FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - UTA

Reghecampf „lansează la apă” transferul verii: „Examenul unui jucător este meciul oficial”

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 18:20 / Actualizat joi, 17 august 2023 18:20

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, intenționează să-i acorde câteva minute sâmbătă, cu UTA ultimului sosit la formația din Bănie, Jasmin Kurtic. Mijlocașul sloven de 34 de ani vine după o ruptură de ligamente încrucișate și n-a mai jucat din octombrie trecut.

Ultimul nou venit la Universitatea Craiova, Jasmin Kurtic (34 de ani) este gata pentru debutul în tricoul alb-albastru. Mijlocașul sloven s-a antrenat toată săptămâna cu echipa, iar Laurențiu Reghecampf a anunțat astăzi că-i va acorda minute în meciul de sâmbătă seară cu UTA.

Laurențiu Reghecampf: „Mâine seară o să vă faceți o părere despre Kurtic”

„Mâine îl veți vedea pe Kurtic, mâine va intra cu echipa. Examenul unui jucător este meciul oficial, la antrenamente putem să observăm multe lucruri pozitive la Kurtic, precum valoarea lui, faptul că este un lider. Mâine seară îl veți vedea și pe Kurtic și o să vă faceți o părere", a comentat antrenorul juveților în conferința de presă premegătoare meciului de campionat cu arădenii.

Cum îl caracterizează ziariștii greci: „Kurtic este un mijlocaș de calitate, dar e foarte fragil"

"Kurtic e un jucător cu multă experiență. Un mijlocaș de mare calitate", l-a descris Iorgos Mazias, reporterul cotidianului grecesc SportDay, pentru Gazeta Sporturilor. Mazias a adus însă în discuție și marea problemă a mijlocașului sloven: "E foarte fragil, se accidentează ușor. Acum vine după o leziune foarte gravă, una dintre cele mai grave pe care le poate suferi un sportiv: ruptura ligamentelor încrucișate la genunchi".

Reghecampf „lansează la apă” transferul verii: „Examenul unui jucător este meciul oficial”
Jasmin Kurtic

El n-a mai jucat un meci oficial din octombrie anul trecut, când era la PAOK Salonic. Atunci, la un 0-2 cu AEK Atena, Răzvan Lucescu l-a schimbat după 66 de minute. În afara ultimilor doi ani, petrecuți în Grecia, Kurtic aduce la Craiova experiența unei vaste cariere, desfășurată aproape în totalitate în Italia. Are 289 de partide disputate în Serie A, unde a dat 29 de goluri și 16 pase decisive.

Sperăm ca Elvir Koljic să-și revină încet, încet. Avem un feedback de la preparatorul fizic și de la staff-ul medical. A început deja să alerge, să facă exerciții, vom încerca până în pauza competițională să îl avem pe bancă și să îi dăm minute minute în fiecare meci
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova 

83de selecții și 2 goluri are Jasmin Kurtic în reprezentativa Sloveniei

8cluburi italiene are Kurtic în portofoliu: Palermo, Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, SPAL și Parma

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Fisură între granzi: Mihai Rotaru l-a refuzat categoric pe Gică Hagi

Sorin Paraschiv, numit președinte la o echipă de tradiție: „E foame de rezultate, am mare încredere în proiect!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează