FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu, în atenția unui club din Premier League! Frații Becali ar fi demarat deja discuțiile

Evoluții excelente din ultima perioadă l-ar fi adus pe Octavian Popescu (19 ani), „perla” din curtea celor de la FCSB, în atenția lui Everton.
Evoluții excelente din ultima perioadă l-ar fi adus pe Octavian Popescu (19 ani), „perla” din curtea celor de la FCSB, în atenția lui Everton.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 22:14 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 22:14

Evoluțiile excelente din ultima perioadă l-ar fi adus pe Octavian Popescu (19 ani), „perla” din curtea celor de la FCSB, în atenția lui Everton. 

Octavian Popescu este cel mai în vogă fotbalist din Liga 1. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a decis și derby-ul din week-end, câștigat de FCSB pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0. 

Gigi Becali se teme de o echipă în play-off: „Poate dă iar pe lângă minge cu CFR Cluj!”
FCSB
Gigi Becali se teme de o echipă în play-off: „Poate dă iar pe lângă minge cu CFR Cluj!”

Octavian Popescu, dorit în Premier League 

Octavian Popescu ar fi intrat în atenția unui club cu mare potențial financiar. Everton, ocupanta locului 17 în Premier League, primul deasupra liniei retrogradării, ar fi demarat discuțiile pentru internaționalul român, potrivit digisport.

Frații Becali, agenții lui Tavi, ar fi în contact cu oficialii „caramelelor”. Pentru Popescu ar fi o șansă imensă. Ar urma să colaboreze cu Frank Lamprd, mijlocașul legendar al lui Chelsea și al naționalei Angliei, în prezent antrenor la Everton.

Gigi Becali, preț nou pentru Octavian Popescu

Într-o intervenție avută astăzi, Gigi Becali a spus că noul preț de transfer al lui Octavian Popescu este 50 de milioane de euro: „Nu există ofertă concretă la ora asta pentru Tavi Popescu. Eu cred că are și ceva din Neymar și chiar din Messi, pentru că, ai văzut, când dă la poartă are și noroc și e un jucător de geniu. 

Chiar o să-l dau cu 50 de milioane. Pe Man l-am dat cu 11 milioane. Poate cineva să-l vândă cu mai mult? Pe Chiricheș am luat 10 milioane și ei l-au dat cu 7. Pe Tavi n-am să pot să iau valoarea lui reală”.

VIDEO Daniel Pancu, impresionat de Octavian Popescu: „Face parte dintr-o categorie rară”

Citește și alte știri despre FCSB:

De ce a votat FCSB cu Burleanu: „E prieten cu ei, îl las în pace” + „A fost ca la circ, i-a strâns ca pe niște oi pe stadion”

Convins de galerie, Becali a luat o decizie: „Mă duc personal la MApN și la premier”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (36)
brera30
brera30  •  20 Aprilie 2022, 16:41
Postat de vladut12 pe 19 Aprilie 2022, 23:42

E singurul fotbalist român care se poate vinde la ora asta cu peste 10 milioane.! Asta e certitudine.

Peste 10 milioane dupa cateva meciuri? Exagerati. Sa fim seriosi, el trebuie sa mai joace 1, 2 ani + meciuri internationale. Asa spunea si de Morutan, il vand cu 10 milioane. Din pacate pt el, a plecat pe 3 mil, bani pe care turcii nu s-au grabit inca sa ii vireze.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  20 Aprilie 2022, 14:23
Postat de polistul68 pe 19 Aprilie 2022, 23:57

Zici tu ? Nu contest ca e un tanar cu certe calitati...de mult nu am mai vazut la noi in campionat asa un jucator...poate Mihaila, care are in plus si viteza si forta superioara....din pacate, in Romania, in mediula cesta, nu rpea poti sa te dezvolti...nici un jucator roman nu e suficient de bine si sufera evident la pregatirea fizica ( forta, viteza, rezistenta), disciplina tactica, combativitate..iar de partea psihologica, nu are rost sa vorbim. Cei din vest, de mici sunt invatati ca trebuie sa munceasca, ca trebuie sa fie profesionisti, incepand cu comportamentul, alimentatia, recuperarea, etc...Arata-mi tu un club , care in ultimii 10 ani a scos un jucator pregatit fizic, disciplinat tactic si cu comportament profesionist....de aceea am dubii asupra sumei de transfer a lui Popescu...pentru binele lui, ar fi bine sa plece ACUM la un club serios, unde sigur s-ar dezvolta mai bine...si atunci, DA, ar putea ajunge un mare fotbalist, pt ca, calitati are.

Sunt aproape 100% convins că el nu vrea să plece. Aici a prins gustul proslăviei, cocalarismului și neamprostiei, din păcate.

380912830348081
Gogu Steriade  •  20 Aprilie 2022, 13:58

La fel se interesau și de Tănase, Coman, etc. Sifoane ale presei gigiste...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează