FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL 1-1

VIDEO POLI IAȘI - VIITORUL 1-1 » Egalitate între Rednic și Hagi: Poli Iași și Viitorul s-au anihilat reciproc! Cum arată clasamentul în play-out

Poli Iași și Viitorul au remizat, scor 1-1 FOTO: Facebook @Poli Iași
Poli Iași și Viitorul au remizat, scor 1-1 FOTO: Facebook @Poli Iași

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 22:00 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 22:20

Poli Iași și Viitorul s-au anihilat reciproc și au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 10-a din play-out-ul Ligii 1. Ieșenii au controlat primele 70 de minute, dar o relaxare a apărării i-au dat șansa lui Iancu să readucă egalitatea.

Vezi AICI programul etapei #10 din play-out!

Grea dilemă a avut Rednic înaintea meciului de azi. Pe de o parte, faptul că o victorie ducea Iașiul la doar trei puncte de trei echipe situate pe locuri neretrogradabile, îi dădea imboldul de a ataca din start. Pe de alta, "Puriul" era conștient că ofensiva totală ar fi putut să ofere culoare spre gol trupei de viteziști a lui Hagi, iar Poli risca să piardă și să rămână pe loc de baraj, la șase puncte de salvarea directă.

Antrenorul Politehnicii a mers din start pe varianta prudentă, punând accent pe apărare și contraatac. Rețeta a funcționat în actul întâi. În ciuda dominării oaspeților, Axinte n-a avut emoții! Omoh a deschis scorul în minutul 17 cu un șut plasat de la marginea careului de 16 metri, iar Luckassen a fost la un pas de a-l majora (33), dar De Nooijer a blocat în ultima clipă și l-a salvat pe Tordai.

Iancu face show!

După pauză, meciul a curs pe aceleași coordonate, iar Passaglia (48) a vrut să-l surprindă pe goalkeeperul Viitorului. Totul s-a schimbat în minutul 73, când constănțenii au găsit calea spre gol și Iancu a reușit egalarea. Artean a tras năprasnic și a lovit bara, mingea a ajuns la Cr. Ganea, care a fost altruist: i-a pasat lui Iancu, golgeterul Ligii 1, iar acesta a avut o simplă formalitate de rezolvat.

Rednic i-a trimis în luptă pe Cristea și Platini, dar cu doar 10 minute înainte de final. Prea puțin pentru a mai putea face ceva, să schimbe scorul și să mai reducă palpitațiile din ce în ce mai mărite. S-a terminat astfel 1-1! Viitorul este neînvinsă pe terenul moldovenilor, palmaresul confruntărilor cu Poli gazdă cuprinzând patru remize şi cinci succese ale constănţenilor. Doar că pentru trupa lui Hagi vine curând vacanța, în timp ce Poli continuă să tremure în legătură cu menținerea în elită.

17goluri a marcat Iancu în ediţia curentă, vârful dobrogenilor fiind lider în clasamentul golgeterilor. El a dat și 8 pase decisive

43de goluri a marcat Viitorul în repriza secundă, interval în care Poli a încasat 35 dintre cele 51 de goluri primite

Clasament play-out Liga 1:

Poli Iași - Viitorul  1-1

Poli Iași - Viitorul, echipele de start

Poli Iași: Axinte - Popadiuc, Mihalache, Frăsinescu, Cabral - Grădinaru, Breeveld, Passaglia, Horșia - Omoh, Luckassen
Rezerve: Caparco - Fomba, Platini, Klimavicius, De Iriondo, An. Cristea, Chacana, Zaharia, Agape
Antrenor: Mircea Rednic

Viitorul: Tordai - Dussaut, Mladen, Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Casap - Iancu, Rivaldinho, Ganea
Rezerve: Căbuz - Căpușă, Grosu, Dulca, Iacob, Achim, Pitu, Munteanu, Bodișteanu
Antrenor: Gheorghe Hagi 

Stadion: „Emil Alexandrescu”, Iași
Arbitru: Horațiu Feșnic / Asistenți: Alexandru Cerei, Romică Bîrdeș

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Justin Ștefan, semnal de alarmă pentru conducătorii din Liga 1: „Îi rog să evite această capcană!”

Anamaria Prodan, despre cazurile COVID-19 din Liga 1: „Se vor îmbolnăvi tot mai mulți! Trebuie găsită urgent o soluție”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (25)
viforul
viforul  •  21 Iulie 2020, 00:35
Postat de marcelclujnapoca pe 20 Iulie 2020, 22:17

DEsi Iasiul merita Liga 1 - votati 18 echipe in Liga 1 !

Votați 12 echipe, sau 8 sau 6! Nu vedeți ca ăștia pe linga faptul ca nu asculta la ce zice lumea, fac exact invers, ca sa nu mai spun de regulamente !

jenny10
jenny10  •  20 Iulie 2020, 22:19

Declaratii Hagi"A fost bine,se putea si mai bine,Iasi echipa buna,i-am desfacut cu greu,am jucat cu ,copii ,ati vazut.Da e bine, bine ca suntem bine.Asa e, asa e in fotbal,noi inca data am produs fotbal,e bine ..daca nu marca Poli Iasi castigam partida!!"

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Iulie 2020, 22:17
Postat de marcelclujnapoca pe 20 Iulie 2020, 22:14

Dinamo trebuie sa ia juniorii Viitorului pentru egalul de 1+1 de la Iasi ! Felicitari Hagi ! Nu le poti spune unor juniori sa blatuiasca !

DEsi Iasiul merita Liga 1 - votati 18 echipe in Liga 1 !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează