FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCU CRAIOVA 4-3

VIDEO Petrolul, „hattrick” de victorii în SuperLigă » Sergiu Hanca, secrete din vestiar: „Facem caterincă!” + Mesaj clar: „Să vorbim serios despre acest aspect”

FOTO sportpictures.eu
FOTO sportpictures.eu

Articol de , , - Publicat sambata, 19 august 2023 09:30 / Actualizat sambata, 19 august 2023 09:51

"Lupii" de la Petrolul i-au sfâșiat pe "leii" lui Mititelu de la FCU Craiova și au bifat a treia victorie la rând în campionat, fiind deja cu gândul la derby-ul cu Dinamo, de etapa viitoare.

După un thriller cu șapte goluri și-o victorie a Petrolului cu 4-3, Sergiu Hanca a avut și-un mesaj de atenționare pentru vestiar.

Am trăit din nou cu emoții spre sfârșit. Sper să nu se mai întâmple. Deja e a doua oară și trebuie să vorbim serios despre acest aspect. Dar a fost un meci muncit, în care ne-au ieșit foarte multe lucruri pe care le-am antrenat. Suntem bucuroși că am avut o seară specială și am câștigat”, a spus acesta.

Hanca, mesaj pentru vestiar: „Trebuie să creștem la nivel de mentalitate”

Întrebat de când n-a mai trăit un astfel de meci cu răsturnări palpitante de scor, mijlocașul de 31 de ani și-a amintit de perioada petrecută în Polonia: 

„Cred că de la finala Cupei. Dacă mai trăiesc unul, mă duc... Acum am condus jocul și acest 2-0 ne-a făcut să ne relaxăm și nu este OK. Trebuie să creștem la nivel de mentalitate dacă vrem să facem lucruri mai frumoase”.

Doar prin astfel de experiențe putem să învățăm din greșeli. Era un moment psihologic foarte important să legăm a treia victorie și am demonstrat că victoriile anterioare nu au fost întâmplătoare. Am demonstrat că suntem pe un trend bun
Sergiu Hanca, mijlocaș Petrolul

„E păcat să pierdem ce-am acumulat până acum”

Titular în meci, Sergiu a dezvăluit secretul Petrolului după ce-au câștigat cu Farul, Rapid și FCU Craiova. 

„Suntem un grup bun, cu o simbioză bună între jucători, antrenori și suporteri. Ne împingem de la spate unii pe alții. Suntem umili când trebuie să fim umili și facem caterincă atunci când trebuie să facem caterincă. Cred că acum suntem pe un trend ascendent și trebuie să-l păstrăm. E păcat să pierdem ce-am acumulat până acum”, a precizat el.

2 zile libereau primit fotbaliștii Petrolului de la Florin Pârvu. „Vreau să profit de ele”, a spus Hanca la finalul jocului

Apoi a fost întrebat despre derby-ul cu fosta sa formație, Dinamo, de etapa viitoare: „E un meci special, dar sunt jucător profesionist. Toată lumea știe trecutul meu, am avut momente frumoase acolo, dar și momente mai puțin bune. În momentul de față sunt la Petrolul și mă focusez pe ce am de făcut aici”.

O să fiu sincer, dar nu știu care este postul meu și foarte multă lume mă întreabă. Mă simt bine peste tot, sunt un jucător care vrea să dea totul pentru echipă indiferent un sunt utilizat. În afară de atacant și de fundaș central în patru, le-am jucat pe toate
Sergiu Hanca, mijlocaș Petrolul

Citește și:

Dică, în pericol?! Mititelu, după a 4-a înfrângere a sezonului: „Nu pot să accept asta!”
PETROLUL - FCU CRAIOVA 4-3
Dică, în pericol?! Mititelu, după a 4-a înfrângere a sezonului: „Nu pot să accept asta!”
Dică, după al doilea thriller pierdut cu FCU Craiova: „Am început foarte prost”
PETROLUL - FCU CRAIOVA 4-3
Dică, după al doilea thriller pierdut cu FCU Craiova: „Am început foarte prost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogdaniulian
bogdaniulian  •  19 August 2023, 11:27

dupa primvs vine secvndvs derby si tertivs, nvmai derbyuri la Ploiesti. Sau tertivm non datvr? sa facem si noi putina caterinca zic, asta e singura activitate constanta in fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close