FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEȘTI

VIDEO Sergiu Hanca: „Cei de la Petrolul m-au dorit cel mai mult. Cu Dinamo am vorbit doar prin intermediari, capitolul Craiova e închis”

Sergiu Hanca FOTO: facebook.com/official.fcpetrolul
Sergiu Hanca FOTO: facebook.com/official.fcpetrolul

Articol de , - Publicat joi, 06 iulie 2023 19:25 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 20:42

Sergiu Hanca a semnat cu Petrolul și a jucat în ultimul amical al ploieștenilor din Slovenia, 1-1 cu Osijek. Ex-dinamovistul spune că a avut semnale că îl dorea și fostul său club, promovat în Liga 1 la finalul sezonului trecut, dar acestea nu s-au transformat în nimic concret.

„Discuții au fost de mai mult timp, iar cei de la Petrolul m-au dorit cel mai mult și știu ce se vrea în acest proiect de viitor. Într-adevăr, anul trecut au fost probleme, dar totul trebuie să meargă în sus. 

Cu Dinamo am avut ceva discuții prin intermediari, dar nu m-a sunat nimeni din club. 

Nu mai am niciun resentiment pentru Craiova, iar acum acest capitol este închis pentru mine. Am avut foarte multe lecții de învățat acolo, chiar dacă nu a fost o perioadă ușoară, dar pe viitor știu să-mi gestionez lucrurile într-un mod diferit. 

Îmi este dor să joc un meci oficial, pentru că în ultima perioadă n-am mai apucat să fac asta la Craiova. 

Petrolul a revenit în țară cu un plan bine pus la punct: „Ne-am setat acest obiectiv”+„Budescu se află în mare formă”
Petrolul Ploiești
Petrolul a revenit în țară cu un plan bine pus la punct: „Ne-am setat acest obiectiv”+„Budescu se află în mare formă”

La Petrolul am întâlnit un grup de caracter și cred că putem face o treabă frumoasă împreună”, a spus Hanca.

Jucătorul de bandă în vârstă de 31 de ani s-a întors în România cu o infecție la picior:

„Sunt puțin obosit după 2 săptămâni cu o încărcătură foarte mare. Sunt împlinit că am terminat sănătos. La picior am o infecție de la iarbă, dar o să-mi treacă în câteva zile”.

Sergiu Hanca: „Cei de la Petrolul m-au dorit cel mai mult. Cu Dinamo am vorbit doar prin intermediari, capitolul Craiova e închis”

În prima etapă „lupii galbeni” vor avea o misiune dificilă în fața celor de la Universitatea Cluj, duminică, 16 iulie, de la ora 18:30.

Rezultatele obținute de Petrolul în jocurile de pregătire

  • Petrolul 1- 1 Osijek
  • Petrolul 0-0  Nk Aluminij
  • Petrolul 2-3 Shkendija 
  • Petrolul 0- 2 Panathinaikos
  • Petrolul 0-5 FK Sarajevo

Bursa transferurilor la Petrolul Ploiești

  • Antrenor: Florin Pârvu (confirmat)
  • Veniri: Zoran Mitrov (FC Brașov), Guilherme Garutti (CS Mioveni), George Gavrilaș (Metaloglobus), Lukas Zima (Venlo), Alexandru Musi (FCSB), Ionuț Cojocaru (Farul), Zoran Petrovic (Buducnost Podgorica), Mihai Eșanu (Chindia Târgoviște), Almeida Gomes (Radomiak Radom),  Pedro Justiniano (Radomiak Radom), Iustin Răducan (CSA Steaua București), Sergiu Hanca (CSU Craiova)
  • Reveniri: Mihai Velisar (Chiajna), Alexandru Sabău (CSA Steaua), Mihai Constantinescu (Chiajna), Dragoș Gheorghe (CSA Steaua), Alin Botogan (Slobozia), Vlad Prejmerean (Slobozia), Alexandru Saim Tudor (FC Brașov), Antoniu Manolache (Gloria Bistrița), Ioan Tolea (Pucioasa), Juan Pătrașcu (Păulești), Aris Oprea (Afumați), Mihai Nițescu (Blejoi), Alexandru Radu (Afumați), Cristian Licsandru (FC Voluntari II), Sebastian Bălașa (Blejoi)
  • Plecări: Mathaus (liber), Octavian Vâlceanu (FC Voluntari), Florin Borța (CSU Craiova), Ricardo Grigore (Dinamo), Andreas Leitner (SV Ried)

VIDEO. Petrolul a revenit în țară 

Citește și alte știri:

Jaqueline Cristian, înfrângere la Wimbledon cu Beatriz Haddad Maia

Ați făcut lobby pentru Păunescu să cumpere Steaua?” » Reacție fermă a fostului ministru în interviul din GSP: „Becali chiar m-a sunat la un moment dat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
eunescu09
eunescu09  •  07 Iulie 2023, 07:31

Se spune ca vârstă aduce minte dar în cazul lui Hanca procesul este invers. Era legitimat la o echipa importanta din România care oferea condiții deosebite și un public exploziv, cum orice jucător își dorește dar domnul acesta a ales bătaia de joc în locul prestantei unui om serios, s-a purtat ca ultimul mojic și iată-l aici, pe un salariu de trei ori mai mic. O cădere vertiginoasa atât în plan moral cât și fotbalistic și asta doar din lipsa acuta de caracter. Încă o gafa la Petrolul și cariera i s-a terminat.

tritonal
tritonal  •  06 Iulie 2023, 23:14

Mercenar

superdaniel72
superdaniel72  •  06 Iulie 2023, 22:36

Cum sa stai la Craiova, ca de jucat si cind a jucat, a facut o foarte prost, inteleg ca pe unul din cele mai mari salarii din tara... Ce a oferit el acestui club? Cred ca era obisnuit cu perioada dinamo spre liga 2...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează