FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB 1-0

VIDEO Sergiu Hanca, dezamăgit după ce Petrolul a pierdut cu FCSB: „Am riscat mult, dar îmi pare rău că nu am stat mai mult pe teren”

Sergiu Hanca / Foto: GSP
Sergiu Hanca / Foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 10:24 / Actualizat luni, 04 martie 2024 10:30

Sergiu Hanca (31 de ani), fundaș dreapta la Petrolul Ploiești, și-a exprimat dezamăgirea după ce „lupii galbeni” au pierdut cu 1-0 în fața celor de la FCSB, pe Arena Națională, și au ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Hanca a simțit din teren că echipa sa putea face mai mult în fața liderului din Liga 1, însă totul a fost decis la singura greșeală din defensiva Petrolului, când i s-a acordat prea mult spațiu, iar șeptarul roș-albaștrilor a furnizat centrarea din care Luis Phelipe l-a forțat pe Valentin Țicu să își introducă balonul în proprie poartă.

Jucătorul de la FCSB, criticat după meciul cu Petrolul: „A fost inexistent! Așteptam mai mult de la el”
FCSB - PETROLUL 1-0
Jucătorul de la FCSB, criticat după meciul cu Petrolul: „A fost inexistent! Așteptam mai mult de la el”

Mijlocașul a subliniat, de asemenea, că ploieștenii se puteau califica în play-off dacă aveau o constanță în victorii de-a lungul sezonului regular.

Sergiu Hanca, dezamăgit, dar pregătit să meargă mai departe

„Mergem înainte, trebuie să terminăm pe primele locuri din play-out ca să mai jucăm un baraj. Dacă aveam mai multă constanță ca rezultate, sigur (n.r.- putea Petrolul să se califice în play-off), am avut multe egaluri. Este un campionat foarte echilibrat, multe echipe au făcut egaluri, nu doar noi.

Eu am simțit că puteam face mai mult din teren, dar până la urmă am făcut ca echipă o singură greșeală. I-am dat spațiu lui Coman și au reușit să profite. Au jucători de valoare, nu degeaba sunt pe primul loc, dar cred că o echipă unită poate să facă diferența față de jucătorii luați individual.

Da, nu am revăzut faza sincer, mi s-a părut că l-a împins de la spate (n.r.- Eduard Radaslavescu pe Bart Meijers, în momentul în care Petrolul a pierdut posesia înaintea marcării golului celor de la FCSB), dar dacă nu au intervenit cei de la VAR, înseamnă că nu a fost fault”, a reacționat Sergiu Hanca, la finalul meciului FCSB – Petrolul.

Sergiu Hanca se simte bine din punct de vedere medical

El a lămurit inclusiv situația sa medicală și a transmis că regretă că nu și-a putut ajuta echipa mai mult. Antrenorul Florin Pîrvu l-a înlocuit în minutul 57 cu Alexandru Ișfan pentru a nu risca o accidentare.

„Sunt foarte bine! Am avut o problemă medicală ieri (n.r.- sâmbătă) cu glezna unde am fost operat și nu am știut dacă joc în această seară (n.r.- duminică seară). Înainte de meci am luat decizia să joc, am riscat mult, dar îmi pare rău sincer că nu am stat mai mult pe teren să îmi ajut colegii”, a mai spus Hanca.

FCSB a învins Petrolul Ploiești, scor 1-0, în etapa cu numărul 29 din Liga 1. Autogolul lui Valentin Țicu din minutul 46 s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea soartei partidei. După 25 de secunde de la startul reprizei secunde, Coman a accelerat pe stânga, a centrat în careu, iar Luis Phelipe l-a silit pe Țicu (46) să-și dea autogol.

Roș-albaștrii au ajuns astfel la 64 de puncte, consolidându-și primul loc, fiind urmați de Rapid (51 de puncte, 28 de meciuri) și de CFR Cluj (50 de puncte, 29 de meciuri).

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO FCSB - Petrolul Ploiești 1-0 » Sergiu Hanca: „Trebuie să fim pregătiți pentru play-out. Mergem înainte”

Citește și:

Basarab Panduru n-are milă după FCSB - Petrolul: „A venit la meci? A fost cocoş, iar acum găină”
FCSB - PETROLUL 1-0
Basarab Panduru n-are milă după FCSB - Petrolul: „A venit la meci? A fost cocoş, iar acum găină”
Faza care i-a scandalizat pe specialiști: „Ce-i maimuțăreala asta?! Îi iau ăia pe capotă”
FCSB - PETROLUL 1-0
Faza care i-a scandalizat pe specialiști: „Ce-i maimuțăreala asta?! Îi iau ăia pe capotă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează