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 1 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Mutu pune presiune pe Contra: "Cu Steaua va fi cel mai tare derby din ultimii 10 ani" + Prime pentru meciul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 19:37

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, e convins că meciul de săptămâna viitoare dintre formația pe care o conduce și FCSB va reprezenta "finala campionatului".

"Vrem să învingem Craiova neapărat! Dacă vom câștiga cu Craiova, iar Steaua nu trece de Viitorul , atunci noi ne vom apropia. Meciul cu Steaua va fi finala campionatului. Va fi un derby cum n-a mai fost în ultimii 10 ani. Avem însă doar 10% șanse la titlu. E o presiune constantă pe noi din partea tuturor, dar trebuie să rezistăm.

Dacă nu luăm campionatul nu e nicio supărare pentru noi. La anul ne dorim câștigarea titlului. Cine se aștepta ca Dinamo să fie în acest moment unde se află? Uite că s-a putut! Locul 2 pentru noi e ceva palpabil. Eu cred că CFR a fost cea mai constantă echipă și ar fi trebuit să fie pe primul loc fără cele 6 puncte luate", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

...despre primele promise jucătorilor: "Ei aveau prime, dar nu le-au luat pentru că nu și-au atins obiectivul. Cum n-am mai dat prime am și am început să jucăm. Dacă vor face băieții un meci bun la Craiova cred că domnul Negoiță va băga mâna în buzunar și va oferi prime pentru meciul cu Steaua".

"Acum trei etape am fost sceptic și nu mai dădeam nicio șansă lui Dinamo la campionat. Problema e că Dinamo nu depinde doar de ea pentru a lua campionatul. Dinamo trebuie să câștige mai întâi la Craiova, e obligatoriu" Claudiu Niculescu

  • Dinamo și FCSB se vor întâlni luni, 1 mai, în etapa a 8-a din play-off, de la ora 20:30.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Aprilie 2017, 00:50

hahahahah,auzi la mutu ,cfr ce mai constanta echipa,aia nu au castigat decat 2 meciuri in playoff si cu alea raman,si eu credeam ca o sa rupa norii ,dar m am inselat,cat despre el la fcdb,cel mai bun lucru pt ei,este ca l a ars pe nea ando si l a adus pe prietenul sau de pahar,gurita,cu toate ca nea ando este mare caracter si un bun antrenor,contra e in crestere,dar nu are bani si lot nu va avea niciodata

randoom_._
randoom_._  •  19 Aprilie 2017, 21:13
Postat de danut1971 pe 19 Aprilie 2017, 21:05

cred ca ai vazut alta statistica de acum 10 ani

fals. iarasi te faci de rusine. in ultimele 29 de meciuri din campionat si cupa,aveti fix 2 victorii,in campionat in 2015 spre sfarsit si in campionat in 2016 tot spre sfarsit. fix 2. asa de prost esti ca tu vorbesti de fotbal dar nici nu te-ai uitat la meciuri.

danut1971
danut1971  •  19 Aprilie 2017, 21:06
Postat de danut1971 pe 19 Aprilie 2017, 21:05

cred ca ai vazut alta statistica de acum 10 ani

valoare zero are puscaria blatul fcsb

Vezi toate comentariile (12)
Comentează