FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - HERMANNSTADT 1-0

Reghecampf nu și-a menajat fotbaliștii: „Una e să vrei, alta e să și poți! Vreau bărbați la echipă”

FOTO: Facebook @UCVOficial +9   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 00:10 / Actualizat sambata, 05 august 2023 00:14

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 1-0, în runda cu numărul 4 a Superligii. Laurențiu Reghecampf, antrenorul grupării oltene, a transmis că urmează transferuri importante în perioada următoare.

Reghecampf a obținut prima victorie din noul mandat la Universitatea Craiova, dar nu a fost complet mulțumit. A cerut mai multă bărbăție din partea elevilor lui. 

Fază complicată în Universitatea Craiova - Hermannstadt » Penalty dictat cu VAR după o analiză de 3 minute
CSU Craiova - Hermannstadt
Fază complicată în Universitatea Craiova - Hermannstadt » Penalty dictat cu VAR după o analiză de 3 minute

Laurențiu Reghecampf, după Universitatea Craiova - Hermannstadt 1-0

„Cred că am început bine, am marcat, am avut câteva ocazii foarte mari. Puteam să ne desprindem. Am întâlnit o echipă pe care am analizat-o și știam că are un fotbal foarte bun. Le-am spus băieților să închidă cât mai repede jocul, să mai marcheze. Pe final am suferit, au avut o șansă foarte mare.

Nu trebuia să se întâmple lucrul ăsta. Când mingea pleacă de la margine, fiecare jucător trebuia să fie atent la omul din marcaj. Ne-a salvat Popică în ultima secundă. Asta este!

Dacă analizăm ce s-a întâmplat sezonul ăsta, Mitriță a fost clar cel mai bun. Ne așteptăm să aibă asemenea reacții, are viteză, explozie, știe când să facă aceste lucruri. Alex e în formă, joacă foarte bine. Mai trebuie să lucrăm puțin când ne apărăm, să îi câștigăm lui o poziție mai apropiată de poarta adversă.

Nu s-a întâmplat nimic la galbenul primit, i-am zis doar să fie atent la Mitriță. Mi s-a părut că i s-a sucit piciorul și că e o accidentare mai gravă”, a comentat Laurențiu Reghecampf la Orange Sport. 

Reghecampf, mesaj tăios către fotbaliștii Universității

Întrebat despre șansele Universității Craiova la titlu în acest sezon, Laurențiu Reghecampf a avut un mesaj clar pentru elevii lui. 

„Eu am mai spus-o de multe ori, una e să vrei și alta e să poți. Trebuie să facem foarte multe lucruri, de la primul om până la ultimul angajat în acest club. Jucătorii trebuie să iasă din zona lor de confort. Sunt mulți aflați în această zonă, de 3-4 ani la echipă, dar e meseria mea să îi trezesc și să îi pun la muncă. 

Încercăm să aducem câțiva jucători pe anumite posturi. Vreau mai multă concurență, 24-25 de jucători. Și vreau bărbați daca vrem să ne luptăm cu adevărat la titlu! Deocamdată nu vorbim de plecări, doar de veniri! 

Nu e bine până în acest moment. Dacă vorbim că Universitatea Craiova se bate la titlul nu e bine că avem 8 puncte”, a concluzionat Reghecampf. 

Baiaram mi s-a părut că a jucat foarte bine, reacția a fost foarte bună. Nu a făcut multe antrenamente, dar îl cunosc foarte bine. Știu ce poate să facă. Aștept mai multe de la el, de la Cîmpanu, de la Ișfan, de la Crețu, de la Markovic. Au mult spațiu de progres în momentul de față
- Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mircea Rednic, lecție deschisă pentru jucătorul schimbat după 34 de minute: „La prima minge, a vrut să facă asta”

Probleme pentru FCSB » 2 jucători s-au accidentat în duelul cu CSKA 1948: „Cel mai prost teren pe care am jucat vreodată!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
fratilitau
fratilitau  •  06 August 2023, 19:01
Postat de pittt pe 06 August 2023, 13:20

Pe asta de unde ai mai scos-o? Tu ești ăia 90%? De cine e interesată populația Craiovei se vede prin prezența în tribune. FC Unica 0%.

Ești limitat, la fotbal căpriorule !!!!

pittt
pittt  •  06 August 2023, 13:20
Postat de fratilitau pe 05 August 2023, 11:55

90% din populația municipiului Craiova nu este interesată de FC Mogoșoaia, patroane.....

Pe asta de unde ai mai scos-o? Tu ești ăia 90%? De cine e interesată populația Craiovei se vede prin prezența în tribune. FC Unica 0%.

User11
User11  •  06 August 2023, 01:42

Cs clona Psd se desfiinteaza foarte curand deoarece *** nu mai primeste licitatii trucate de la partid asa ca isi ia jucariile si pleaca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează