FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

FOTO Farul, gata să doboare reduta Giuleștiului! Unde și-a dus Hagi fotbaliștii, cu o zi înainte de meciul cu Rapid

Farul s-a antrenat pe „Arc” înaintea derby-ului cu Rapid +4   FOTO
Farul s-a antrenat pe „Arc” înaintea derby-ului cu Rapid

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 19:06 / Actualizat sambata, 19 august 2023 19:52

Farul pregătește minuțios duelul cu Rapid de duminică, o formație căreia i-a administrat un eșec usturător la ultima întâlnire directă, 7-2, scor care a deschis drumul „marinarilor” spre titlu. Acum, dobrogenii vor să-i învingă din nou pe rivalii din Giulești.

  • Rapid - Farul se dispută duminică, de la 18:15, în runda #6 din Superliga. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Revenită din Estonia, după calificarea en fanfare reușită în fața celor de la Flora Tallinn în turul III din Conference, campioana Farul a ajuns la București cu o zi înaintea meciului cu Rapid. O tactică la care Gică Hagi apelează aproape fără excepție înaintea meciurilor contra unor adversare din Capitală sau din împrejurimi.

Așa s-a întâmplat și în „ajunul” duelului cu Rapid din Giulești. Hagi a sunat adunarea încă de sâmbătă, a susținut conferința de presă la un hotel din București, apoi și-a dus jucătorii pe „Arcul de Triumf”, locul ales de „Rege” pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea derby-ului de duminică.

Farul s-a antrenat pe „Arc” înaintea derby-ului cu Rapid
Farul s-a antrenat pe „Arc” înaintea derby-ului cu Rapid
Farul s-a antrenat pe „Arc” înaintea derby-ului cu Rapid
Farul s-a antrenat pe „Arc” înaintea derby-ului cu Rapid
Farul s-a antrenat pe „Arc” înaintea derby-ului cu Rapid
Cristiano Bergodi s-a enervat în conferința de presă: „E incredibil ce s-a scris! E prea mult!” » Pe cine a luat în colimator
RAPID - FARUL
Cristiano Bergodi s-a enervat în conferința de presă: „E incredibil ce s-a scris! E prea mult!” » Pe cine a luat în colimator

Gică Hagi, înainte de Rapid - Farul: „Încercăm să rulăm lotul cât putem de mult, dar avem nevoie de echilibru”

„Jucând la 3 zile, cel mai important e să te conectezi la fiecare meci în parte, indiferent că e duel european sau în campionat. Urmează o deplasare grea, pe un teren unde e greu să câștigi. Trebuie să ne luptăm pentru cele 3 puncte. Obiectivul nostru e să producem rezultate.

Încercăm să rulăm lotul cât putem de mult, dar avem nevoie de echilibru. Contează foarte mult relațiile de joc și calitatea jucătorilor. Rapid arată foarte bine. Va fi un meci bun, fiecare va vrea să câștige, să vedem care va reuși.

Farul e pe un drum bun, nu suntem la un nivel extraordinar încă. Tot ce s-a întâmplat în ultimii 3 ani - de la bine în sus, dar nu suntem un club foarte puternic din toate punctele de vedere. Mai avem lucruri de dezvoltat. Acum se lucrează însă bine, arătăm bine”, a spus Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei.

O să fie un meci frumos, pe un stadion plin. Rapid e o echipă rănită acum, sunt sigur că va veni montată să câștige. Și noi trebuie să fim la fel de motivați, să avem calitate mai multă și să începem să câștigăm și în campionat, pentru că avem nevoie de puncte 

- Ionuț Vînă, mijlocaș Farul

VIDEO Toate declarațiile lui Gheorghe Hagi, înaintea duelului Rapid - Farul

Citește și alte știri de actualitate:

Bergodi nu s-a mai abținut! Răbufnire în conferință: „E incredibil ce s-a scris! E prea mult!” » Pe cine a luat în colimator

VIDEO Marius Niculae, verdict după startul de sezon ratat al Rapidului: ”Aduceți-vă aminte! Toți credeau că nu prind play-off-ul”

Cristi Săpunaru, apel la ultrași: „E momentul ca acest îndemn să renască în fiecare rapidist. Nu avem voie să facem rău Rapidului!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  19 August 2023, 20:30

Farul o sa joace cu multe rezerve cu Rapid pentru ca o sa menajeze titularii pentru Conference League,este meci de 1 solist...cred ca Stefan de la Rapid ajunge la Farul i. Locul lui Borza si il readuce Hagi la forma de Sepsi...

parachioara5
parachioara5  •  19 August 2023, 19:58

E normal sa va bata Rapidul ...voi aratati bine si faceti bine si antrenorul vostru nu are nicio presiune ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează