FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-0

FOTO Crăciunescu atacă decizia arbitrului din Sepsi - FCSB: „Putea să-i facă glezna franjuri, trebuia «roșu»!”

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, a identificat o singură eroare de arbitraj în Sepsi - FCSB 0-0.
Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, a identificat o singură eroare de arbitraj în Sepsi - FCSB 0-0.

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 18:33 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 18:51

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru internațional, a identificat o singură eroare de arbitraj în Sepsi - FCSB 0-0.

Este vorba despre o fază petrecută în minutul 8, când Darius Olaru l-a călcat pe Achahbar. Mijlocașul FCSB-ului a văzut cartonașul galben din partea „centralului” Adrian Cojocaru.

Blocat la CFR, Petrescu trece la treabă: „12 jucători pleacă de la noi!”
CFR Cluj
Blocat la CFR, Petrescu trece la treabă: „12 jucători pleacă de la noi!”

Sepsi - FCSB. Ion Crăciunescu: „Olaru trebuia eliminat”

„Îl calcă pe picior, e de cartonaș roșu. Este full contact, cu toată talpa. Uite cum îi sare piciorul din contră, putea să-i facă glezna franjuri. După părerea mea, trebuia acordat cartonaș roșu”, a declarat Crăciunescu în emisiunea Liga Digisport.

Crăciunescu atacă decizia arbitrului din Sepsi - FCSB: „Putea să-i facă glezna franjuri, trebuia «roșu»!”

Gigi Becali a schițat noua strategie de la FCSB

După egalul dintre Sepsi OSK și FCSB, scor 0-0, Gigi Becali (63 de ani) schimbă placa. Patronul vicecampioanei anunță o nouă strategie la club, demarată prin iminentele rezilieri de contract ale lui Constantin Budescu și Claudiu Keșeru. 

„Restrâng. Nu are rost, pentru ce să plătesc salarii mari? Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, «Mamutu'» (n.r. - Ivan Mamut). Care e problema? De ce să joace 25.000 pe lună și nu pe 4.000?

Banii mei, ai familiei mele, nu îi mai dau ăluia care bagă mingea în poartă! Nici 5 bani! A, dacă văd că în retur ne apropiem de CFR și dacă câștigăm campionatul, că nu e imposibil, e altceva. Dar dacă nu mai am șanse la campionat, nu mai vorbim de bani investiți.

Nu las eu banii mei unuia care zice ca e specialist. Am văzut specialiștii, toată lumea a intrat în faliment cu ei. Au distrus echipele, le-au falimentat, le-au retrogradat!”, a spus Becali la Pro X.

Cornel Șfaițer, președinte Sepsi: „Am făcut mereu meciuri excepționale cu FCSB”

Citește mai multe știri despre Sepsi - FCSB:

Portretul lui Ștefan Târnovanu, noul pariu de la FCSB » A înţeles de ce are nevoie în acel mediu: „Am o mare calitate. Nu-mi pasă ce zice lumea”

Gigi aruncă prosopul! Becali recunoaște că nu poate rivaliza cu CFR Cluj: „Nu-mi permit, n-am curaj să fac asta”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (18)
zorrozabal
zorrozabal  •  20 Decembrie 2021, 20:29

Las-o jos nea Ioane!Arbitrul trebuia sa dicteze 3(trei)penalty-uri!Daca s-ar fi intamplat in careul lui Sepsi?!Ce-ar fi fost la gura lu Angheluta,a lui MM si a celorlalti?

brotberuf
brotberuf  •  20 Decembrie 2021, 20:12
Postat de snooker pe 20 Decembrie 2021, 18:56

A fost evident din timpul meciului ca trebuia cartonas rosu. Doar gigistul Angheluta zicea ca nici macar n-a fost fault. Inca o greseala mare de arbitraj in favoarea echipei impostoare!

L-am respectat pe Angheluta pana ieri. Omul are aichiuul peste media fotbalistica, cuvintele sunt la el si speram sa devina al doilea Gradinescu. Uiti de faza cu Tanase in careul propriu, cand i s-a scurs mingea din piept pe mana stanga, intrerupand traiectoria ei normala intr-o faza de gol. Angheluta zice senin ca nu se pune daca mingea deviaza din piept in mana si a lasat-o apoi moarta, ca doar nu era sa-l contrazica parrot Dobre. Iar faza la Lukasen (era sa zic Mackensen :)) a fost penalti, omul a fost scos prin impingere de pe traiectorie! Angheluta, scandalizat de tupeul ungurului-african-olandez, zice cu tupeu maxim ca a fost duel umar la umar.

babin
babin  •  20 Decembrie 2021, 20:07

Macelarii astia de la sepsi i-au rupt si pe Olaru si pe Florinel Coman acum 1 an jumate, a zis ceva Craciunescu atunci? Sau a zis ceva de Cretu si Radunovici, ca au luat galbene degeaba in meciul asta? Cum e ceva de mancat ...tort..., cum incep sa bazaie alde Dinu si Craciunescu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează