FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Raid” în SuperLigă! Rapid l-a luat pe Andrei Borza și a ofertat OFICIAL alți 2 superfotbaliști din campionat! Ce sumă e dispus să ofere Dan Șucu

Constantin Grameni, al doilea de la dreapta la stânga, este dorit de Rapid // foto: Imago Images
Constantin Grameni, al doilea de la dreapta la stânga, este dorit de Rapid // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 09:30 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 12:42

Rapid a rezolvat transferul lui Andrei Borza (17 ani) și țintește alți doi titulari de la Farul Constanța, pe mijlocașii Tudor Băluță (24) și Constantin Grameni (20).

Alertați de începutul catastrofal de sezon, acționarii Rapidului caută să întărească echipa cu titulari ai campioanei de sezonul trecut, Farul Constanța.

Jignit în cel mai urât mod posibil, după ce și-a declarat dragostea pentru Barcelona: „Fiu de târfă!” » Marca titrează: „Numai Xavi îl mai poate salva”
ATLETICO MADRID - GRANADA 3-1
Jignit în cel mai urât mod posibil, după ce și-a declarat dragostea pentru Barcelona: „Fiu de târfă!” » Marca titrează: „Numai Xavi îl mai poate salva”

Rapid i-a ofertat pe Tudor Băluță și Constantin Grameni

Giuleștenii au rezolvat marți transferul fundașului stânga Andrei Borza și au făcut oferte oficiale pentru alți doi titulari ai lui Gică Hagi.

Este vorba despre mijlocașii Tudor Băluță și Constantin Grameni. Farul are pe masă ofertele oficiale pentru cei doi, informație anunțată inițial de Prosport.

Din informațiile GSP, pentru Băluță, „Profesorul” din zona mediană a campioanei, așa cum îi place lui Hagi să îl alinte, Șucu este dispus să achite 600.000 de euro. Grameni e ceva mai scump, oferta se ridică la aproximativ 800.000 de euro.

Rămâne de văzut dacă aceștia își vor da acordul pentru a face trecerea la Rapid și dacă sumele propuse de alb-vișinii sunt pe placul tandemului Gică Hagi - Gică Popescu.

Cum ar arăta Rapid cu noile achiziții

Băluță și Grameni au fost piese de bază în echipa cu care Farul a câștigat al doilea titlu din istoria clubului. Tudor a jucat 32 de meciuri sezonul trecut, în care a înscris 6 goluri și a pasat decisiv la alte 5, în vreme ce Grameni a adunat 39 de apariții, 6 goluri și 4 assisturi.

Cum ar putea arăta Rapid dacă reușește transferurile celor doi: H. Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Băluță, Grameni - Bamgboye, B. Valle, Petrila - Dugandzic

4,8 milioane de euroeste cota de piață cumulată a celor doi mijlocași doriți la Rapid

VIDEO. DEZBATEREA ZILEI » Trebuie demis Cristiano Bergodi de la Rapid și adus Marius Șumudică?

Mai multe știri din SuperLigă:

Diana Șucu participă la ședințele clubului Rapid: „Își dă cu părerea despre fotbaliști”. A izbucnit la un meci cu o rivală

Ce l-a nedumerit pe Dennis Politic, eroul lui Dinamo cu FC Botoșani: „Prea ușor”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (32)
iulix73
iulix73  •  17 August 2023, 12:03
Postat de dodo001 pe 16 August 2023, 13:15

Manea nu a fost țeapă

Spune asta celor de la Apol. Limassol care au dat 2,5 mil de euro și pentru care nu a jucat nici un meci în 4 ani ! Singura echipă unde a jucat ceva a fost CFR dar CFR-ul nu a plătit pentru el la transfer ...deci ?

tivireli
tivireli  •  16 August 2023, 21:10
Postat de iulix73 pe 16 August 2023, 12:26

Nu știu de ce sau ce le spune Gică jucătorilor dar la el toți joacă bine . Beleaua apare când pleacă de acolo ...toți sunt praf ! Si asta indiferent de echipa unde ajung sau campionat ... cam toți au fost ''țepe'' .

Pentru ca la Farul, sunt protejați de arbitraj.

VardyParty
VardyParty  •  16 August 2023, 17:33

A zis bine ăla, Sucu se crede Chelski. Are, n-are nevoie, el cumpara. Poate il informează careva pe cat a terminat echipa lui Todd sezonul trecut.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează