FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FARUL 3-2

EXCLUSIV / VIDEO Sergiu Hanca, mesaj direct pentru fanii Petrolului: „Garantez că nivelul și calitatea jocului echipei noastre vor crește foarte mult”

Sergiu Hanca, mesaj direct pentru fanii Petrolului +7   FOTO
Sergiu Hanca, mesaj direct pentru fanii Petrolului

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 11:41 / Actualizat luni, 07 august 2023 12:07

Sergiu Hanca (31 de ani) a jucat din primul în victoria Petrolului cu Farul, 3-2. La finalul partidei câștigată în fața a 9.300 de spectatori, fundașul a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO.

- Sergiu, a fost un meci fabulos, cinci goluri într-o repriză!
- A fost un meci nebun, dar plăcut pentru spectatori. Noi am înghițit în sec când am luat gol în minutul 90, dar e important că am câștigat, că am arătat că avem spirit de echipă și putem să facem lucruri frumoase. 

Sergiu Hanca: „Grozav este un băiat chiar grozav mereu, mă bucur pentru el”

- Ai jucat primul meci titular. Ești la capacitate maximă?
- Am jucat cât am putut. Când n-am mai putut, am cerut schimbare. Eu fac antrenamente doar de două săptămâni, pentru că am avut o problemă medicală, dar acum sunt fericit că am putut să-mi ajut echipa și să câștigăm acest meci. 

- Gicu Grozav a reușit o bijuterie de gol.
- Grozav este un băiat chiar grozav mereu, mă bucur pentru el. I-am spus la Botoșani că va da gol, i-am spus și astăzi că va da gol! Îl știu foarte bine, l-am avut coleg la Dinamo și la echipa națională. Știu ce calități are și poate avea sezoane foarte bune de-acum înainte.

- Farul la revenit în joc cu două goluri norocoase. Cum s-a simțit din teren.
- Eu nu cred în noroc, sincer. Cred în muncă, în perseverență. Și chiar dacă golurile Farului par norocoase, ei asta antrenează, asta încearcă, iar golurile sunt o consecință a lucrurilor bune pe care le fac. Mă bucur că am câștigat și că am avut puterea să marcăm din nou, după ce ne-au dat gol în minutul 90.

Sergiu Hanca: „Garantez că nivelul și calitatea jocului echipei noastre vor crește foarte mult”

- Golul victoriei a venit în minutul 90+3, mai sperați?
- Asta înseamnă că avem o mentalitate bună și putem construi lucruri foarte frumoase. Victoria e mult mai importantă jucând în fața campioanei României, o echipă care ne reprezintă în Europa în momentul de față. O echipă foarte bună. Au meritat sezonul trecut să fie campioni. Au jucători de valoare și au demonstrat că pot juca din trei în trei zile.

- Pentru voi urmează meciul cu Rapid...
- Un derby, eu cred că noi trebuie să ne focusăm doar pe noi. Știm atmosfera din Giulești. Mă bucur că am avut un număr mare de fani alături de noi, iar prestația echipei a fost alta. Îmi doresc să vină la fiecare meci, să umple stadionul, iar eu garantez că nivelul și calitatea jocului echipei noastre vor crește foarte mult.

Citește și:

Gicu Grozav abia așteaptă derby-ul cu Rapid, din Giulești: „Dacă jucăm la nivelul tribunelor cu siguranță va fi spectacol”
PETROLUL - FARUL 3-2
Gicu Grozav abia așteaptă derby-ul cu Rapid, din Giulești: „Dacă jucăm la nivelul tribunelor cu siguranță va fi spectacol”
10 informații de la Petrolul - Farul » Derapaje rasiste ale fanilor prahoveni, Hagi cu bodyguardul pe bancă și fuga jucătorilor de declarații
PETROLUL - FARUL 3-2
10 informații de la Petrolul - Farul » Derapaje rasiste ale fanilor prahoveni, Hagi cu bodyguardul pe bancă și fuga jucătorilor de declarații

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  07 August 2023, 15:21

Garantează ce? Ca dacă nu joacă ii da în judecată, sau ce vrea sa garanteze. Hanca este un nimeni, nu mi-a plăcut de când era la Dinamo. Dar acuma ca este de 3 ori mai slab. Ce garantezi băiete? Ca îți bați joc de fani și dai în judecată clubul. Tu nu garanta ca nu mai ești în poziția asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează