FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

Jucătorii lui CFR Cluj, criticați după prestația cu Rapid: „Greșeli de poziționare” » Care e marea problemă a clujenilor

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +32   FOTO
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 07:09 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 09:14

Rapid a avut o prestație excelentă în fața celor de la CFR Cluj și s-a impus cu 2-0, într-un meci jucat la Mioveni.

Gabi Balint a criticat jocul făcut de CFR Cluj și a scos în evidență greșelile făcute de apărarea echipei lui Dan Petrescu, explicând și ce probleme a găsit la fotbaliștii clujeni.

Gabi Balint, după Rapid - CFR Cluj 2-0: „Jucătorii lui CFR au făcut greșeli! Echipa a avut probleme”

„Echipa care întotdeauna s-a apărat bine a avut acum câteva probleme în defensivă. Era o echipă pragmatică. Acum, jucătorii au făcut greșeli de poziționare și de interpretare a fazelor, mai ales dacă ne uităm la golul al doilea. 

Burcă încearcă să strângă puțin, are atacantul în spate, iar când îl ai în spate, tu nu poți să-l observi, iar în mod normal, fundașul lateral trebuie să vină să strângă, dar Manea fuge în poartă. Ar trebui să te duci să îi dublezi pe fundașii centrali. La primul gol, tot Manea l-a scos din ofsaid. Nu vreau să-l scot țap ispășitor numai pe Manea, pentru că în tot angrenajul defensiv s-au făcut greșeli. 

5a fost nota primită de Manea din partea GSP după Rapid - CFR Cluj

E important grupul, dar sunt importanți și fotbaliștii. Eu nu mai văd fotbaliști. Văd numai bătaie, numai lupte și faze fixe. 

Noi nu mai avem fotbaliști. Pe vremuri, ni se spunea că noi, românii aveam tehnici și că jucam spectaculoși. Acum vezi numai din ăștia puternici. Noi vorbeam de jucători tehnici, dar sunt antrenori care nu mai preferă jucători din ăștia, pentru că spun că ei fac numai faza ofensivă. Nu e chiar așa, trebuie să ai un echilibru. 

Trebuie să aduci și jucători de fotbal la un club, niște mijlocași, că de ei depinde cel mai mult jocul unei echipe, mai ales în ofensivă. Atacanții nu fac nimic fără mingile mijlocașilor. Acolo tu ai numai roboți, care le dau numai așa și, din cinci, nimeresc una. Normal că jocul suferă ”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

VIDEO  Daniel Niculae: „Este o seară frumoasă, am bătut echipa care a dominat campionatul în ultimii ani”

Citește și: 

EXCLUSIV Rapid - CFR Cluj 2-0. Remarcații lui Dumitru Dragomir: „Puștiul ăsta se face bun!” + pe cine mizează acum în lupta la titlu

Dan Petrescu, discurs sincer după eșecul cu Rapid: „Iei fix ce meriți! Trebuie să revenim la ce făceam în anii trecuți”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează