FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 2-0

Anton Petrea şi-a certat un jucător: „Mi-a spus că nu mai poate. Apoi l-am văzut că merge singur”

Rapid - Chindia 2-0. Toni Petrea, antrenorul oaspeților, consideră că echipa sa nu merita să piardă.
Rapid - Chindia 2-0. Toni Petrea, antrenorul oaspeților, consideră că echipa sa nu merita să piardă.

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 22:57 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 09:47

 Rapid - Chindia 2-0. Toni Petrea, antrenorul oaspeților, consideră că echipa sa nu merita să piardă.

Antrenorul Chindiei este de părere că eliminarea lui Căpușă a făcut diferența între cele două echipe. Fundașul a văzut al doilea galben în prelungirile primei reprize și și-a lăsat echipa în inferioritate, la scorul de 0-0.

Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”
Rapid - Chindia 2-0
Penalty-ul primit de Rapid a provocat revoltă la TV! Mihai Stoica: „Sunt curios dacă vor exista urmări” + „E simulare”

Toni Petrea: „Am avut ocazii monumentale”

„Am făcut un meci bun, chiar și în 10 oameni. Fără acel cartonaș roșu nu cred că pierdeam. Am avut un joc bun, nu m-au supărat foarte multe lucruri.

Am avut cornere, ocazii în prima repriză. A intervenit acel moment cu eliminarea lui Căpușă. Am avut și așa ocazii monumentale. Le-am spus că sunt dezamăgit. Am jucat bine, nu meritam să fim învinși.

S-a întâmplat să fie eliminat Căpușă. La al doilea galben s-a dus din inerție. A fost mai rapid acolo Junior Morais. S-a întâmplat”, a declarat Toni Petrea după meci, la Fotbal Show, emisiune realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Toni Petrea: „Vorobjovas a cedat prea ușor”

Petrea l-a criticat pe Vorobjovas, care a cerut să fie schimbat înainte de pauză, din cauza unei probleme medicale.

„Nu știu ce să spun. E ceva SF. Mai erau 3 minute și mi-a spus că nu mai poate. Apoi l-am văzut că merge singur. Chiar nu știu ce să spun. A cedat prea ușor. Nu trebuia să fac schimbare”, a spus Toni Petrea.

VIDEO. Căpușă, acuzații la adresa arbitrajului: „Am fi vrut mai multă atenție din partea lor”

Citește și:

FCU Craiova chiar are o nouă mare rivală » Atac dezlănțuit: „Ţipa până şi retina! Chiar trebuie VAR pentru o banală problemă oftalmologică? Cum naiba să nu te iei de ei?”

Liviu Ciobotariu îşi va da demisia dacă i se va cere asta: „Nu țin de scaun sau de salariu”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
emil1986
emil1986  •  26 Februarie 2023, 11:10

Da, clona de vizavi deCalvin, vehicul electoral al PSD, mai nou, umbla la jucatorii echipelor adverse. Dupa penalty-ul facut de intentionat de jucatorul Mioveniul, acum un alt jucator, de data aceasta de la Chindia, a cerut schimbare desi n-avea absolut nimic. Nimic de la locul lui. Asa procedeaza echilele sutinute de bolsevici, vor sa castige prin orice mijloace.

flob
flob  •  26 Februarie 2023, 10:32

Vreau să știu despre ce meci vorbește Toni Petrea? Rapidul a atacat din minutul 1 până la.final. Chiar și când s-a jucat 11 contra 11. Era un meci care se juca la o poartă. Chit că apărea acea eliminare, chit că nu, cred că golul tot pica. Sa ne zică doar, de ce au jucat așa de dur? Vezi și la Papeau. Cum a atins mingea, cum au intrat la rupere. Da, este normal sa joci bărbătește, dar nu la rupere. Cooper de.ce a trebuit să fie schimbat? In primul rand, jucătorii chindiei nu reușeau să țină mingea prea mult la picior, vezi și posesia din prima repriză. Și dacă va plângeți de arbitraj, vedeți cum ați câștigat în tur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează